reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki:happy:
witam poweekendowo:tak::tak::tak:
zapierniczałam jak dziki osioł aż się wczoraj z nerwów poryczałam jak się ogarne to wam napisze co i jak:tak:
przeleciałam tylko po łepkach ale nadrobić was od iątku to:szok::szok::szok::szok::szok::szok:wracacie do powakacyjnej normy piszecie piszecie piszecie !!!!!!!!!!!!:-D
meduska maksio śliczny no cudo boziu pomyśleć że niedawno mój antoni taki był:szok::rofl2: mam nadzieję że już możesz siadać:tak:ja nie byłam nacinana nie pękłam więc siedziałam od razu :tak:a ból sutków brrrrrrrrrrrr jak sobie przypomnę jak antek się darł bo głodny a ja płakałam że on znów chce jeść a mnie boli:no::no::no:oj współczuję.
MH moja bratowa wiecznie robi imprezy przy chipsach paluszkach i paczce ciastek:sorry:ale jak idzie gdzieś to lubi dobrze pojeść ba potrafi dupe obrobić że nie było co jeść:eek::eek::eek::eek:
anabubka jak dziś jajnik???mnie też zaczyna nawalać więc pewnie @ zaraz nadejdzie a do tego mam nerwa więc pewnie nienbawem:tak:
no i zapomniałam co jeszcze chciałam:sorry::sorry::zawstydzona/y:

reklama
witam :tak:

U mnie mgła gigant :szok:

Przed 6 ktoś zaparkował pod mim domem kosząc latarnię :szok:

weekend spędziłyśmy na chałupach :tak: więc było miło :tak:

W sobotę byliśmy u znajomych na nowym mieszkaniu, ja nauczona doświadczeniem spakowałam Helence kanapki i pice :tak: i dobrze zrobiłam :tak: Mimo iż zapraszali z dziećmi wszystkich to dla dzieci była paczka gumisiów i po małym soczku z rurką :szok: Normalnie nie wiem co ci ludzie maja w głowach :wściekła/y::szok:
Ale za to w niedziele było towarzystwo dbające o dzieci :tak:
No to fajnych masz znajomych:szok::szok::szok:Ja w sumie tez jak gdzies ide na grubsza imprezke z dziecmi to tak w razie"w" biore Im jedzenie i picie:tak:Tym bardziej ze moi sa alergikami i nie wszystko moga jesc

Nie wiem czy wam pisałam ale przyleciał z Anglii Mai chrzestny ale tylko na tydzień a ponieważ my mieszkamy od niego daleko to nie za bardzo mu pasuje do nas przyjechać, więc pojechał do mojej mamy (mieszka niedaleko:tak::tak::tak:) i zostawił dla Mai 300zł :-):-):-)
Ale ma fajnego chrzestnego:-)Tylko pozazdroscic:tak::tak::tak:
Chrzestny Dominika mieszka od 5,5 lat w Anglii ale jakos o mlodym nie pamieta:no::no::no:A to jest moj szwagier:szok::no:
Mc temu też tak miałam-wypisał mi na kilka opakowań.
Dostałyście zaproszenie na bezpłatną cytologię???
A wysylaja takie zaproszenia???Tzn slyszalam ze wysylaja ale starszym kobietom
Ja zreszta przynajmniej raz w roku chodze do gina i stale do tej samej od 7 lat:tak::tak::tak:

Wczoraj tak pisalysmy sobie o zebach no i dzisiaj rano zauwazylam ze
KLAUDUNIA MA PIERWSZA PIATKE:tak::tak::tak:
Przebil Jej sie doslownie ten pierwszy z czterech kikutkow:tak::tak::tak:I nawet nie wiem kiedy:szok::szok::szok:Moze wtedy co ten jeden dzien miala goraczke

Ostatnia edycja:
Cholera cos mi sie dzieje z netem albo z laptopem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:Wczoraj znowu mi wsyzstko wysiadlo i wlaczyly sie narzedzia ktore same naprawialy to wszystko:no:Najgorsze jest to ze po tej calej naprawie pojawil mi sie napis ze system nie jest w stanie sam naprawic a jak wylaczylam laptopa i odpalilam na nowo to sie uruchomil:szok::no:A teraz gg nie chce mi sie zalaczyc-no masakra jakas:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Chyab bede musiala go zaniesc do jakiegos komputerowca zeby mi wszystko posprawdzal i zrobil co trzeba bo juz mnie to wkurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaproszenia na mammografie to na bank starszym kobietom. Na cytologie to chyba ze wzgledu na ta akcje o raku szyjki macicy, moja kumpela w moim wieku tez dostala.

Cholera cos mi sie dzieje z netem albo z laptopem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:Wczoraj znowu mi wsyzstko wysiadlo i wlaczyly sie narzedzia ktore same naprawialy to wszystko:no:Najgorsze jest to ze po tej calej naprawie pojawil mi sie napis ze system nie jest w stanie sam naprawic a jak wylaczylam laptopa i odpalilam na nowo to sie uruchomil:szok::no:A teraz gg nie chce mi sie zalaczyc-no masakra jakas:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Chyab bede musiala go zaniesc do jakiegos komputerowca zeby mi wszystko posprawdzal i zrobil co trzeba bo juz mnie to wkurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A może masz jakiegoś wirusa albo konia trojańskiego i on ci wszystko zmienia:nerd::nerd::nerd:

Mc temu też tak miałam-wypisał mi na kilka opakowań.
Dostałyście zaproszenie na bezpłatną cytologię???

ja zaproszenia nie dostałam ale jak byłam jakis czas temu u gina to powiedziałąm ze chce zrobić cytologię a że wiekowo sie kwalifikuje to od razu mi zrobił .I wyniki wyszły b.dobre,powiedział ze lepszych nie można mieć :-):-):-):-):-):-)

Wczoraj tak pisalysmy sobie o zebach no i dzisiaj rano zauwazylam ze
KLAUDUNIA MA PIERWSZA PIATKE:tak::tak::tak:
Przebil Jej sie doslownie ten pierwszy z czterech kikutkow:tak::tak::tak:I nawet nie wiem kiedy:szok::szok::szok:Moze wtedy co ten jeden dzien miala goraczke

to z pewnością ta goraczka o której pisałaś to była spowodowana wychodzeniem tej piątki :tak::tak::tak::tak::tak:

no to witaj w klubie,nasze dziewczyny równoczesnie dostały piateczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja ide myc głowę a M poszedł z Olika na zakupy :tak::tak::tak::tak:

Pisałąm wam kiedyś ze Oliwka nie chce jeść słodyczy co nie.
No to jej sie odmieniło tak nagle od jakiegos tygodnie ciągle sie upomina o słodycze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

od 3 dni stale woła kindre niespodziankę,dziś jak się ubierali z M to juz mówiła że ma jej kupić jajo niespodziankę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jak sie fajnie bawi tymi zabaweczkami z jajek,zbiera kolekcję hipopotamów :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja zaproszenia nie dostałam ale jak byłam jakis czas temu u gina to powiedziałąm ze chce zrobić cytologię a że wiekowo sie kwalifikuje to od razu mi zrobił .I wyniki wyszły b.dobre,powiedział ze lepszych nie można mieć :-):-):-):-):-):-)

to z pewnością ta goraczka o której pisałaś to była spowodowana wychodzeniem tej piątki :tak::tak::tak::tak::tak:

no to witaj w klubie,nasze dziewczyny równoczesnie dostały piateczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja ide myc głowę a M poszedł z Olika na zakupy :tak::tak::tak::tak:

Pisałąm wam kiedyś ze Oliwka nie chce jeść słodyczy co nie.
No to jej sie odmieniło tak nagle od jakiegos tygodnie ciągle sie upomina o słodycze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

od 3 dni stale woła kindre niespodziankę,dziś jak się ubierali z M to juz mówiła że ma jej kupić jajo niespodziankę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jak sie fajnie bawi tymi zabaweczkami z jajek,zbiera kolekcję hipopotamów :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to zazdroszcze Tobie tych wynikow:tak::tak::tak:Super:-)
Ja zawsze mam dwojke ale to tez jest niby dobry:tak::tak::tak:
Ja cytologie robie sobie co roku od kiedy zaczelam chodzic do gina:-):tak:

Ale Oliwka ma juz wiecej tych piatek nie???U nas to dopiero pierwszy kikut pierwszej piatki;-):-D:-D:-D

Zaraz sie zmywam i ide z mlodymi na podworko:-):tak:

Do góry