reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes ale Lenka mi nie śpi od rana do 3 w nocy albo czasem jak zaśnie ok 20 i śpi 2 godz i koniec ja nie śpię do rana potem przecież to za mało snu na takie dziecko przez to też pewnie jest strasznie marudna teraz

reklama
Agnes ale Lenka mi nie śpi od rana do 3 w nocy albo czasem jak zaśnie ok 20 i śpi 2 godz i koniec ja nie śpię do rana potem przecież to za mało snu na takie dziecko przez to też pewnie jest strasznie marudna teraz

Może to sytuacja przejściowa. A to że marudna to na bank przez brak snu.

no to idż z nia do pediatry,moze ona cos poradzi.a nie ma przedawkowanej wit D??????? bo przedawkowanie daje takie skutki bodajże że dziecko jet nadpobudliwe i ma kłopoty ze spaniem :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

to stanowczo za mało snu dla rocznego dziecka :tak::tak::tak::tak: ja bym się z nią przesżła do lekarza tak jak pisałąm wczesniej,moim zdaniem to sa jakies sygnały ze cos jest nie tak.a potem że jest marudna to normalne skoro nie śpi.ale cos jej przeszkadza zasnąć.a nie masz za dusno w pokoju,za gorąco????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie ma na pewno bo jej nie podaje już wit D chciałąm teraz zima jeszcze dawać ale póki co nie dostaje latem oczywisci dodatkowo też jej nie dawałąm bo wiadomo że wystarczy słońce i częste spacery
nadpobudliwa zapewne jest
ja miałam kłopoty ze spaniem w ciąży i długo potem mnie męczyły nie spałam całe noce nie wiem czy to am jakiś związek z tym ale kto wie 'tylko ,że Lenka jak się urodziłą ładnie spała w nocy w dzien mało jak juz byla starsza ale noce przesypiała całe tak się cieszyłam a teraz mi odbija za tamten okres..
moje zmęczenie to jedno ale martwię się ,ze moze się źle rozwijac przez to bo sen dla takiego dziecka jest koniecznością dla prawidłowego funkcjonowania organizmu
gdzieś wyczytałam ,że dzieci któe mało sypiają gorzej się rozwijają..

nie ma na pewno bo jej nie podaje już wit D chciałąm teraz zima jeszcze dawać ale póki co nie dostaje latem oczywisci dodatkowo też jej nie dawałąm bo wiadomo że wystarczy słońce i częste spacery
nadpobudliwa zapewne jest
ja miałam kłopoty ze spaniem w ciąży i długo potem mnie męczyły nie spałam całe noce nie wiem czy to am jakiś związek z tym ale kto wie 'tylko ,że Lenka jak się urodziłą ładnie spała w nocy w dzien mało jak juz byla starsza ale noce przesypiała całe tak się cieszyłam a teraz mi odbija za tamten okres..
moje zmęczenie to jedno ale martwię się ,ze moze się źle rozwijac przez to bo sen dla takiego dziecka jest koniecznością dla prawidłowego funkcjonowania organizmu
gdzieś wyczytałam ,że dzieci któe mało sypiają gorzej się rozwijają..
to przejdź sie do lekarza,ona Ci może coś doradzi i pomoze bo my to mozemy sobie gdybać.może trzeba zrobic jakies badania?no nie wiem co Ci doradzic :sorry:

My już do domku z przedszkola wróciłyśmy i teraz czekamy na M, zaraz powinien być

A mi sie szczochmen zalaczyl bo normalnie co chwile chodze i sikam:szok::szok::szok::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziewczyny poradźcie co mam robić ,żeby moej dziecko zaczęło spać w nocy ona mi nie spi do 3-4 w nocy nie ma różnicy czy spi po południu czy nie już kilka rzy ją przetrzymałam cały dzień połozyam spać ok 20 i budziła się po 2 godz. i koniec spania nie daję już rady od miesiąca tak jest

Tak jak Agnes pisała przejdź się do pediatry i w żadnym wypadku nie włączaj jej w nocy bajek!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::no:

przejdęsię chociaż ta nowa lekarka tutaj nie zdobyła mojego zaufania
w sumie jak się zastanowić to zaczęło się to po przeprowadzce tutaj stopniowo coraz mniej spała

Hej ja tak samolubnie Rano pojechalam Bylam z Oli w zusie Jeszcze raz w nastepnym tygodniu bede musiala jeschac Pozniej bylam w pracy u mamy Nastepnie ze mna u lekarza Oczywiscie towarzyszyla mi Oliwka I mam tabletki ktore kosztowaly 95 zl :-(
Masakra No nic zaczne je lykac i bedzie ok aha i jesc normalnie zacac musze :-)

Wyniki Oliwki
T3 171,3 ng/dl
T4 7,49 ug/dl
I nic z wynikow nie rozumialam Ale zadzwonilam do labolatorium I jest ok :-)
ANABUBA A JAK TY MYSLISZ?

Hej ja tak samolubnie Rano pojechalam Bylam z Oli w zusie Jeszcze raz w nastepnym tygodniu bede musiala jeschac Pozniej bylam w pracy u mamy Nastepnie ze mna u lekarza Oczywiscie towarzyszyla mi Oliwka I mam tabletki ktore kosztowaly 95 zl :-(
Masakra No nic zaczne je lykac i bedzie ok aha i jesc normalnie zacac musze :-)

Wyniki Oliwki
T3 171,3 ng/dl
T4 7,49 ug/dl
I nic z wynikow nie rozumialam Ale zadzwonilam do labolatorium I jest ok :-)
ANABUBA A JAK TY MYSLISZ?
A gdzie jest najważniejsze TSH ?

reklama
a Wy gdzie się podziewacie?

Oliwka spałą 1,5h.dłużej jej spac nie dałam.

Polepilismy z plasteliny,pogralismy balonem,teraz uczy swojego konika Pony dmuchać nosek bo ma katar :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i kropi mu nos :-D:-D:-D:-D:-D

Brzydula oczywiście zaliczona :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

niestetty tesciowa dopiero co skończyła pracę więc dziś juz Oliwki nie weźmie.jutro ją dopiero rano zawiozę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry