reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam :tak:

U mnie mgła gigant :szok:

Przed 6 ktoś zaparkował pod mim domem kosząc latarnię :szok:

weekend spędziłyśmy na chałupach :tak: więc było miło :tak:

W sobotę byliśmy u znajomych na nowym mieszkaniu, ja nauczona doświadczeniem spakowałam Helence kanapki i pice :tak: i dobrze zrobiłam :tak: Mimo iż zapraszali z dziećmi wszystkich to dla dzieci była paczka gumisiów i po małym soczku z rurką :szok: Normalnie nie wiem co ci ludzie maja w głowach :wściekła/y::szok:
Ale za to w niedziele było towarzystwo dbające o dzieci :tak:

reklama
Mi się podoba ta pierwsza a klocki to te pierwsze albo ostatnie

brat w kolnierzu,palec pozszywany i poobijany.
wiozl moja siostre i szwagra-Ci co mieli slub w tamtym tyg na wesele.siostra obila kolano ale poza tym ok.szwagier tez ok
Oj bidulek ale i tak dobrze się to skączyło

Ja w nocy miałam wędrówki. Seweryn w nocy płakał więc do niego poszłam i usnęłam i o 6 obudził mnie Sebek do jedzenia. Przesypia już całą noc:-). Jeszcze podrzemałam do 7 i wstałam szykować Seweryna do przedszkola. Sebastian teraz śpi, a ja zaraz wyciągnę piersi na obiad do tego ziemniaczki i chyba mizerie zrobię. A samochód mi pad, akumulator:wściekła/y:. A miałam jechać na zakupy do miasta. Będę musiała zadzwonić do teścia. A i jeszcze nowinka będę ciocią szwagierka w ciąż. A szwagier to tak się cieszy jak głupi ale im to plany trochę popsuło. Mieli sie chajtać na wrzesień a teraz muszą to przełożyć bo jak dobrze pójdzie to będzie po porodzie. Więc na święta wezmą cywilny a później kościelny

W sobotę byliśmy u znajomych na nowym mieszkaniu, ja nauczona doświadczeniem spakowałam Helence kanapki i pice :tak: i dobrze zrobiłam :tak: Mimo iż zapraszali z dziećmi wszystkich to dla dzieci była paczka gumisiów i po małym soczku z rurką :szok: Normalnie nie wiem co ci ludzie maja w głowach :wściekła/y::szok:

wiecie co ja nie mogę zrozumieć że jak zapraszają rodziców z dziećmi i dla tych dzieci nic nie przygotuja :szok::szok::szok::szok::szok: to co te dzieci mają pół dnia siedzieć głodne?????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
normalnie szok:cool:

ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek:cool2::-D:-D:-D
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej:-D
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smoka:zawstydzona/y: moja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła:-D:-D

ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać:crazy::-D:-D

ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde:confused2::confused2::confused2::confused2:

a oto mój mały szkrabek:cool2::cool2::cool2: coponiektóre widziały na nk;-);-)
Sliczny Maksiu ale ja sówaczka nie widze a jesli chodzi o odciąganie pokarmu to ja najpierw odciągałam laktatorem ale później nauczyłam sie odciągać reką i lepiej mi to szło i tak sudki nie bolały i szybciej naodciągałam a odciagalam 1,5 miesiąca aż Martynka sie chwyciła

Nie wiem czy wam pisałam ale przyleciał z Anglii Mai chrzestny ale tylko na tydzień a ponieważ my mieszkamy od niego daleko to nie za bardzo mu pasuje do nas przyjechać, więc pojechał do mojej mamy (mieszka niedaleko:tak::tak::tak:) i zostawił dla Mai 300zł :-):-):-)

Witam w poniedziałkowy ranek:-):-):-)
u nas mgła że nawet sąsiedniego bloku nie było widać jak Maję odprowadzałam do przedszkola:tak::tak:
Ale teraz widzę że nieśmiało słoneczko się przebija:tak::tak::tak:
W tym tygodniu do gina muszę się wybrać a tak mi się nie chce:cool2::cool2::cool2:
Na obiad nic robić nie muszę bo teściowa kotletów dała więc tylko ziemniaki ugotuję:-p:-p
Medeuska synuś śliczniutki:tak::tak::tak:
Anabuba oj to wypadek faktycznie poważny miał twój brat, dobrze że i tak tylko się to skończyło:tak::tak:
Ja też muszę iść do gina ale wogule niemam na to ochoty i cały czas to odwlekam

Przezorna mama jesteś a tak wogule to jestem ciekawa co na to Ci ludzie bo mi było by głupio

Witajcie poniedziałkowo. JA wpadam tylko się przywitać, trzeba pomyśleć o jakimś obiedzie.
U nas nocka spokojna. Mały przebudził się o 5.00, ale zaraz zasnął jeszcze i przespał do 7.00.

mi podobają się bardziej te pierwsze

też nr 1 bym wybrała

Witam wszystkich!!!
Nie było mnie cały wekend, troszke działo się-szwagierka w szpitalu na patologii ciązy-jest po terminiei wyszło jej bardzo wysokie ciśnienie a akcji porodowych brak! Więc szwagier u nas codzinnie jest bo oni nie z Lublina tylko 70km przyjechali do szpitala i tylko nas tu maja. Wczoraj teściowie w odwiedzinach i moi rodzice na doczepke na chwile przyjechali! A do tego wszystkiego dostałam okresu i maasakra!!!:rofl2::shocked2:
Jeszcze nic nie czytałam, ale chyba tylko przelecie po ostatnich postach!!!
Nie wiem czy są nowe mamusie, ale jeśli są to buziole!:-)

Sundey będzie dobrze. trzymam kciuki

A mnie coś dzisiaj wszystko wkurza. Chyba @ mnie nawiedzi niedługo. wrrr...:rofl2:

reklama
Do góry