reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej dziewczyny
nie mam sil na czestsze zagladanie :-(
sama nie wiem kto lub co moj czas tak pochlania :eek::sorry::confused2:
narazie nic nie robimy ale jednak tego wolnego i tak za malo...
nie wiem czy sie chwalilam ze z m bylismy na gieldzie w gliwicach i kupilismy pralke z LG za..... UWAGA!!!! .... 680 zl :szok::szok::szok::szok: i dodatkowo mamy rok gwarancji :-D:-D:tak::tak: tam byly takie tanie rzeczy a jeszcze sami dowoza do domu i pomagaja wniesc :tak:
no to sie pochwalilam :zawstydzona/y::sorry::-)
a teraz odpisze z biezacej strony :laugh2:

MALINUS
Kupilam Im takie zwykle skarpetki na teraz bo mialy jakos malo,takie cieple wlochate na zime i rekawiczki:tak:Chcialam Im kupic taie fajne bluzeczki w smyku z napisem"kochac mnie jest łatwo poniewaz jestem piekna"(oczywiscie po angielsku)ale nie byo Ich rozmiarow-musze zobaczyc w innym smyku:-);-)
No i upatrzylam sobie botki(dwa rodzaje i nie wiem na ktore sie zdecydowac)i fajne dwie torebki ale tez nie wiem ktora sobie kupic:rofl2:
I dostalam dzisiaj @
Ty bank obrabowalas ?? niezle zakupy planujesz :-D;-)
hej ja juz po ekg :sorry::sorry::sorry::sorry:
nic mi nie wykazalo chyba, w piatek pogadam z lekarka o wyniku, ale tak jak patrze na wykres to nic nie widze :eek::eek::eek::eek::eek:
tylko wyszlam z badania zaraz serce mi zaczelo galopowac, najgorsze to jest to ze to sie dzieje nagle a nie na zawolanie, wiec watpie zeby mi to ekg wykrylo, chyba ze by mi je robili perzez 5 godz, no moze 2 godz minimum
tak awsze jest kiedys sama mialam takie ataki ale niby przyczyna byla - nerwica :sorry::confused2::eek:
ankonda etopiryny nie mogę bo zaraz jestem cała wysypana i puchne:szok:
kurcze chyba ciśnienie leci w dół:wściekła/y:
słuchajcie julkę biła dziewczynka w szkole rozmawiałam z panią raz drugi i pani mówiła ze fktycznie dziewczynka agresywna ale ona nic nie poradzi bo to ygańskie dziecko:szok:jak by to była wymówka na wszystko:wściekła/y:rozmawiałam z tatą tej dziewczynki mówiłam żeby porozmawiał z córką nie pozwlał bić dzieci on mnie zlał uznał że takie jest życie i miał moje uwagi gdzieś:wściekła/y:wczoraj julka znów sie poskarżyła i piotrek mówi a weż ty jej oddaj.......no i dzisiaj julka mówi że wiktoria już jej nie bije....no to mówię super a czemu ciebie już nie bije????a julka a bo jej oddałam i to tak że jej krew z nosaleciała:szok::szok::szok::szok:normalnie mam bandytkę w domu:no:
dobrze Julka zrobila no co sie bedzie dziewczyna szczypac...
niech sie nie daje za wczasu :tak:
Mi sie komp zepsół wiec jestem z doskoku.
Zapisalam sie do Oriflame,tzn zapisana zostane w srode(przyszła srode).do tego czasu musze 1 zamowienie zebrac :)
Poza tym jutro ide na szkolenie z ubezpieczeniami i dowiem sie wiecej co jest 5.Bo rozmowa byla taka sobie.
Milosz ma sie dobrze,a m.gra czasem w domu cos zrobi,ale ja mam juz to w nosie,teraz to ja chodze na spotkania,szukam pracy a on dzwoni i pyta czemu tak dlugo i gdzie ja i o ktorej bede..a niech dzwoni,jak woli cale zycie grac to prosze bardzo...do ludzi tez trzeba wyjsc i ja to robie.
tez jestem w oriflame - chwilowo mam przerwe bo za duzo bym miala na glowie ;-) i dobrze robisz ze wychodzisz - na dobre Ci to wyjdzie :tak:
wkurzyłam się bo Oliwka dostała już lekki katar,juz jej cieknie z nosa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już się zaczyna.mam nadzieję ze się nie rozłozy :no::no::no::no:
Sewek tez ostatno mial katar myslalam ze sie rozlozy ale odziwo przeszlo mu - dawalam mu tylko sol fizjologiczna do nosa a potem czyscilam i nasivin :tak: pomoglo, wiec zdrowka zycze Oliwce:-)
Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
:szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiesz co to jest makabra co dzieje sie z tymi psami a jak wogole do tego doszlo ten pies byl sam ?? czy z wlascicielem ?? i czemu sobie grasowal bez kaganca?? jasne zglaszaj sprawe do sadu!!! masz racje :tak:

a gdyby to było dziecko?
boze te zdjecia sa okropne - biedaczysko:-(

reklama
As biedny piesek. Ale pitbul bez kagańca?:szok: U nas w spółdzielni wisi regulamin że kazdy pies ma być w kagańcu. Ostatnio siedziałam z Zuzka przed blokiem bawił sie chłopiec 3 letni podbiegł do niego pies i zaczął po nim skakać -tez był bez kagańca bałam sie podejść ale jakos udało mi sie wyrwac niemal chłopca i odprowadzic go do domu. I wyobraxcie sobie że to był pies samego sołtysa:szok: A ten chłopiec ma w domu suczke i pewnie dlatego tamten go normalnie zalał sperma:no:ble
Patrysia gratuluje udanego zakupu

