reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Narazie podałam jej wapno i leki odczulające :tak: Jeśli nie zacznie schodzić to lecimy do lekarza bo wysypka idzie do góry :baffled: jest już na pupie :dry:

My tez musimy jakieś zakupy zrobić, ale mi się chce :baffled:
oj to nie dobrze,jak po tych lekach dalej będzie gorzej to leccie do lekarza :tak::tak::tak::tak:

ja już mam posprzątane na błysk.razem z M sprzątaliśmy więc posżło szybko.teraz zjemy obiadek i dalej będę kończyć prasowanie.oj duzo tego niestety :tak::tak::tak::tak:

potem zostanie mi tylko pozmieniac pościele u nas i Oliwki ,nastawić pralkę i koniec będe juz odpoczywac do wieczora.

podobno Oliwka była z babcią w kościele i była bardzo grzeczna i wytrzymała calutką maszę.ciesze się :tak::tak::tak::tak::tak:

ale u mnie dziś ciepło 12C i słoneczko sie przebija :tak::tak::tak::tak:

reklama
MAMA HELENKI no idz z nia jutro do lekarza jak nie bedzie poprawy Ja zdrowka wam zycze :-)
AGNES fajnie sie Oliwka tam czuje I ty mozesz odpoczac od niej :-)

My juz po sklepie Oliwka spi Wiec do kosciola na 15 nie zdazymy Wiec raczej jak bede miala sily to na 17 pojdziemy U nas sloneczko pieknie swieci :-)

Aha Oliwka pod nasza namowa Robi pierwsze kroczki Narazie jeszcze koslawo ale kroczki piersze samodzielne juz sa :-)

Hej,to ja mega niewysana ,ciężki weekend
Klaudie gardło zaczęło boleć w czwartek wieczorem ,w piątek nie poszła do szkoły bo miała już stan podgorączkowyi silny ból gardła,Ksawek też został z tym tzm :katarem alergiznym....
w sobotę rano byłam w aptece po silniejsze leki na gardło i coś do płukania ,bo biały nalot u Klaudii na języku a mówiła jakby kluske w gardle miała,zaś Ksawek od popołudnia zaczął płakać ,ze go ucho boli!!!
Okazało sie ,ze mam syropu przeciwbólowego tylko na dwie dawki ,a apteki czynnej nie uświadczysz..cała noc to płacz Ksawiera ,marudzenie i cierpienie wielkie jego,nikt sie dziś nie wyspał.Rano na hurra postanowiłam od jakiejś znajomej wziąćś syropu jakiegoś ,ale koleżanka powiedziała mi żebym jechała na ostry dyżur,trochę sie cykałam ,bo nigdy nie byłam,ale nie mogłam na biednego płaczącego Ksaewka patrzeć
pojechaliśmy do Gryfic do szpitala ,a tam wskazali nam właściwą przychodnię która obsługuje pacjentów naszego lekarza w weekendy i święta,lekarz przyjął Ksawka ,a przy okazji od razu Klaudię i tak w domu mam 2x zapalenie gartdła i raz ucha środkowego,antybiotyki i leków reklamówka 180 zł .mniej w portfelu,ale Ksawek śpi,,z Klaudia od razu inaczej wygląda....czeka mnie cięzki tydzień .....dwoje dzieci w domu non stop

Witam popołudniowo
Wróciliśmy od teściowej na nóżkach. Samochód umarł nam na parkingu, zasiedliśmy, zapięliśmy się, jeszcze mięliśmy z teściową na cmentarz po jechać i dupa jest blada. Jak szybko wsiedliśmy, tak szybko wysiedliśmy.

MH współczuje kobito. I jeszcze mała traci na tym, no ale co zrobisz, biedaczki...

Dorotko ja wszystko rozumiem, że to tylko pracownik, ale wyjeżdżać mi, że mogę być złodziejem??? To było beszczelne

Beatko wielkie gratulacje dla Kubolka!!!

Madziula współczuję strasznie, przesyłam zdrowie wiadrami dla maluchów, kurcze, takie boleści...

Dobra, rozwieszam resztę prania, bo wczoraj nie wrzuciłam wszytskiego, bo by mi nie poschło.

Narka dziewczyny.

