reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dla Ciebie smaczna czy dla malej?:-p

Dla mnie :-p A dla Aniki to się okaże :-D

Helenka jeszcze ciągnie kaszę z butelki ze smokiem????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nie za duża z niej baba na butelkę???
nie zje Ci łyżeczką????

Lubi i nic jej nie poradzę, łyżeczka kaszy nigdy nie jadła :eek: Zresztą ja bym jej nie nakarmiła bo dla mnie to śmierdzi :eek: Jak przyjdzie pora to sama zrezygnuje :tak:

reklama
:-D:-D:-DNo to niezle:-D:-D:-DA zostaly Jemu ciagotki do tej flaszeczki do dzisiaj ???;-):-D:-D:-D
no powiem tak imprezkę z alkoholem zawsze zwącha na kilometr i się wkręci:-D:-D:-D:-D
u mnie adam jak miał roczek to nie chciał z flaszki mleka pić ba on wcale nie chciał mleka ,Julka piła z flaszki mleko lub kakao tak jakos do 2 lat i też sama zrezygnowała i to tylko dlatego że zakochała się w różowym kubeczku nuka:tak:a antek zobaczymy narazie kaszę wieczorem i rano pije z butli nie ukrywam że jest nam też tak wygodnie bo jak rano np szykuję wszystkich do szkoły to on leży z flaszką a ja mogę się ubrać uczesać julkę:tak:a wieczorkiem pietruszka nówi że lubi jak on leży tak z mleniem i pieluszka przy buzi:tak:

reklama
my też zaraz zjemy krupniczek i antek pójdzie spać a tak się fajnie bawi z julką na podłodze i czym miseczkami plastikowymi z kuchni 2 rondelkami i łyżkami drewnianymi:tak:a zabawa przednia:tak::tak::tak:

Do góry