Patrysia,świetny zakup za super cenę:tak:.
Nie będę Wam apetytu na noc robić:no: i nie napiszę,czym się z Julem zajadamy:-p;-):-D:-D.
ja juz koalcje zjadlam wiec glodna nie jestem i apetytu mi nie narobisz :-p:-p:-p
As biedny piesek. Ale pitbul bez kagańca?:szok: U nas w spółdzielni wisi regulamin że kazdy pies ma być w kagańcu. Ostatnio siedziałam z Zuzka przed blokiem bawił sie chłopiec 3 letni podbiegł do niego pies i zaczął po nim skakać -tez był bez kagańca bałam sie podejść ale jakos udało mi sie wyrwac niemal chłopca i odprowadzic go do domu. I wyobraxcie sobie że to był pies samego sołtysa:szok: A ten chłopiec ma w domu suczke i pewnie dlatego tamten go normalnie zalał sperma:no:ble
Patrysia gratuluje udanego zakupu
no pewnie suczka miala cieczke...
oj wiem co to jest jak mialam kiedys suczke za panne :sorry::confused2:

posiedzialam troche i juz mnie maci...
ale to chyba jakies przesilenie...
bo wszystkiego mam dosc...

ide sie troche odprezyc w kapieli a potem wygrzac do wyrka... :tak:

dobrej nocki Wam zycze i nie zapomnijcie o mnie
bo ja Was wspominam codziennie :tak:;-):laugh2: tylkoo czasu brak :confused2:
no hehe to juz zegnam :tak:

Edit:
aha i jtro jedziemy dopiero sie przemeldowac i zrobic te fotki do dowodu i dowody powymieniac....
kurcze ale my z tym zalegamy - nie chce nam sie i co chwile to odwlekamy
ale jutro juz bankowo idziemy :tak:

no to mi sie wspomnailo i zmykam
papapapapa :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wkurzyłam się bo Oliwka dostała już lekki katar,juz jej cieknie z nosa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już się zaczyna.mam nadzieję ze się nie rozłozy :no::no::no::no:
Oby jej nei rozlozylo:no:Duzo zdrowka:tak::tak:

Mam niezła jadkę.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
:szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj biedny piesek:no::no::no:Dobrze robisz Kochana

PATRYSIU
To super sie Wam udalo z ta pralka:tak::tak::tak:Oby sie sprawdzila:-):tak:

Moi mlodzi juz spia:tak::tak::tak:Wykapalam Ich i dziewczynkom poobcinalam pazurki bo mialy pod nimi pelno plasteliny:no::no::no:
Oczywiscie mlode kłoca sie o nowe kapciuszki Wiktorii(zapomnialam napisac ze Jej kupilam bo te stare juz miala takie brzydkie)i chyba bede musiala klaudi tez kupic
Ale sie dzisiaj zle czuje:no::no::no:Boli mnie caly brzuch i jakas taka slaa jestem:no::no::no:wiec pewnie dlugo nie posiedze:no::no::no:

reklama
Witam wieczorową porą
Wpadłam tylko was poczytać i zaraz do łóżeczka zmykam:tak::tak::tak:
Maja znowu męczy że nie chce do przedszkola, tylko ciekawe czemu jak po nią idę to jest cała zadowolona i szczęśliwa, już sama jej nie rozumiem, no poczekam co wymyśli z rana, czy znowu będzie płacz?:sorry::sorry:

Mi sie komp zepsół wiec jestem z doskoku.
Zapisalam sie do Oriflame,tzn zapisana zostane w srode(przyszła srode).do tego czasu musze 1 zamowienie zebrac :)
Poza tym jutro ide na szkolenie z ubezpieczeniami i dowiem sie wiecej co jest 5.Bo rozmowa byla taka sobie.
Milosz ma sie dobrze,a m.gra czasem w domu cos zrobi,ale ja mam juz to w nosie,teraz to ja chodze na spotkania,szukam pracy a on dzwoni i pyta czemu tak dlugo i gdzie ja i o ktorej bede..a niech dzwoni,jak woli cale zycie grac to prosze bardzo...do ludzi tez trzeba wyjsc i ja to robie.

I tak trzymać:tak::tak:

Hej,ja z doskoku,
dziś rano poszłam do koleżanki Radę Rodziców zeszłoroczną rozliczyć ,no ubaw po pachy,jak sie okazało ,a teraz na hura trzeba było faktury i rachunki uzupełniać,brakowało nam 4 tysięcy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:,ale doszłyśmy do wszystkiego ,trzy i pół godziny nam to zajęło:sorry:
dlatego ja tam pierdzielę udzielanie sie społecznie i branie za free na siebie tak dużej odpowiedziałnośći ,ale jak mówią wszystkiego trzeba spróbować:tak:
a nad morzem w miarę ciepło rtano było 8 stopni ,a teraz swieci słonko

No to faktycznie niezły deficyt wyszedł:szok::szok: no i długo zajęło sprawdzanie gdzie te pieniądze się podziały

Trzymamy kciuki żeby jednak choróbsko jej nie dopadło:tak::tak::tak:

Mam niezła jadkę.
Fotki wkleję potem.

A jak to się stało? Dlaczego ten pies biegał samopas i bez kagańca?

a gdyby to było dziecko?

Oj biedny psiulek

posiedzialam troche i juz mnie maci...
ale to chyba jakies przesilenie...
bo wszystkiego mam dosc...

ide sie troche odprezyc w kapieli a potem wygrzac do wyrka... :tak:

dobrej nocki Wam zycze i nie zapomnijcie o mnie
bo ja Was wspominam codziennie :tak:;-):laugh2: tylkoo czasu brak :confused2:
no hehe to juz zegnam :tak:

Nie zapomnimy:-D:tak:;-)

Do góry