dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
no hejka.
dzis wstalismy po 7.00 także luzik.
zjemy sniadanko i zawożę Oliwkę do babci. jupppiiiii![]()
No to masz fajnie

ANKA a jak mam sobie tlumaczyc?Co mam ja na sile usypiac?Tzn u nas G jest od usypiania bo ja cierpliwosci nie mam do tego Bo jak widze ze Oliwk awstaje w lozeczku to ja wyciagam i idziemy do zabawek Ja jakos uwazam ze jak sie jej chce spac to spokojnie zasnie w lozeczku A jak wstaje i gada i wyciaga raczki to nie chce spac Jakos utarlo mi sie ze jak bedzie zasypiala pod przymusem z placzem to jej sie zasypianie zle bedzie kojazylo I to do niczego dobrego nie doprowadzi Nie wiem moze sie myle W koncu ucze sie byc mama

A moze za jakies 3/4 miesiace Moze bedzie na tyle rozumniejsza ze jej wytlumacze ze teraz pora spac I ona musi lezec spokojnie w lozeczku az zasnie

Dziewczyny powiedzcie mi do kiedy normalne jest wstawanie dziecka w nocy aby wypic mleko Oliwka w nocy pije mlkeo kilka razy
Wczoraj nap jak sie polozylam o 23 to do 24,30 wstawalam do niej 2 razy I 2 razy ja karmilam wtedy sie uspokoila i spala do 3 O 3 zas mleko i tak samo przed 6

MLENA i jak dzisiejsza noc?Kurcze chyba widze ze mamy troche podobny problem w nocy z tymi naszymi dzieciaczkami

Nocka wam juz opisalam Szla spac z bolem glowy i do teraz mnie glowa boli choc o 3 w nocy baralam tabletke Dzis w planach tylko z wierzchu posprzatac i pozniej na zakupy isc ale poczekma az wszysscy do domu wroca Po drodze bedzie spacerek

Bede do was zagladac

MILEGO DNIA