reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wow to super okazja:tak::tak::tak:
słuchajcie są butelki do mleka by;le nie avent z pojemnością 330 ml albo więcej????bo antek ma typową bebe confort z pojemnością 250 ml ale dla niego to wieczorne mleko +kaszka to za mało:szok:
raczej nie ma tak duzych pojemnosci innych firm :sorry:
ale to moze dla Toniego butelki z lovi - slyszalam ze sie sprawdzaja:tak:
BUTELKA LOVI 250 ml + DYNAMICZNY SMOCZEK LOVI !!!! (767722727) - Aukcje internetowe Allegro
Oliwka od dawna szaleje za teletubisiami :tak::tak::tak::tak:

no dobra to ja przyznaję się :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da masz za swoje a masz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ja pościągałam z internetu i teletubisie i kubusia puchatka bo Oliwka to maniaczka tych dwóch bajek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
i jeeeeeeeee
no dobra to mialam na opamietanie... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Patrysiu a proszę
albo takie;-)
mmmmmmmm mioooodzio
jeszcze do tego lampka szampana, muzyczka, czas wolny no i facet :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a dlaczego nie avent???? nie opowiada Ci????

Bo my uzywalismy tylko z Aventa:tak::tak::tak::tak::tak:

teraz tak przeglądałam to widzę ze spadły ceny teletubisiów :tak::tak::tak::tak::tak:

ten z telewizorkiem nowy 69zł,jedynie tylko te tańczące są dosyć drogie bo ok 130-140zł chodzą na allegro.

a w sklepie dziecko u mnie we Wrocławiu ten tańczący teletubis jest po 230zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

straszna przebitka:tak::tak::tak::tak::tak:
dlatego ja większość zabawek kupuje właśnie przez allegro :tak::tak::tak::tak::tak:
ja przy julce też tylko Aventa używałam a Antek jakoś nie bardzo je lubi on woli wąskie smoczki a avent to szeroka butelka i ma szeroki smoczek:tak:

ja bym chciała kupić Oliwce kubusia interaktywnego co opowiada 8 bajek i chyba piosenek.na allegro jest za ok 120-130zł,trochę drogo

i nie wiem cy nie żuci go zaraz w kąt :sorry::sorry::sorry:

PATRYSIA uwzaj an siebie I popieram Agnes abys teraz nie szalala tak z tymi remontami itp Agnes powiedziala swiete slowa :-)
AGNES fajnie z tym teletubisiem Ze Oliwce sie spodd=obala i fajnie zasnela Moja dzis jakos tez wiecej spi :-)

Mniej wiecej was poczytalam ale nie maa czasu Lece mieszkanie ogarnac Pozniej obiad zjesc I z mama na zakupy ide JUTRO ROCZEK OLIWKI
bedzie nas malo Chrzestny z ciezarna zona byli 2 tygodnie temu Ona miala termin porodu na 23 pazdziernika ale jesczez nic sie nie dzieje i jutro do szpitala idzie bo tydzien po terminie jest Wiec z wiadomych przyczyn oni byli wczesniej
Chrzestna z mezem przyjda No i my bedziemy co mieszkamy wszyscy Czyli ja G i rodzice :-)
Tesciwo nie bedzie bo niby tesciowa chora ale to kit :-(
No nic bedzie malo ludzi ale i tak to wielki dzien dla Oliwki Wiec pozniej zalupy Pozniej strojenie pokoju I jutro mala imprezak Dzis jeszcze kupilam niunce laleczke Ktora cos tam mowi I ma smoczka Jest sliczna Mam nadzieje ze Oliwce sie spodoba

agnes my tez kidys widzielismy takiego w sklepie - fajny byl...
ale kosztowal 150 zl...
no i fakt za bardzo ryzykowne...
chyba ze znow za jakis czas sie przypomni :sorry:

a u nas babcia Marysia pytała ostatnio czy Antek by nie chciał drewnianych klocków w takim drewnianym wózku do pchania i ja myślę że taki prezent to będzie strzał w 10:tak::tak::tak:

ja przy julce też tylko Aventa używałam a Antek jakoś nie bardzo je lubi on woli wąskie smoczki a avent to szeroka butelka i ma szeroki smoczek:tak:
a moze jakis kubeczek nie koniecznie nie kapek:confused2:One sa takie duze tez po 330 ml:tak::tak::tak:
Ja mam z nuby i ma 295 ml i jest fajny-niby byl taki jakby nie kapek ale taki nietypowy bo nie mial zadnych takich copkow pod nakretka tylko taki normalny mieciutki ustnik jak butelki maja a Wiktoria to poprzegryzala w ciagu 2 dni i teraz ma mega kapek:tak::tak::tak:

reklama
słuchajcie jedno trzeba przyznać za naszych czasów takich ładnych zabawek nie było i teraz my same byśmy chciały się nimi pobawić a dzieciaki wchodząc do sklepu dostają oczoplonsu no i jeszcze ta masa reklam:szok:ja staram się żeby nie oglądali ale np dzisiaj julka oglądała rano bajki na 1 i co mama ale to fajne mama a to mama kupisz? mama mama mama mama:szok::szok::szok:

Do góry