Hej witam sie i ja
jakies fatum nade mna nie dość ,ze telefon mi sie popsuł to jeszcxze aparat fotograf.no dupa w kwiaty normalnie ,a Krzyśka tel.też fotki pstryka jak chce,więc nie mamy zadnego konkretnego aparatu.
A byłoby co pstrykac ,bo wygrałam zakład w piątek w kręgle, z m o tzw spełnianie poleceń na weekend,czyli bez szemrania robił herbate 4 razy z rzędu ,rozpakowywał zmywarkę itd ,niestety w sumie weekend okazał sie krótki ,bo w sobote po pracy m wędził wędlinki na podwórku z moim tatą czyli wiadomo nie o suchym pysku,a jak wrócił do domu około 7 to zaraz zasnął

a w niedziele za to juz o wiele lepiej ,fajnie tak mu rozkazywać

szczególnie ,ze nie marudził tylko latał

.Byliśmy wczoraj w aua parku w świdwinie ,fantastycznie było,wróciliśmy tak zmęczeni ze ledwo do 22 wytrzymałam

Medeuska to juz niedługo ,ja im większe miałam przeczucia ,ze to już tym dłużej ciąże nosiłam

bedzie co ma być w końcy to moze nawet z 3 tygodnie potrwac ,ciesz sie jeszcze ciszą w domu

Dowikla ,a to sie dzieciaczki ucieszą ,a ty jak po takiej pierwszej rozłące sie ma twoje nastawienie do m ,bo pamiętam jak przed wyjazdem działał ci na nerwy???Pewnie wszystko poszło w zapomnienie i nie możesz sie doczekać?
Wiktoria ,poważnie wygladasz w ciemnych włosach,no i gdzie uśmiech kobieto???ale oczywiście ładnie ci

Anaconda zdrówka zyczę i Malince też .
Moja Klaudia na gardło sie skarzyła ,ale przeszło jej po pastylkach za to oboje sie teraz smarczą ,efekt basenu,za to ja po raz pierwszy w zyciu bez zapchanych zatok wyszłam po basenie ,może to efekt że woda ozonowana ,a nie chlorowana była