reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

8vzyf9.jpg

2yl0l0k.jpg
34snwg2.jpg

szkoda że zdjęcia robione po ciemku bo lepiej by wyszły w dzien- ale nie mogłam sie powt=strzymac i musialam juz Wam dzisiaj pokazac:-)

na żywo wygada milion razy lepiej niz na fotkach:eek: nie umie robic zdjęc pokojów żeby ładnie wychodziły:rofl2::rofl2::rofl2:

Załączniki

• IMGP4494.jpg
    IMGP4494.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 40
  • IMGP4505.jpg
    IMGP4505.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wiecie co? Nie wiem co się dzieje - Maja zasnęła o godz.17 i do tej pory śpi, nawet już ją przełożyłam do jej łózka, nie jest rozpalona ale to jest nienormalne, nigdy tak nie spała i przecież nie wierzę że od godz.17 prześpi do rana, oj ciężka noc nas czeka.
Jutro biorę się za robienie syropu z cebuli i zacznę go dawać Mai profilaktycznie, może wszystkie zarazki w ten sposób wytępię
Medeuska pokoik wyszedł wam naprawdę bardzo fajniutki:tak::tak::tak:

Porsche Cayenne S Titanum BOSE PASM Tiptronic S !! (751348154) - Aukcje internetowe Allegro
U mnie coś takiego jeździ, nie wiem skąd ludzie mają na to pieniądze tym bardziej w Żarach :-D:-D:-D:-D na lusterko nie stać mnie do takiego samochodu :-):tak:
Super fura
BEATKO
Wspolczuje Tobie tej sytuacji:no::no::no:Oby wszystko sie jak najszybciej ulozyło:tak:Trzymam kciuki:tak::tak::tak::-)

Moje dzieci wywalily wszystkie skrzynie z zabawkami u mnie w pokoju:szok::no:Jestem tylko ciekawa kto to bedzie sprzatal
Pewnie mama:-D
Witam
Maja po lekarzu w porządku, antybiotyku nie dostała tylko elofen (zna któraś?) i oczywiście tydzień siedzenia w domu:tak::tak:
Poczytałam was ale jakoś natchnienia na odpisywanie brak za co przepraszam :-:)-:)-(
Dobrze ze Maji juz lepiej
Moje drogie w polsce byly teraz problemy z zapisem do przedszkoli
Ja mieszkam w Irlandii dziecii tu ida do szkoly majac 4-5 lat Jak jej teraz nie zapisze to pozniej niebedzie miejsc :( I bede musiala ja zapisac daleko od domu A jeszcze nie daj boszeee beda tam rasisci :/ ! A tak to pod nosem mam najlepsza podstawowke w miejscowosci i na pobrzezach :) Tu zapisywanie dziecii w tym wieku to cos normalnego :))
:szok::szok::szok:
Ale sliczyn no Medeuska masz talent

Wiecie co? Nie wiem co się dzieje - Maja zasnęła o godz.17 i do tej pory śpi, nawet już ją przełożyłam do jej łózka, nie jest rozpalona ale to jest nienormalne, nigdy tak nie spała i przecież nie wierzę że od godz.17 prześpi do rana, oj ciężka noc nas czeka.
Jutro biorę się za robienie syropu z cebuli i zacznę go dawać Mai profilaktycznie, może wszystkie zarazki w ten sposób wytępię
Martynka też tak czasem zaspi i spi do rana tylko na siku wstanie i idzie dalej spac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieki:-):-)

kurcze nie wie dlaczego Maja tak spi Ci cały czas... ni emam doświadczenia z dziećmi jeszcze niestety więc nie pomoge:no::-(

Ale miałam nerwa na moje dziecię,dopiero teraz usneła:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: nie chciała spac za zadne skarby,co ona nie wymyślałą ,co chwile chciała sikać ,kupe mimo ze nic nie robiła,to wyłaziła co chwilęz łóżeczka zawsze jakies coś,normalnie myślałąm ze jej klapa szczelę ale się powstrzymałam.
ale opiernicz dostała,wydarłam się na nią :-D:-D:-D:-D:-D i spi na szczęście ale godzina jest już niezła,dawno powinna spać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Koffaniutka,ja w tej przeklętej Trójcy jestem:crazy::tak: i w tym roku bez wydziwień robimy dyplomy dla pań z grupy Olka.Gościu w sklepie ze śmiesznymi rzeczami podsunął mi pomysła żeby w antyramie dać fotkę pani na środku i dookoła niej buziole dzieciaków i to wszystko w sepii i jakiś dyplom do tego z życzeniami. Zastanawiam się nad przerobieneim tekstu piosenki:dry:.

pomysł swietny,bardzo mi się podoba :tak::tak::tak::tak:

medea no pokoik rewelacja :tak::tak::tak::tak::tak: na pewdę śliczny jest no teraz dzidzia może już zawitać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam porannie
no i wczoraj nie poczytalam bo mialam gosci
teraz spokohnie siadlam i nagle slysze ze mi kot lazi.mysle jakim cudem moja kotka wylazla z kotlowni skoro ja zamknelam:eek:
patrze ale ten kot w prazki.a to kot sasiadow:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wlazla medna przez uchylone drzwi i wlazila za szafke z akwarium.wiec ja za ogon i wyciagnelam,ale przy tym tyle sie namiauczala ze mi mala obudzila menda jedna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to mialas wesolo z kotem sosiadow:-D:-D:-D:-D
zdrowka zycze i daj znac po lekarzu

w tych wygladasza powazniej,zeby nie pwoeidziec starzej:-D:-D
ale Cie wole w blond:-)

brzuch sie moze opuszczac sporo przed porodem a rownie dobrze chwile przed porodem:-)
mi sie opuszczal powoli ale jakos od poczatku 9 mieisca.nie zmiescisz dloni w poprzek pod biustem?miedzy biustem a brzuchem?

kochana za dzuo do dziecka wymagasz!!!!!!!
co za matka a Cebie?
myslaalm ze to ja jestem katem:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-p
ona ma dopiero 2 lata i ma prawo w nocy sikac.Paulina jak byla w jej wieku jeszcze w nocy sikala.pozniej tez tak bylo ze kilka nocy suchych a pozniej jedna spompowana w lozko.sprobuj ja wysadzac zanim pojdziesz Ty spac.ja pamietam ze jak juz do szoly chodzilam to jak mocniej przysnelam i przysnilo mi sie ze sikam pod krazckiem to lalam w lozko:-D:rofl2:
hihih tez tak mialam ze jak mocno zasnelam i snilo mi sie ze jestem pod krzaczkiem albo w WC to sikalam do lozka i to jeszcze w wieku przedszkolnym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam
Mlody juz w szkole a dziewczynki sie wlasnie ubieraja:tak:
Strasznie zimno bylo jak z mlodym szlam a do tego fatalny wiatr-z mnie uszy bolaly od tego chlodu:no::no::no:
Ale zapowiada sie ladna pogoda i tak niby do knca tygodnia:tak::tak::tak:

23 przylatuej M na 4 dni bo wczoraj dzwonil i ma juz zabukowany bilet:tak::tak::tak:Mlodym jeszcze nic nie mowie bo chce zeby mieli niespodzianke jak rano wstana:-):tak:
No to dzieciaczki beda mialy SUPER niespodzianke:tak::tak:
Witam i ja unas nocka spokojna wyspalismy sie pobutka jakoś przed 7:00 teraz Kamilka usypiam bo strasznie spiący juz był:szok:a wczoraj wieczorem zasnełam z dziecmi o 20:00
No to sie wyspalas:tak::tak:

Hej witam sie i ja
jakies fatum nade mna nie dość ,ze telefon mi sie popsuł to jeszcxze aparat fotograf.no dupa w kwiaty normalnie ,a Krzyśka tel.też fotki pstryka jak chce,więc nie mamy zadnego konkretnego aparatu.
A byłoby co pstrykac ,bo wygrałam zakład w piątek w kręgle, z m o tzw spełnianie poleceń na weekend,czyli bez szemrania robił herbate 4 razy z rzędu ,rozpakowywał zmywarkę itd ,niestety w sumie weekend okazał sie krótki ,bo w sobote po pracy m wędził wędlinki na podwórku z moim tatą czyli wiadomo nie o suchym pysku,a jak wrócił do domu około 7 to zaraz zasnął:tak::eek:a w niedziele za to juz o wiele lepiej ,fajnie tak mu rozkazywać :sorry: szczególnie ,ze nie marudził tylko latał:happy:.Byliśmy wczoraj w aua parku w świdwinie ,fantastycznie było,wróciliśmy tak zmęczeni ze ledwo do 22 wytrzymałam:tak:
Medeuska to juz niedługo ,ja im większe miałam przeczucia ,ze to już tym dłużej ciąże nosiłam:-D bedzie co ma być w końcy to moze nawet z 3 tygodnie potrwac ,ciesz sie jeszcze ciszą w domu:rofl2::rofl2:
Dowikla ,a to sie dzieciaczki ucieszą ,a ty jak po takiej pierwszej rozłące sie ma twoje nastawienie do m ,bo pamiętam jak przed wyjazdem działał ci na nerwy???Pewnie wszystko poszło w zapomnienie i nie możesz sie doczekać?

