reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja zmykam dziolszki bo trza juz schodzic bo moj zaraz bedzie wiec musimy jechac to rozpakowac a ja tez chce szybko wrocic bo spiaca juz jestem

papapa :-)

Polozylam Ja do lozeczka i juz musze tu tez byc:no:Ale przynajmniej leze sobie w wyrku:-);-)
Stale mi sie kreci i jeczy-oby to nie byl poczatek jakiegos przeziebienia

Witam! Zuzka przespała całą noc. Teraz tez już spi. Nie ma kaszlu ani kataru tylko wieczorem wczoraj i dzis jakby sapkę miała-nosek czysty ale tak oddycha jakby lekko zapchany miała.

Dzisiaj byłam wreszcie na działce mam buraczki do zaprawy ale to jutro. W tym czasie Zuzie oddelegowałam do chrzestnej;-):tak:
A. juz drugi dzień po pracy robi auto to które rozbił. Właśnie przyszedł do domu. Dobrze że szwagier jest blacharzem... Narazie części kosztowały 200zł ze szrotu ale jeszcze błotnik musi kupić. Jutro od rana planuje na rehabilitacje jechać bo dziś darowałam sobie bo Zuzia marudna była, wogóle jeść nie chciała:no:Nie wiem jak ja ubierac jak wychodzimy z domu bo wszyscy dookoła powtarzaja że za lekko ubrana:wściekła/y::eek:

:-D:-D:-D:szok::szok:

ale mnie adam do szału doprowadził:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:odrabiał wczoraj ta słynną matmę piotrek kazał mu przepisac bo nakreślił i byków na robił powiedział ze przepisał i ok dzisiaj sprawdzam zeszyt a tam 3+ z zadania domowego nakreślone nic nie przpisał no jak smietnik a nie zeszyt do matmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:do szkoły znów zapomniał spakowaxc zeszytu od polskiego i przyrody no myslałam że wyjdę z siebie i stane obok z nerwów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a darłam sie na niego tak że chyba pół osiedla słyszało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
siedzi teraz przepisuje zeszyt robi porządki na biurku w piórniku zadanie z techniki no cholera mnie zaraz weźmie na niego gówniarz jeden najlepiej zero obowiązków a max przyjemności:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz ***** mać:wściekła/y::wściekła/y:musiałam to z siebie wyrzucić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a z rzeczy pozytywnych to mamy za oknem piękne słoneczko:tak::tak::tak:

jakbym mojego brata widziała tylko on ma 15lat... No i hicior-ksiądz go dobierzmowania nie dopuści bo naśmiewali sie z zakonnicy która ich uczy religi. Nasypali jej kredy na krzesło a ona usiadła w habicie...

Witam wieczorową porą:-):-):-)
Małż usypia Maję więc ja do kompa trochę zasiadłam:-):-):-)

Coś na poprawę humoru:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry