Witam absolutnie nie wyspana
ale model!
Nie wiem, czy warto siedziec na wychowawczym jak ma sie taka propozycję??? ja bym sie długo nie zastanawiala kochana i szybciutko zlobka szukala. albo opiekunki, czy fajnej sasiadeczki.
A u mnie bylo tak
W przedszkolu bylam rozrabiaka, w zerówce obiecalalm byc grzeczna, to mnie jeden lał non stop, jak przyszlam znow z palczem dodomu o dostalam opiernicz od ojca, ze bic sie umiem, no to go popilam, ale chyba za mcno. no i tak mi zostalo az do koncaszkoly sredniej. Poxniej obiecalam Piciowi niebic sie juz wiecej i jestem grzecną dziewczynką.
Niech sie broni, ale z umiarem
Nie ma z czego, fajna fryzurka!
Dawaj mu dawaj!!! tak trzymaj
No my tez wczoraj do Kauflandu po jadło dla malej-250 zł za nic , kurde,a dzis jeszcze apteka mnie czeka
Nareszcie tego zeba zrobilas, oby to juz koniec byl. Ja musze sie z Monia umówić, bo fajna dentystke znalazła i ma mi pokazac gdzie.
Zazdroszcze ci tego samogrzania, u nas zimno, kurde strasznie
Mała jeszcze nie wiem, bo spi, ale po poludniu juz bylo super
Jak pizza jest gorąca i wsadza w folię i ta sie sparuje, to jakby sie ugotowala po upieczeniu, ja zawsze tak mam na drugi dzien a P z krwia. W koncu otworzyli pozadna pizzerie...
Nas tez cos bierze, fuck...
Sczeze, to ja bym kazala odac, dla zasady. ale z drugiej strony promocja, no to juz twoj tylko wybór. I dobrz mu robisz, tzn nie dobrze
a nu
Musze spróbować, moja placze jak jej pampki na noc zakladam, tylko ona tyle wody pije, ze rano pampers przemoknięty, a uzywam Dady-wiecie jakie dobre.
no to nadrobilam, siku!!!!!!!!!!!!!!