reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez............
no i stuknela wam babeczki 100 stronka..............
no i stuknela wam babeczki 100 stronka..............
Czyli musimy sobie pogratulować juz 100strony! ;D
My mamy chrzest w drugi dzień swiat, tak wolelismy ale i tak sie smiejemy ze za jednym zamachem swieta i chrzest czyli troche taniej wyjdzie.
Jestem bardzo zadowolona z leżaczka. Włozyłam do niego mojego marude, polulałam i juz usnął.
My mamy chrzest w drugi dzień swiat, tak wolelismy ale i tak sie smiejemy ze za jednym zamachem swieta i chrzest czyli troche taniej wyjdzie.
Jestem bardzo zadowolona z leżaczka. Włozyłam do niego mojego marude, polulałam i juz usnął.
a ja przy kawuni walcze z komputerem, ale chyba sie poddaje, poczekam az "nalogowiec" wroci do domciu i poprzestawia wszystko na swoje miejsce. a Grochu spi i spi....postekal troche przed chwila. ciekawe kiedy wstanie. dziewczyny, myslicie, ze nasi mezczyzni stana na wysokosci zadania i nie zapomna o dzisiejszym swiecie??
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kunda Mcius caly tata, te oczka, takie same................
moj mi rano zaspiewal piosenke o dniu kobiet i dal caluska, zobaczymy co bedzie pozniej.............
moj mi rano zaspiewal piosenke o dniu kobiet i dal caluska, zobaczymy co bedzie pozniej.............
L4dY-bIrd
doula
wróciłam
No ładnie ...wszytkie już o mnie zapomniałyście
a mnie niebyło tylko pare dni .
Widze że duuuuużo stronek nastukałyście i stukneła nam 100
hip hip ...hura hura hura i do nastepnej setki
U mnie ostatnio pojawiło sie chorupsko ale już jest wypedzone i zdrowiutka wróciłam do was
Mija ...całuski , ciasteczka i cukiereczki dla Nousia na 2 miesiączki od cioci biedronki
:-* :-* :-* :-* :-*
sorbek gdzie ciasteczka do kawki???
Kalinka żyjesz??? teskno mi za tobą
a co u reszty ?? jak pogoda u was kochane??
No ładnie ...wszytkie już o mnie zapomniałyście
Widze że duuuuużo stronek nastukałyście i stukneła nam 100
hip hip ...hura hura hura i do nastepnej setki
U mnie ostatnio pojawiło sie chorupsko ale już jest wypedzone i zdrowiutka wróciłam do was
Mija ...całuski , ciasteczka i cukiereczki dla Nousia na 2 miesiączki od cioci biedronki
sorbek gdzie ciasteczka do kawki???
Kalinka żyjesz??? teskno mi za tobą
a co u reszty ?? jak pogoda u was kochane??
reklama
L4dY-bIrd
doula
kunda....Oczka Maciusia ściągniete z tatusia

Podziel się: