Oby udalo sie Tobie z ta pracaWitam dziewczyny! ja dopiero teraz, byłam u dendysty -normalnie powiedział,że mam mocne zdrowe zeby,tylko kamień mi zdjął!!!:-)
No i miałam telefon w sprawie pracy,jutro ide na rozmowe!!!!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby udalo sie Tobie z ta pracaWitam dziewczyny! ja dopiero teraz, byłam u dendysty -normalnie powiedział,że mam mocne zdrowe zeby,tylko kamień mi zdjął!!!:-)
Oj bidulkduzo zdrówka dla Lenki oby szybko jej przeszlowitam porannie Lenka znów chora:-( ma taki katar że bidulka nie może oddychać przez nosek zasnęła przed 4 rano obudziła się o 7 a ja nie spałam całą noc kolejna zarwana
mam nadzieję ,że zaśnie jeszcze na chwile chociaż żebym mogła się zdrzemnać odciągnęłam jej z noska ale krzyczy przy tym okropnie![]()
No następna ja wczoraj a ty dzisiajI żadna mnie nawet nie zauważyła, czy juz zdążyłyście mnie zapomnieć???????
:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
No to dobrze ze sie wyspalaśWitam,
znowu deszczowo
Moje lalki pięknie spały w nocyAle oczywiście rano wszyscy w jednym łóżku dosypialiśmy
Lubie takie wspólne poranki jak M sie do pracy nie spieszy
![]()
No to dobrego męża masz ja jak M jest to zabardzo posiedziec nie moge bo mamy jednego laptopa a on lubi auta oglądacWitajcie z rana.
mlena współczuje nocki i zrówka dla Lenki
e to mój mi nic nie mówi, no chyba że bym całymi dniami przesiadywała na BB i nic pozatym to pewnie by miał jakieś ale. poza tym nie mamy konfliktu interesów. jak mały już śpi a M chce kompa to sobie włancza duży a mnie goni na laptopa. wolniej chodzi ale co tam dobre i to
Luna witaj miło mi!
u nas nocka dobrze. mały pospał do 6.30.
moje dziecko mnie dziś zadziwiło. wstał sobie rano, leżął i zaczął coś tam gadać w łóżeczku po swojemu. nagle cisza, odwracam się do niego, a on stoi, trzyma się poręczy i sobie spaceruje z jednego końca łóżeczka na drugi. A przecież nawet się umiał jeszcze dobrze podnieść do siedzenia.
Miłego dnia życzę
Współczuje porannego wstawaniaale Wam fajnie, jeszcze sobie w pidżamach siedzicie i w łóżkachja też bym chętnie posiedziała w domu a muszę się codziennie zrywać jak jest jeszcze ciemno:-
-
-
-(wstaję ok. 5
żeby się wyrobić bo do przedszkola jedziemy jakieś 40 minut przy dobrym obrocie a zwykle to 50
straszne korki są z rana tam którędy jadę a próbowałam już różnymi innymi drogami i jest jeszcze gorzej
wszystko fajnie tylko dlaczego mam teraz wszędzie tak daleko:-(
To znaczy MaksiuStara gwardia się schodzi.
Ja z zapytaniem czy medea urodziła, ale już doczytałam , że Zużka po tej stronie. MEDEUSKA GRATULUJĘ!!! Laski dajcie mi na pw wasze namiary, bo ja tez chcem widzieć Zuźkę.![]()
Swietne fotki
w takim raze trzymam mocno kciukasy jutro o 10 tejJestem z wykształcenia nauczycielem 1-3kl. i przedszkole. Rozmowa jest w przedkolu Parafialnym!!! A godzina 10!
Dziewczyny z Lublina znacie moze to przedszkole????
u nas słoneczko topi ten śnieg nasz ale za cieplusio to nie jest, za godz do pracki :-wiktoria12 to fajnie u Ciebie!!! Tutaj w Lublinie PADA!!!!!:--
-
-
-(
No unas super pogoda dobra idziemy bede później pawiktoria12 to fajnie u Ciebie!!! Tutaj w Lublinie PADA!!!!!:--
-
-
-(
Sundey super trzymam kciukiWitam dziewczyny! ja dopiero teraz, byłam u dendysty -normalnie powiedział,że mam mocne zdrowe zeby,tylko kamień mi zdjął!!!:-)
ach jak wam zazdroszczę słoneczka. u nas lejezaraz idziemy do pola bedziemy liscie grabic ładnie słonce swieci i jest nawet ciepło sniega juz nie ma
chodzi o wczorajszy Magazyn Ekspresu Reporterówa jakie reporaże???![]()
mi sporo ze mnie M się czasami śmieje, że czytam, czytam i końca nie widaća mam pytanko ile czasu wam zajmuje nadrobienie bo on twierdzi ze jak wejde sobie na bb to siedze godzinam;-);-);-);-);-)
a mnie sie wydaje ze to chwila moment ;-);-)![]()
pomysłowy ten Twój Czaruś, teraz piasku nie ma bo zimno to wymyślił sobie zastęstwojestem odkopałam sie czarek wlasnie przwrocil nocnik do gory nogami i robi babko babko, a mi sie nic nie chce, kasa na koncie mi sie skonczyla i nie mam jak smsa do mojego nawet napisac![]()
mój też lubi te samochody oglądać, albo części mimo, że kupił sobie niedawno nowy dalej siedzi na tych autach. mój M sobie uruchomił starego laptopa żeby podłączać go do samochodu, więc skorzystałam i mam neta, bo tylko do tego się nadaje.No to dobrego męża masz ja jak M jest to zabardzo posiedziec nie moge bo mamy jednego laptopa a on lubi auta oglądac
no to nie mało, a mi też przyszło dziś rozliczenie. mam 5 zł nadpłaty;-)Wiecie co szko tylko się załamać-przyszło mi dzisiaj rozliczenie za wodę za 3mc maaaTKO 240zl mam dopłacić do czynszu!!!!:-(