wiktoria12
Mama i żona :)
Witam ja juz jestem Patrysiu unas nocka nawet nawet Kamilek troche płakał ale Martynka spała ładnie.Pogoda no cuż mróż na polu a ja dzisiaj mam prasowanie i zaraz ide ubrania do prania posegregowac i pralke puscic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja juz skonczyla kawke ale bede udawac ze ja jeszcze pijeWitaj ja teraz sobie kawe robie to napijemy sie razem;-)
Wytłumaczyły aż wstyd ze nie wiedziałama jesli chodzi o ten reportasz no to i tak zasnełam ale ino sie tam kłucili i nic wiecej tak ze raczej nie warto.
No własnie i dlatego sie wstrzymałam jeszcze bo ten co na jarmaku jest bardziej mi sie podoba jest taki cieplejszy zobacze a jak nie to jeszcze poszukam na necie.
my tez dzisiaj obudzeni.....witam się z rańca.:-):-):-):-):-)
Spaliśmy do 7.30 ale się wkuzyłam na M bo nie wyłączył głosu w telefonie i ktoś na złóść rano zadzwonił i przez ten telefon Oliwka się obudziła a spałą twardo więc mieliśmy okazje pospać dłużej a tu dupa,zrypałam go na maksa,wielce obrazony zachowuje się jakby nic się nie stało
Oliwka już zjadłą kaszkę,teraz poszła do sojegostoliczka i liczy na liczydle.
kupiłam jej 2 dni temu i tak jej się spodobało że stale się nim bawi.uczymy sie na nim kolorów.no i ładnie liczy do 5 już![]()

Witaj Aga no to współczuje pobudki ale może twój zapomniał Martynka jak liczy to tak 1,2,3,10,20witam się z rańca.:-):-):-):-):-)
Spaliśmy do 7.30 ale się wkuzyłam na M bo nie wyłączył głosu w telefonie i ktoś na złóść rano zadzwonił i przez ten telefon Oliwka się obudziła a spałą twardo więc mieliśmy okazje pospać dłużej a tu dupa,zrypałam go na maksa,wielce obrazony zachowuje się jakby nic się nie stało
Oliwka już zjadłą kaszkę,teraz poszła do sojegostoliczka i liczy na liczydle.
kupiłam jej 2 dni temu i tak jej się spodobało że stale się nim bawi.uczymy sie na nim kolorów.no i ładnie liczy do 5 już![]()

a kolory czasem jej sie uda zgadnąć 
mnie to dzis od rana jakos brzuch pobolewa jakby na jakies zatrucie
do konca dnia duzo nie zostalo wiec jakos przezyje
wybralam takie poncza juz:
TMC Modne PONCZO - Musisz je mieć!!! PONCZA (773948763) - Aukcje internetowe Allegro
PIĘKNE KLASYCZNE PONCZO ! BARDZO MODNE ! SPRAWDŹ (775871695) - Aukcje internetowe Allegro
EkStra PONCZO Prążkowane GOLFIK S/M/L/XL (788275359) - Aukcje internetowe Allegro
sa w podobnnych cenach dlatego tez sie skusilam...
luna wieczorakmi to ja jutro tez bede z Wami....
jutro popoludniu to wogole tipsy robie u mamy... bo sie zachcialo teraz wszystkim
ale zas kasa...
chociaz to troche biedniejsza dziewczyna wiec ujme jej z ceny![]()

SUPER SWETERKI DUŻO KOLORÓW SUPER CENA 29.99 (777127684) - Aukcje internetowe Allegro co myslicie o tym sweterku ten na samym dole niebieski

ŁOOO ale Tobie zazdroszcze KochanaEgipt,Tunezja marzenie:-)
No i Klaudia usnela u mnie w pokojuPatrzcie jak

Helooooooooooooołłłłłłłłłlll
przywoluje Was dziewczyny![]()

ale jednak dalyJestem i zerkam, tylko dzieciaki nie daja przysiasc...

I ogląda Myszke miki 

2Anika chwilowo spi, a helenka wcina 2 śniadanieI ogląda Myszke miki
![]()

ooooooo to p[ozno zasnelawitam witam i o zdrowko pytam
mala wczoraj zasnela dopiro o 23
wiec mnie ni ebylo.poslam spac i obudzil mnie budzik o 7,ale dlugo dzownil.wstalam jak pijana.cyba prez to cisnienie bo w glowie mi sie strasznie krecilo.mala zjalda kasze i dalej spi.ja wstamie po 9 to dzis jej chyba w dzien nie bede kladla spac,bo wczoraj spala 1,5godzi i byl efekt.
poza tym p jutro na 6 do pracy(dzis na 10) to bede miala wczesniej spokoj:-)
pogoda nadal do bani,ale jest cieplej booo 6 stopni,anie 3 jak wczoraj,no i nie pada,chociaz pochmurno
Paulina znow na lekach no ale jest duzo spokojniejsza:-)
nie wpada w histere z ble powodu itd,i wczoraj w szkole tez juz byla spokojna.:-)

szkoła to da dzieciaków duzy stres