Ach i zapomniałam się Wam pochwalić że Kubek coraz częściej sam wstaje i chodzi, ale tylko po dużym pokoju :-D:-D:-D:-D taki spięty chodzi tylko żeby nie upaść hehe :-):-):-) śmiesznie wtedy wygląda :-D:-D

No to super wieści :tak:

a u mnie koszmaru weekendowego ciąg dalszy :baffled: Wprawdzie wysypka Helence zeszła, ale juz wiemy skąd jej podły humor, wychodzą jej piątki :no::no::no: Jest jęczaca marudna i płaczliwa :wściekła/y::wściekła/y:

MAMA HELENKI no idz z nia jutro do lekarza jak nie bedzie poprawy Ja zdrowka wam zycze :-)
AGNES fajnie sie Oliwka tam czuje I ty mozesz odpoczac od niej :-)

My juz po sklepie Oliwka spi Wiec do kosciola na 15 nie zdazymy Wiec raczej jak bede miala sily to na 17 pojdziemy U nas sloneczko pieknie swieci :-)

Aha Oliwka pod nasza namowa Robi pierwsze kroczki Narazie jeszcze koslawo ale kroczki piersze samodzielne juz sa :-)
no to gratulacje dla Oliwki :tak::tak::tak::tak: zobaczysz jeszcze troche a bedzie biegać :-D:-D:-D:-D

Hej,to ja mega niewysana ,ciężki weekend
Klaudie gardło zaczęło boleć w czwartek wieczorem ,w piątek nie poszła do szkoły bo miała już stan podgorączkowyi silny ból gardła,Ksawek też został z tym tzm :katarem alergiznym....
w sobotę rano byłam w aptece po silniejsze leki na gardło i coś do płukania ,bo biały nalot u Klaudii na języku a mówiła jakby kluske w gardle miała,zaś Ksawek od popołudnia zaczął płakać ,ze go ucho boli!!!
Okazało sie ,ze mam syropu przeciwbólowego tylko na dwie dawki ,a apteki czynnej nie uświadczysz..cała noc to płacz Ksawiera ,marudzenie i cierpienie wielkie jego,nikt sie dziś nie wyspał.Rano na hurra postanowiłam od jakiejś znajomej wziąćś syropu jakiegoś ,ale koleżanka powiedziała mi żebym jechała na ostry dyżur,trochę sie cykałam ,bo nigdy nie byłam,ale nie mogłam na biednego płaczącego Ksaewka patrzeć
pojechaliśmy do Gryfic do szpitala ,a tam wskazali nam właściwą przychodnię która obsługuje pacjentów naszego lekarza w weekendy i święta,lekarz przyjął Ksawka ,a przy okazji od razu Klaudię i tak w domu mam 2x zapalenie gartdła i raz ucha środkowego,antybiotyki i leków reklamówka 180 zł .mniej w portfelu,ale Ksawek śpi,,z Klaudia od razu inaczej wygląda....czeka mnie cięzki tydzień .....dwoje dzieci w domu non stop
madziulka współczuje ogromnie,dwójka chorych dzieci nie zazdroszczę.Życzę wam zeby te chorubska szybko przeszły :tak::tak::tak::tak::tak:

Ach i zapomniałam się Wam pochwalić że Kubek coraz częściej sam wstaje i chodzi, ale tylko po dużym pokoju :-D:-D:-D:-D taki spięty chodzi tylko żeby nie upaść hehe :-):-):-) śmiesznie wtedy wygląda :-D:-D
No to gratulacje:tak::tak::tak:
Teraz to juz bedzie coraz lepiej:tak::tak::tak:

No to super wieści :tak:

a u mnie koszmaru weekendowego ciąg dalszy :baffled: Wprawdzie wysypka Helence zeszła, ale juz wiemy skąd jej podły humor, wychodzą jej piątki :no::no::no: Jest jęczaca marudna i płaczliwa :wściekła/y::wściekła/y:
Dobrze ze wysypka juz zeszla:tak::tak::tak:A z tymi zabkami to wspolczuje:no::no::no:Ja na szczesie nie wiem co to jest takie bolesne i ciezkie zabkowanie

My bylismy u M ciotki ktora siedzi na wozku:-):tak:Teraz robimybiadek tzn ja swoja czesc zrobilam a M robi teraz mizerie:-);-)
Pogoda sie spierniczyla bo zaczelo padac

reklama
Do góry