reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć wszystkim!!!:-)
Ja dopiero teraz,bo mężuś cały czas na kompie, a poza tym klawiatura nam padła!:-(
Pogoda fatalna,cały dzień leje i zimono jak .....!:-:)-:)-(

hej dziewczynki, jestem u mamy i weszlam tylko na chwile
komp mi znow wysiadl wczorj wgrywalam nowy system, jutro dopiero bede miala necika bo nie mam nigdzie moich adresow ip a to tez mi wykasowało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

do poczytnia jutro kochaniutkie ;-);-);-)

Witam kochane ja tylko raz dwa wpadnlam na szybko dzien mam troszke zajety :))

Nadinka ma juz pierwszy zabek !!!
Gratuluje:tak::tak::tak:
Mlodzi ogladaja baje na 1 wiec mam chwilowy luz:-):tak:Coz mnie zaczyna ucho bolec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie nawidze tego ale niestety mam bardzo wrazliwe uszy i jak tylko lekko mnie przewieje to juz jest masakra:no::wściekła/y:
Wzielam juz sobie przeciwbolowe

cześć:-):-):-) witam wieczornie bo prawie cały dzień miałam awarię i nie było wody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakiś zawór puścił i m musiał zakręcić wodę bo lało się w piwnicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ten zawór jest schowany za zabudową kuchni, masakra musieliśmy rozmontować szuflady i powyciągać wszystko z prawie połowy szafek i jeszcze zerwać taką listwę maskujacą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:woda stała pod szafkami:crazy: ale miałam niedzielę:crazy::crazy::crazy: dobrze, ze przyjechał hydraulik i naprawił co trzeba ale dopiero teraz mogę się wykąpać wreszcie:-)tylko co z tego jak jest już noc i niedziela przesiedziana w domu:-(

Sylcia gratki dla córci z okazji pierwszego ząbka:tak::tak::tak:
Patrysia my kupowaliśmy drzwi w OBI akurat była promocja na massonite vip wenge, tam często jest na coś promocja:tak:
As no to dwa przedmioty masz już w głowy:tak:super oby tak dalej
A&E pozdrów Anię niech się kurują z Laurką:tak::tak:
medeuska nie przejmuj się tymi kłótniami z m, jesteś rozdrażniona bo hormony głupieją, poród coraz bliżej i m powinien to zrozumieć:tak::tak:teoretycznie:eek:

muszę zmykać bo m zmywa gary z całego dnia a ja robię kawkę:shocked2:trochę późno ale jakoś nam tak zeszło dzisiaj:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry