reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszyscy powstawali , mała dzis przespała spokojnie całą noc-szok, no za to jak zawsze-jak ona śpi, to ja nie mogę, peszek, hihi

Pogoda parszywa, zimno, wietrznie, a do tesciowej musze z małą pójść, bo P jej obiecał,ech...

A generalnie to jestem wyspana, nie mam pojęcia jakim cudem.

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwile mam do Was pytanie :-)

powiedzcie mi gdzie sa najtansze drzwi wewnętrzne (lazienka, pokoj) :oo::confused:
z gory dziekuje za odpowiedzi :laugh2:

no to ja mykam bo jade do leroy merlin, praktikera, itd
a potem do Panstwa G. zapytac sie kiedy sie wyprowadza (juz oficjalnie) bo wujek od mojego bedzie nam robil kafelki i chce wiedziec kiedy mze zaczac bo teraz nie ma roboty....
no a nam zalezy na czasie :tak:

no to sie rozpisalam... :cool2:

ja tz tak jak A&E koncze juz rosołek- a drugie danie będie dzisiaj duuuuuuuuuuużo później bo dopiero z poł godzinki temu mieso wstawiłam- a jescze z minimum 1,5 h musi minąć..;-)

poza tym hmor mam do dupy- ale to u mnie ostatnio na porządku dziennym więc.....:sorry:
no i oczywiscie nie odzywam sie do M- normalka tez od kilku dni bo co chwile mam coś do niego a on jak ja juz mu co dosram to też ju sie nie odezwie więc jedyne momenty kiedy sie do siebie odzywamy to jakies burkniecia albo pretensje:eek::eek:

niech ja już urodze bo nie wiem co to z nami bedzie- bo to chyba przez tą końcówke ta sie kłócimy? chociaz cholera wie pewnie tez te kłopoty finansowe teraz też sie na wszystkim odbijają:confused2::confused2:

patrysia ja widziałam w OBI promocjie drzwi- do łazienki nawet były za 100 zł!!! i naprawde fajne- bo za ta cene w casto czy leroy są zwykłe tylko gładkie całkowicie bez niczego nawet nie łazienkowe tylko do pokoju! nie wiem czy jest jeszcze ta promocja- ale podjedźcie sobie i zobaczcie bo wiem że jak kupowalismy panele to była promocja na drzwi właśnie:tak::tak::tak:

a jak juz ni ebedziecie kupowac tam w promocji to lepiej kupć w małym sklepiku zaplacic troche wiecej ale to macie od razu z montażem- a wiadomo że wtedy masz to zrobione tak jak powinno być:tak::tak:

Ja musze tylko obrac ziemniaki bo kotlety mam juz gotowe:-)Niedawno polozylam mlode i mam nadzieje ze juz spia:-);-)
Nic mi sie nie chce:no::no::no:Jakos gardlo mnie drapie i wogole jestem jakas zamulona:no::no::no::wściekła/y:pewnie przez ta popierdzielona pogode:wściekła/y::no:
Ogladam sobie Rybki z ferajny;-):-)

Witam deszczowo i zimno.Już po obiadku,paluszki rybne były i suróweczka z kiszonej kapustki:tak:.M zaraz na jazdę zmyka i znowu 2 godzinki sama:cool2::cool:,później na wieś wyjeżdżamy i Jula znowu zostawię,bo muszę w przedszkolu na rodziców dybać:-p,bo nie wszyscy dali na składkę:no:.A do środy już niedaleko;-):tak:.

Dziewczyny ja tylko na chwile mam do Was pytanie :-)

powiedzcie mi gdzie sa najtansze drzwi wewnętrzne (lazienka, pokoj) :oo::confused:
z gory dziekuje za odpowiedzi :laugh2:

no to ja mykam bo jade do leroy merlin, praktikera, itd
a potem do Panstwa G. zapytac sie kiedy sie wyprowadza (juz oficjalnie) bo wujek od mojego bedzie nam robil kafelki i chce wiedziec kiedy mze zaczac bo teraz nie ma roboty....
no a nam zalezy na czasie :tak:

no to sie rozpisalam... :cool2:
No to zycze zebypaństwo G sie szybko wyprowadzili a zebyscie wy juz mieli swoje 4 konty tylko dla siebie

Witam kochane:-)
Nic nie czytałam wybaczcie.
Chwalę się !!!!!
Jest dopiero połowa października a ja mam już zaliczony cały semestr z historii i WOS na 5 .:szok::szok:
Tak jakoś mi dziś wesoło. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
AS
No to gratuluje:tak::tak::tak:
Masz z czego se cieszyc:-):tak:

Ja wlasnie wstawilam ziemniaki i czekam na obiadek:-)Byla siora po mlodego,wypilysmy kawke i troszke slodkiego pojadłysmy:tak::tak::tak:

Do góry