hej dziewczyny
nie mam sil na czestsze zagladanie :-(
sama nie wiem kto lub co moj czas tak pochlania

narazie nic nie robimy ale jednak tego wolnego i tak za malo...
nie wiem czy sie chwalilam ze z m bylismy na gieldzie w gliwicach i kupilismy pralke z LG za..... UWAGA!!!! .... 680 zl

i dodatkowo mamy rok gwarancji 

tam byly takie tanie rzeczy a jeszcze sami dowoza do domu i pomagaja wniesc 
no to sie pochwalilam
:-)
a teraz odpisze z biezacej strony
;-)

niech sie nie daje za wczasu

pomoglo, wiec zdrowka zycze Oliwce:-)

nie mam sil na czestsze zagladanie :-(
sama nie wiem kto lub co moj czas tak pochlania

narazie nic nie robimy ale jednak tego wolnego i tak za malo...
nie wiem czy sie chwalilam ze z m bylismy na gieldzie w gliwicach i kupilismy pralke z LG za..... UWAGA!!!! .... 680 zl

no to sie pochwalilam

a teraz odpisze z biezacej strony

Ty bank obrabowalas ?? niezle zakupy planujeszMALINUS
Kupilam Im takie zwykle skarpetki na teraz bo mialy jakos malo,takie cieple wlochate na zime i rekawiczkiChcialam Im kupic taie fajne bluzeczki w smyku z napisem"kochac mnie jest łatwo poniewaz jestem piekna"(oczywiscie po angielsku)ale nie byo Ich rozmiarow-musze zobaczyc w innym smyku:-);-)
No i upatrzylam sobie botki(dwa rodzaje i nie wiem na ktore sie zdecydowac)i fajne dwie torebki ale tez nie wiem ktora sobie kupic
I dostalam dzisiaj @

tak awsze jest kiedys sama mialam takie ataki ale niby przyczyna byla - nerwicahej ja juz po ekg
nic mi nie wykazalo chyba, w piatek pogadam z lekarka o wyniku, ale tak jak patrze na wykres to nic nie widze
tylko wyszlam z badania zaraz serce mi zaczelo galopowac, najgorsze to jest to ze to sie dzieje nagle a nie na zawolanie, wiec watpie zeby mi to ekg wykrylo, chyba ze by mi je robili perzez 5 godz, no moze 2 godz minimum

dobrze Julka zrobila no co sie bedzie dziewczyna szczypac...ankonda etopiryny nie mogę bo zaraz jestem cała wysypana i puchne
kurcze chyba ciśnienie leci w dół
słuchajcie julkę biła dziewczynka w szkole rozmawiałam z panią raz drugi i pani mówiła ze fktycznie dziewczynka agresywna ale ona nic nie poradzi bo to ygańskie dzieckojak by to była wymówka na wszystko
rozmawiałam z tatą tej dziewczynki mówiłam żeby porozmawiał z córką nie pozwlał bić dzieci on mnie zlał uznał że takie jest życie i miał moje uwagi gdzieś
wczoraj julka znów sie poskarżyła i piotrek mówi a weż ty jej oddaj.......no i dzisiaj julka mówi że wiktoria już jej nie bije....no to mówię super a czemu ciebie już nie bije????a julka a bo jej oddałam i to tak że jej krew z nosaleciała
normalnie mam bandytkę w domu
![]()
niech sie nie daje za wczasu

tez jestem w oriflame - chwilowo mam przerwe bo za duzo bym miala na glowie ;-) i dobrze robisz ze wychodzisz - na dobre Ci to wyjdzieMi sie komp zepsół wiec jestem z doskoku.
Zapisalam sie do Oriflame,tzn zapisana zostane w srode(przyszła srode).do tego czasu musze 1 zamowienie zebrac
Poza tym jutro ide na szkolenie z ubezpieczeniami i dowiem sie wiecej co jest 5.Bo rozmowa byla taka sobie.
Milosz ma sie dobrze,a m.gra czasem w domu cos zrobi,ale ja mam juz to w nosie,teraz to ja chodze na spotkania,szukam pracy a on dzwoni i pyta czemu tak dlugo i gdzie ja i o ktorej bede..a niech dzwoni,jak woli cale zycie grac to prosze bardzo...do ludzi tez trzeba wyjsc i ja to robie.

Sewek tez ostatno mial katar myslalam ze sie rozlozy ale odziwo przeszlo mu - dawalam mu tylko sol fizjologiczna do nosa a potem czyscilam i nasivinwkurzyłam się bo Oliwka dostała już lekki katar,juz jej cieknie z nosajuż się zaczyna.mam nadzieję ze się nie rozłozy
![]()

wiesz co to jest makabra co dzieje sie z tymi psami a jak wogole do tego doszlo ten pies byl sam ?? czy z wlascicielem ?? i czemu sobie grasowal bez kaganca?? jasne zglaszaj sprawe do sadu!!! masz racjeKochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
![]()

boze te zdjecia sa okropne - biedaczysko:-(