reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czyli musimy sobie pogratulować juz 100strony! ;D

My mamy chrzest w drugi dzień swiat, tak wolelismy ale i tak sie smiejemy ze za jednym zamachem swieta i chrzest czyli troche taniej wyjdzie.

Jestem bardzo zadowolona z leżaczka. Włozyłam do niego mojego marude, polulałam i juz usnął.

a ja przy kawuni walcze z komputerem, ale chyba sie poddaje, poczekam az "nalogowiec" wroci do domciu i poprzestawia wszystko na swoje miejsce. a Grochu spi i spi....postekal troche przed chwila. ciekawe kiedy wstanie. dziewczyny, myslicie, ze nasi mezczyzni stana na wysokosci zadania i nie zapomna o dzisiejszym swiecie??

Mój uważa ze to komunistyczne swieto.

A ato moi dwaj mezczyzni

0154jm.jpg

Kunda Mcius caly tata, te oczka, takie same................

moj mi rano zaspiewal piosenke o dniu kobiet i dal caluska, zobaczymy co bedzie pozniej.............

wróciłam :)

No ładnie ...wszytkie już o mnie zapomniałyście :mad: :( a mnie niebyło tylko pare dni .
Widze że duuuuużo stronek nastukałyście i stukneła nam 100 :)

hip hip ...hura hura hura i do nastepnej setki :)

U mnie ostatnio pojawiło sie chorupsko ale już jest wypedzone i zdrowiutka wróciłam do was

Mija ...całuski , ciasteczka i cukiereczki dla Nousia na 2 miesiączki od cioci biedronki ;) :-* :-* :-* :-* :-*

sorbek gdzie ciasteczka do kawki???
Kalinka żyjesz??? teskno mi za tobą :(

a co u reszty ?? jak pogoda u was kochane??

reklama
Do góry