wiktoria12
Mama i żona :)
graulacjewitam kochane:-)
nic nie czytałam wybaczcie.
Chwalę się !!!!!
Jest dopiero połowa października a ja mam już zaliczony cały semestr z historii i wos na 5 .
Tak jakoś mi dziś wesoło. :-d:-d:-d:-d:-d:-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
graulacjewitam kochane:-)
nic nie czytałam wybaczcie.
Chwalę się !!!!!
Jest dopiero połowa października a ja mam już zaliczony cały semestr z historii i wos na 5 .
Tak jakoś mi dziś wesoło. :-d:-d:-d:-d:-d:-d

.M jazdy nie miał
i w domciu siedzimy,piernik na szybko upiekłam
.GratulujeWitam kochane ja tylko raz dwa wpadnlam na szybko dzien mam troszke zajety)
Nadinka ma juz pierwszy zabek !!!

Coz mnie zaczyna ucho bolec

Nie nawidze tego ale niestety mam bardzo wrazliwe uszy i jak tylko lekko mnie przewieje to juz jest masakra

jakiś zawór puścił i m musiał zakręcić wodę bo lało się w piwnicy

a ten zawór jest schowany za zabudową kuchni, masakra musieliśmy rozmontować szuflady i powyciągać wszystko z prawie połowy szafek i jeszcze zerwać taką listwę maskujacą

woda stała pod szafkami
ale miałam niedzielę

dobrze, ze przyjechał hydraulik i naprawił co trzeba ale dopiero teraz mogę się wykąpać wreszcie:-)tylko co z tego jak jest już noc i niedziela przesiedziana w domu:-(

super oby tak dalej

teoretycznie
trochę późno ale jakoś nam tak zeszło dzisiaj