reklama
Moje tez maja po 16 i na razie nie wyglada zeby cos Im mialo isc dalejDowikla Zuzia ma 16 ząbków wiec teoretycznie narazie spokój:-)
Dobranoc wszystkim
Dobranoc:-)
Nie ma zadnej to ja tez zmykam spac
Dobranoc:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaconda27
styczniówka2006
Wpadłam tylko dobrej nocki życzyć a poczytam jutro bo jakoś dzisiaj brak czasu na bb
Natalineczka555
kocham kochać :)
to chyba wszystkie dzieci tak maja, moj znow tylko do kuchni do garow by szedlMoje dziecko nie śpi!!!
a to już dawno jego pora! łazi i bałagani! rozsypał wszystkie spinacze do bielizny i nie da posprzątać, jak tylko zaczynam to on sobie o nich przypomina....itd.
Najlepsza zabawka - ładowarki do telefonów, po co kupować samochody, piłki?![]()

po tatusiu

no toscie sie zgadalyHa Kamilek też miesiąc wczesniej ja miałam termin na 7 sierpnia ale Kamilek miał problemy po porodzie i też przez cc sie urodził

no to rzeczywiscie malutkie kruszyny, razy dwa i jeszcze doloz bedziesz miec czarkaNo to rzeczywiscie malutki sie urodzilAle takei drobinki sa najlepsze:-);-)Moje wazyly po niecale 2kg i byly takie mega male bo mialy 42 i 43 cm
Do dzisiaj sa malenkie bo waza po 7600:-)
Teraz juz na serio zmykam
Do pozniej:-)

obydwa fajniusiePapa
Helence to bede nowe kupować, tylko sie zdecydować nie mogę
PIĘTROWE ŁÓŻKO DLA DZIECKA (769909325) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ŁÓŻKO DLA TWOJEJ POCIECHY Z BARIERKAMI (763106306) - Aukcje internetowe Allegro

to pietrowe zwlaszcza
Edit:
i znow nikogo nie ma :-
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam!
Kiedyś napisałam długaśnego posta z cytatami ...i mnie wywaliło z netu
W ogóle ostatnio niezorganizowana jestem, bo przez dzień nawet nie wchodzę na BB. Krzysia muszę rano sama do przedszkola odprowadzać, bo sąsiadka zdecydowała że swoją córkę do zerowki pośle, a to w innym kierunku:-(Potem wracam Ani i Maćkowi śniadanie, dom odsprzątać, ania na południe do szkoły, Obiad ugotować...i już po Krzysia trzeba iść, Potem ania, obiad, zadania...i jużź wieczór...A jak wchodzę o 22.00 na forum to już nawet nie mam siły czytać i odpisywać

Pozdrawiam!

W ogóle ostatnio niezorganizowana jestem, bo przez dzień nawet nie wchodzę na BB. Krzysia muszę rano sama do przedszkola odprowadzać, bo sąsiadka zdecydowała że swoją córkę do zerowki pośle, a to w innym kierunku:-(Potem wracam Ani i Maćkowi śniadanie, dom odsprzątać, ania na południe do szkoły, Obiad ugotować...i już po Krzysia trzeba iść, Potem ania, obiad, zadania...i jużź wieczór...A jak wchodzę o 22.00 na forum to już nawet nie mam siły czytać i odpisywać

Pozdrawiam!
Natalineczka555
kocham kochać :)
no to rzeczywiscie masz urwanie glowyWitam!
Pozdrawiam!

nie przjmuja sie i wpadaj jak tylko bedziesz miala ochotke i czas ;-);-);-);-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam z rana
kurcze wczoraj caly dzin byla piekna pogoda,cieplutko a wieczrem przszla ciemna chmura tak kolo 18 i prd nam ukradlo:-
-
-(
zaczyna sie znowu.jestesmy podlacznei do dlugiej i starej linii i jak pzychodzi jesien i silne wiatry to zaraz awarie pradu sa

tak to jest jak sie nadupiu mieszka.pozniej na sczescie juz dali.
teraz 8 stopni,chmury i wieje
mam nadzieje ze jutro chociaz padac nie bedzie,bo to weslee
Paulina zadowolona z wycieczki wrocila:-)
gorzej z malym sasiadem.byli na koiec na basenie i przwrocil sie gdzies na schodach i glowe rozbil.zszyli mu,ale oby wstrzasu mozgu nie mial

sasiadka miala jutro z dziewczynami zostac,ateraz nie wiem czy bedzie chciala go zostawic na noc,niby bedzie jego ojciec,ale wiadomo jak to jest.pytanie czy zostanei czy bede musiala kogos do opiei kombinowac albo dziewczyny zostana na caly weselu:-(
witamy witamy
niekotrzy sa nireformowalni....
to sie musicie na jakiejs kawce spotkac:-)
co za chlop!
nie mysli wcale
u mnie nikt nie pali,a jak ktos w gosci przyjdzie to na dwor:-)
wspolczuje.zeby sie wszytsko dobrze skonzylo
zdjecie simlocka u ans w nowym jakims tel t z 50zl kosztuje,w starym 10-20
ja malej osatnio tsh robilam bo miala zaparcia i myslalam ze moze dawka za mala bo mamy teraz wieksza przerwe u ednokrynolga,a wizyta dopiero na koniec padziernika.na szczescie jej wyszlo 0.4 :-)
pobierala jej krew moja znajoma,i chciala najpeirw z palca to nie bardzo mogla,potem jej sie w zyle wklula to krew najpierw leciec ie chciala.a sie darla przy tym...ona szybko zapomniala o bolu a znajoma myslalam ze tam padnie przez te jej krzyki.biala jak sciana sie zrobila baba potezna
to jak masz zwyklego kompa to klawiatura grosze kosztuje
ja ladowarki inne rzeczy chowamm wsykoko.daj mu gazety do rwania albo pokrywki od sloikow:-)
madra babcia....
moja przy nich to goliat!
16kg:-)
kurcze wczoraj caly dzin byla piekna pogoda,cieplutko a wieczrem przszla ciemna chmura tak kolo 18 i prd nam ukradlo:-
zaczyna sie znowu.jestesmy podlacznei do dlugiej i starej linii i jak pzychodzi jesien i silne wiatry to zaraz awarie pradu sa

tak to jest jak sie nadupiu mieszka.pozniej na sczescie juz dali.
teraz 8 stopni,chmury i wieje

mam nadzieje ze jutro chociaz padac nie bedzie,bo to weslee
Paulina zadowolona z wycieczki wrocila:-)
gorzej z malym sasiadem.byli na koiec na basenie i przwrocil sie gdzies na schodach i glowe rozbil.zszyli mu,ale oby wstrzasu mozgu nie mial

sasiadka miala jutro z dziewczynami zostac,ateraz nie wiem czy bedzie chciala go zostawic na noc,niby bedzie jego ojciec,ale wiadomo jak to jest.pytanie czy zostanei czy bede musiala kogos do opiei kombinowac albo dziewczyny zostana na caly weselu:-(
cześć kochane, długo mnie nie było
w pracy zarzucili mnie robotą (nawet się cieszę) i przez dwa dni nie wiedziałam w co mam ręce włożyćdzisiaj już się nieco ogarnełam ale jeszcze dużo przede mną papierów leży
nie poczytałam, przyznaję się bez bicia i nie nadrobię niestety
witam nowe mamusie bo tyle zdążyłam zauważyć
miałam małe problemy domowe, tzn nie w moim domu ale chodzi o kontakty z moją matką które wróciły do punktu wyjścia czyli sprzed przeprowadzki:--
-
-
-(no cóż niektórzy ludzie nigdy się nie zmienią
pozdrawiam
witamy witamy
niekotrzy sa nireformowalni....
zdążyłam zauważyć jeszcze że coś się tu ostatnio tak swojsko zrobiłolubelsko
no dziewczyny Lublin górą bo nas coraz więcej:-):-):-):-)
to sie musicie na jakiejs kawce spotkac:-)
Witam. Wybaczcie ale nie mam jak nadrobić :-( nocka masakra, Kubek się co chwilę budził z płaczem nie wiem czemu, może na te zębyteraz dopiero zasnął ale u sąsiada okna wymieniają i trochę głośno jest więc nie wiem ile pośpi
a faceci to bezmózgie yeti!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj M mnie tak wkurzył że miałam ochotę mu liścia szczelić
przyłapałam go na paleniu w domu
a dobrze wie że ma zakaz. Jak chce to niech powie że musi zapalić i tyle. Albo na balkon albo na dwór. A ten debil mi w łazience pali
jak się nie wkur****
pytam się go gdzie wyrzucił resztki a ten że za wentylację
idiota tam papierem wyłożone w środku jak się zapali to cały pion idzie w dym
no dosłownie tak miałam ochotę go nawyzywać ale dziecko spał i to go uraowało. Mówie mu że powie moim rodzicom co zrobił jak przyjdzie mama z pracy
dostał reprymendę od mojej mamy. Ode mnie by miał gorzej, Nie odzywam się do niego bo ani ja ani moi rodzice przepraszam nie usłyszeliśmy
a już kiedyś moja mama się pytała kto plił bo z wentylacji brud wylatuje jak mocno wieje i wyleciał popiół od fajek
idiota nic więcej
zaraz Wam pokarzę jaką mam nową fryzurę jak dam radę nic wielkiego tylko grzywka
![]()
co za chlop!
nie mysli wcale
u mnie nikt nie pali,a jak ktos w gosci przyjdzie to na dwor:-)
witam się dopiero teraz
ja dziś sama ze sobą byłam u lekarza.
coś mnie złapało.
budze się rano i cała szyja mnie boli,węzły chłonne takie powiększone i cała dolna warga spuchnięta
wyglądam okropnie z ta wargą jakby mi ktos przywalił,ludzie się na mnie patrzyli jak na jakies ufo
aż 2 lekarzy mnie badało bo bałam że to świnka mi sie robi ale na szczęście to nie to.
powiedziała ze to jakaś infekcja wirusowa że mam powiększone węzły i powiekszoną tarczycę i w srodęz rana mam iśc na wszystkie badania robic i morfologie i w kierunku tarczycy
a ta spuchnięta warga to wielka wirusowa opryszczkajeszzce takiej olbrzymiej nie widziałam.
i to twarde jest,przeszkadza mi przy jedzeniu,masakra.i po wynikach z badań mam w przyszły piatek iść do kontroli z tymi wynikami.
wspolczuje.zeby sie wszytsko dobrze skonzylo
Mi sie podoba ten rozowyI nie sa takie drogie:-)Mialy niby kosztowac 150 euro a na allegro wystawiaja nowe nawet za 500zl-tylko ze ja chce bez sim locka
![]()
zdjecie simlocka u ans w nowym jakims tel t z 50zl kosztuje,w starym 10-20
fajniusio
trzymam kciuki oby nie tarczyca, ja jutro odbieram tsh, mam nadzieje ze wyjdzie negatywnie
spadam do pracy papatki
ja malej osatnio tsh robilam bo miala zaparcia i myslalam ze moze dawka za mala bo mamy teraz wieksza przerwe u ednokrynolga,a wizyta dopiero na koniec padziernika.na szczescie jej wyszlo 0.4 :-)
pobierala jej krew moja znajoma,i chciala najpeirw z palca to nie bardzo mogla,potem jej sie w zyle wklula to krew najpierw leciec ie chciala.a sie darla przy tym...ona szybko zapomniala o bolu a znajoma myslalam ze tam padnie przez te jej krzyki.biala jak sciana sie zrobila baba potezna

Witam,zaraz znowu do pracy jadę.Na RTG wszystko OK - ale dlaczego boli?
Ja mam właśnie zwykłego.
to jak masz zwyklego kompa to klawiatura grosze kosztuje
Moje dziecko nie śpi!!!
a to już dawno jego pora! łazi i bałagani! rozsypał wszystkie spinacze do bielizny i nie da posprzątać, jak tylko zaczynam to on sobie o nich przypomina....itd.
Najlepsza zabawka - ładowarki do telefonów, po co kupować samochody, piłki?![]()
ja ladowarki inne rzeczy chowamm wsykoko.daj mu gazety do rwania albo pokrywki od sloikow:-)
Oj chciałabym się tak położyć,ale moje dziecko nie chce spać!!! Ju chyba się domyślam czemu! Rano była u nas moja mama i piłyśmy kawe, oczywiście Maks daj, daj, no więc co babcia na to - DAŁA kilka łyków!!!![]()
I masz babo placek!!!!!!
madra babcia....

bo to sczypiorki!No to rzeczywiscie malutki sie urodzilAle takei drobinki sa najlepsze:-);-)Moje wazyly po niecale 2kg i byly takie mega male bo mialy 42 i 43 cm
Do dzisiaj sa malenkie bo waza po 7600:-)
Teraz juz na serio zmykam
Do pozniej:-)
moja przy nich to goliat!

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Już po pracy a jutro Igor będzie u mniei urodzinki ma
.Rano skoczę po balony i biszkopt mu do Shreka upiekę
.
Dajcie normalną klawiaturę,buuuuuu:-(.
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA IGORKA Z OKAZJI URODZIN OD E-CIOCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
A gdzie jest Malinka[/B][/I]
no wlasnie
MALINA wzywana do tablciy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No maly juz spi - to dobrze...
ja czekam na m bo obiad musze mu przyszykowac - ziemniaki mialam jeszcze gotowac - ale za bardzo mi sie nie chce
bylam dzisiaj u Panstwa G. bo przyszly jakies dwa listy jedno ze spoldzielni o czlonkostwie a drugie to czynsz tylko wzielam spakowalam to i nawet nie zwrocilam uwagi na to ze to czynsz na nas... ale my nie placimy go bo jeszcze tam nie mieskzamy
wiec musze do niekj jutro zadzwonic ze ma sobie to zaplacicno zreszta sami sie tak ugadywalismy :-)
MI JAK SIE NIE CHCE GOTOWAC ZIEMNIAKOW to ryz gotuje.sorki za capsa
Dowikla nie wiem czemu nie chce jeść. Byłam u lekarza wczoraj i mówi że przez zeby chociaz wszystkie sie juz przebiły
moja jak ma mniejszy apetyt to za1-2 dni dostaje kataru:-(
Witam!
Pozdrawiam!
witamy
najgorzej jak dzieci na rozne godziny do szkoly.dzien rozwalony.
moja dzis o 11.30koczy wiec musze wczesiej wyjsc.i jeszcze male zakupy bo wszytskiego ostatnio nie kupilambo za malo kasy wzielam

alo panienki!!!!!!!!!1
znow jak jestem to usto a ptem ruch jak w ulu

ja dzis po poludniu lece do mamy pomoc bo poprawiny w garzu robia,bo wesle w lokalu i niby mozna robic pprawiny ale placic 50z za osobe,jak nie wiadomo ile bedzie to bez sensu.poza tym daja wszytsko co zostaje z wesela,nie tylko ze staolow ale i z kuchni:-)
w miedzyczasie polece do znjomej fryzjerki zeby mi wlosy na papiloty zakrecila,bo samej trudno.oczywiscie starum sposbem na piwo,zeby sie lepiej trzymaly

zebym tylko piwa nie zapomniala kupic

jakos nie lubie takich fryzur nie wiadomo jakisch.zawszzetylko rozpuszczone wlosy i tyle,a ze mam trche dluzsze to zakrece:-)
witam ale nie chce mi sie za bardzo nic
pije kawe....

ok dziewczyny ja zmykam
do potem
pije kawe....
bo termin mialam na 8 luty wiec dolaczylam bedac w ciazy na forum lutoweczek ale co sie okazalo Sewek urodzil sie 2 tyg wczesniejA własciwie czemu ty masz napisane mamy Lutowe08 tam koło zdjecia jak mówiłas ze Sewcio ze stycznia

no to zalatana jestesWitam!
Pozdrawiam!

pochwal sie jak po papilotach oczywiscie pstryknij fotkealo panienki!!!!!!!!!1
znow jak jestem to usto a ptem ruch jak w ulu:-(
ja dzis po poludniu lece do mamy pomoc bo poprawiny w garzu robia,bo wesle w lokalu i niby mozna robic pprawiny ale placic 50z za osobe,jak nie wiadomo ile bedzie to bez sensu.poza tym daja wszytsko co zostaje z wesela,nie tylko ze staolow ale i z kuchni:-)
w miedzyczasie polece do znjomej fryzjerki zeby mi wlosy na papiloty zakrecila,bo samej trudno.oczywiscie starum sposbem na piwo,zeby sie lepiej trzymaly
zebym tylko piwa nie zapomniala kupic
jakos nie lubie takich fryzur nie wiadomo jakisch.zawszzetylko rozpuszczone wlosy i tyle,a ze mam trche dluzsze to zakrece:-)

ok dziewczyny ja zmykam
do potem

reklama
Witam i ja
Nocka w miare ok

Mlode dopiero wstaly i sia bawia:-)Jak szlam z mlodym do szkoly to bylo bardzo zimno chyba tylko 4 stopnie brrr-masakra

Dzisiaj na wieczor umawiam sie na spotkanko z dziewczynami i sie troszke popije hehe:-);-)
AGNES
Jak sie czujesz???Jak Twoja warga???mam nadzieje ze juz lepiej z

ANABUBKA
Koniecznie pokaz nam sie we fryzurce

Nocka w miare ok

Dzisiaj na wieczor umawiam sie na spotkanko z dziewczynami i sie troszke popije hehe:-);-)
AGNES
Jak sie czujesz???Jak Twoja warga???mam nadzieje ze juz lepiej z

ANABUBKA
Koniecznie pokaz nam sie we fryzurce

Podziel się: