reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziecko wyssało sok z 1/3cytryny i żadnej miny kwaśnej nie zrobił!!! Masakara!:szok: Jak sama się na to patrzyłam to mi się kwaśno robiło w ustach na sam widok!:-D Naturalna witamina C- w sam raz na taką psią pogodę!;-)

oj faktycznie witaminka C wskazana :))

A moja nadal spi kurcze to juz ponad 2h:szok: dawno nie spala mi w poludnie a tu taka niespodzianka Dziwne bo w nocy spala 13,5h

reklama
No u nas sie rozpadało na maksa:wściekła/y::wściekła/y:
BEATKO
Zarabiste zdjecia:tak::tak::tak:Jak dla mnie sa rewelacyjne:-):tak::tak::tak:

ANKA
Super ze jestes:-):tak:Ale sie za Toba stesknilam:tak::tak::tak:Potem Tobie moje gg:-)

To teraz ja zapodam jedna fotke:-)Klaudia weszla do pralki ale nie umiala juz wyjsc:-D:-D

Jak ona tam weszła?:szok::-D:-D:-D
I znowu nastrój do d..py,miałam stłuczkę z mojej winy:-(.6pkt i 400zł:zawstydzona/y:.
:szok: Mój A. jakieś 2 tyg temu 6pkt i 300zł :-(

Ja tez nie mam Was na NK:-:)-:)-(

Laura wstala jak przyszedl tatus a wiec gdzies 10 minut po moim poscie
Obudzial sie bardzo glodna odrazu wolala Mamo placek! tzn chciala omlecika:tak:
Ja robie sernik na zimno czekam na galaretke:tak: a potem biore sie za prasowanie:eek:

Mamita daj namiary

I znowu nastrój do d..py,miałam stłuczkę z mojej winy:-(.6pkt i 400zł:zawstydzona/y:.

przykro mi :tak::tak::tak::tak:

Napisał tak Kur......wa umyj gębe bo aż rzygam blee:wściekła/y::wściekła/y: no głupek jakis takie słowa jeszcze jak na zdjeciu dziecko

co za debil :no::no::no::no::no::no:
dlatego ja mam zablokowaną galerie dla nieznajomych :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Moje dziecko wyssało sok z 1/3cytryny i żadnej miny kwaśnej nie zrobił!!! Masakara!:szok: Jak sama się na to patrzyłam to mi się kwaśno robiło w ustach na sam widok!:-D Naturalna witamina C- w sam raz na taką psią pogodę!;-)
może mu brakowało własnie wit C i organizm potrzebował :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Z zakupów nici ,jestem wkurzona na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka nnie spała dziś nic w dzień,była taka rozbawina i nie chciałą spac więc ją nie połozyłam.więc mielismy jechac na zakupy na miasto do galerii.

Korki nieziemskie,autobusy się spóxniają,czekaliśmy ponad godzine na przystanku i autobusu nadal nie było.zmarznięci na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka zaczeła ryczec że jej zimno i tak po drodze kupiłam jje rękawiczki,mimo to zmarznięta,nagle spiąca się rzrobiła no koszmar.więc powiedziałm ze dłużej nie będe czekac na autobus i wróciliśmy do domu.trudno.:-:)-:)-:)-:)-(

a tak się napaliłam ze sobioe dziś butki kupie.

mam tylko nadzieję ze Oliwka mi sie nieprzeziębi że troche przemarzła.

Przyszliśmy do domu od razu zrobiłam ciepłą herbatke z sokiem malinowym i nasmarowałam ją Pulmex baby aby ją rozgrzało.Mam nadzieje ze będzie wszystko ok.

Zimno jest okropnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z zakupów nici ,jestem wkurzona na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka nnie spała dziś nic w dzień,była taka rozbawina i nie chciałą spac więc ją nie połozyłam.więc mielismy jechac na zakupy na miasto do galerii.

Korki nieziemskie,autobusy się spóxniają,czekaliśmy ponad godzine na przystanku i autobusu nadal nie było.zmarznięci na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka zaczeła ryczec że jej zimno i tak po drodze kupiłam jje rękawiczki,mimo to zmarznięta,nagle spiąca się rzrobiła no koszmar.więc powiedziałm ze dłużej nie będe czekac na autobus i wróciliśmy do domu.trudno.:-:)-:)-:)-:)-(

a tak się napaliłam ze sobioe dziś butki kupie.

mam tylko nadzieję ze Oliwka mi sie nieprzeziębi że troche przemarzła.

Przyszliśmy do domu od razu zrobiłam ciepłą herbatke z sokiem malinowym i nasmarowałam ją Pulmex baby aby ją rozgrzało.Mam nadzieje ze będzie wszystko ok.

Zimno jest okropnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobrze zrobilas z ta herbatka z soczkiem
Napewno masc tez nie zaszkodzi.Biedaczka niezle musiala zmarznac skoro wolala ze zimno Rekawiczkio napewno ja troszke ogrzaly a na autobusy to mozna tylko narzekac korki to masakra nie tylko dla oczekujacych na przystankach ale rowniez i dla kierowcow

reklama
Do góry