Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam panie
chyba znow sama jestem...
czoraj ucieklam bez pozegnania i nawet nie zdazylam doczytac bo mnie z bb wywalilo i w ogole sie nie chcialo otwierac
Paulina dzis byla w domu wiec wszytskie pospalysmy do 9.30

a jak sie dopatrzylam to onamiala lekcje konczyc o 10.15 wiec starsznie wczesnie.w kazdym razie zaleglosci juz nadrobila

dzien pelen szafowych porzadkow i prasowania.wlasnie dopeiro skonczylam(ponad 6godzin przy zelazku).wynioslam sporo za malych ciuchow,jutro bede do szafek ukladac to co wyprasowalam.
@ mnie dogania,myslalam ze juz bo brzuch boalal caly dzien a tu ledwo poczatke
wzielam ibuprom a pozniej i pyralgine vbo strasznie mnie jajnik nawalal i owszemb brzuch nie bioli a jajnik nieste y nadal..:-
-
-
-
-(
najgorzej jak chodze ,ale jak siedzez to tez go czuje niezle.
dziewczyny dawno juz spia
mala ma nadal crype ale sie nie pogarsza.Paulina dzielnie znosi katar.
p w pracy
to ide poczytac,przynajmniej dzisiejszy dzien
chyba znow sama jestem...
czoraj ucieklam bez pozegnania i nawet nie zdazylam doczytac bo mnie z bb wywalilo i w ogole sie nie chcialo otwierac
Paulina dzis byla w domu wiec wszytskie pospalysmy do 9.30

a jak sie dopatrzylam to onamiala lekcje konczyc o 10.15 wiec starsznie wczesnie.w kazdym razie zaleglosci juz nadrobila

dzien pelen szafowych porzadkow i prasowania.wlasnie dopeiro skonczylam(ponad 6godzin przy zelazku).wynioslam sporo za malych ciuchow,jutro bede do szafek ukladac to co wyprasowalam.
@ mnie dogania,myslalam ze juz bo brzuch boalal caly dzien a tu ledwo poczatke

wzielam ibuprom a pozniej i pyralgine vbo strasznie mnie jajnik nawalal i owszemb brzuch nie bioli a jajnik nieste y nadal..:-
najgorzej jak chodze ,ale jak siedzez to tez go czuje niezle.
dziewczyny dawno juz spia
mala ma nadal crype ale sie nie pogarsza.Paulina dzielnie znosi katar.
p w pracy
to ide poczytac,przynajmniej dzisiejszy dzien