Wiktoria ,poważnie wygladasz w ciemnych włosach,no i gdzie uśmiech kobieto???ale oczywiście ładnie ci:tak:
Anaconda zdrówka zyczę i Malince też .
Moja Klaudia na gardło sie skarzyła ,ale przeszło jej po pastylkach za to oboje sie teraz smarczą ,efekt basenu,za to ja po raz pierwszy w zyciu bez zapchanych zatok wyszłam po basenie ,może to efekt że woda ozonowana ,a nie chlorowana była:eek:
gartuluje wygranego zakladu:tak::tak::tak::tak:

medea ja też się bałam porodu a najbardziej to bałąm się tego ze mnie złapie gdzies daleko od domu i nie będę na to przygotowana :tak::tak::tak::tak: no i wykrakałam wody mi odeszły w hipermarkecie,ludzie mieli widowisko ja z przerazenia sie poryczałam <m blady ze starchu i pogotowiem do szpitala.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

więc nie bój się i nie kracz bo wykraczej,wmów sobie ze będzie szybko i bezbolesnie,lepsze nastawienie zawsze pomaga :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Oj napewno fajnie to wygladalo:-D:-D:-D:-D:-D

No i papiery M w wojsku zaginęły po raz drugi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nici jak na razie z wojskiem jedyna opcja to taka że pójdzie tam gdzie służył a to 150km od żar :no: i co ja mam teraz zrobić? W tej pracy nie może liczyć na podwyżkę ani nic a za 1100zł nie całe to nie ma o czym myśleć nawet. Teraz przyszła wypłata, zapłaciłam za telefon, auto zakupy dla Kubka i ja mam 350zł do końca :crazy::crazy::crazy::-:)-:)-:)-:)-( no aż człowiekowi się płakać chce :-:)-:)-:)-:)-( jak tam pójdzie to albo będzie się starać o mieszkanie albo do szkoły podoficerskiej i do ojca do jednostki ale to może potrwać i nie wiadomo czy się uda :no::no::no: ale mam mętlik w głowie :crazy:
wspolczuje sytuacji

Witam
Maja po lekarzu w porządku, antybiotyku nie dostała tylko elofen (zna któraś?) i oczywiście tydzień siedzenia w domu:tak::tak:
Poczytałam was ale jakoś natchnienia na odpisywanie brak za co przepraszam :-:)-:)-(
no to super ze obeszlo sie bez antybiotyka:tak::tak::tak:
Moje drogie w polsce byly teraz problemy z zapisem do przedszkoli
Ja mieszkam w Irlandii dziecii tu ida do szkoly majac 4-5 lat Jak jej teraz nie zapisze to pozniej niebedzie miejsc :( I bede musiala ja zapisac daleko od domu A jeszcze nie daj boszeee beda tam rasisci :/ ! A tak to pod nosem mam najlepsza podstawowke w miejscowosci i na pobrzezach :) Tu zapisywanie dziecii w tym wieku to cos normalnego :))
u nas jest to samo z przedszkolami jak tylko dziecko sie urodzi leca je juz zapisac bo potem nie ma miejsc ja zapisalam Emily dopiero 2 miesiace temu tam w przedszkolu gdzie kiedys pracowalam i mi juz z gory kolezanki powiedzialy ze ciezko z miejscami jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

patrysia taka nie do konca zielonkawa- mleczna z delikatnym żólto-zielonkawym pobłyskiem- ale z tego co słysałam to czop może miec takie zabarwienie lub lekko różowawe:tak:

wlasnie poszła babcia z dziadkiem więc ja ide sie wziac za robienie fotek pokoiku mojego CUDNEGO!!!!!!!:-):-D:rofl2: zaraz sie pochwale:cool2::cool2::cool2::cool2:
Tez pierwszy raz o tym slysze:no::no::no:
maly juz zasnal
a m po pracy jedzie zawiezc do piwnicy kafelki
bo piwnice mamy juz dla siebie
chcialam jechac z nim ale nie wiem czy dam rade - bo jestem troche zmeczona...
a on konczy o 22... :confused2:
kochana a gdzie wy macie to mieszkanko na osiedlu tzn jaka ul????

pokoik piekny widze ze Ikea gora :tak::tak::tak:

Moja tez tak ma jak jest chora ze caly dzien by przespala:tak::tak:

Witam wieczorowo ale mialam nadrabiania ale dalam rade:tak::tak:
u nas juz lepiej Emily nie ma goraczki i juz nie wymiotuje odrazu inna dziewczyna jak tak nie marudzi:-D:-D:-D:-D
A mi kom sie rozladowala i wszedzie szukam ladowarki i nie moge znalesc dzwonie do mamy na Skype a ona mi mowi ze u niej zostala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bede musiala sie z Ania skontaktowac bo ona jest w PL czy by nie podjechala do moich rodzicow mam nadzieje ze znajdzie chwile czasu bo ona jak zawsze jest w PL zalatana:-D:-D:-D

reklama
Do góry