reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra ja zmykam bo za chwile mamy gosci a mojego jeszzce z roboty nie ma....
wiec bede musiala sama ich ugoscic na jakis czas :blink:

jakbym juz nie weszla to dobrej nocki

reklama
Moi ogladaja baje na jedynce ale juz czekaja i pytaja sie kiedy bedzie tupot malych stop:tak::tak::tak:A jakie juz maja plany ,jakie to sobie kina strzela łooooo-chyba nie mam nic do gadania:confused::-D:-D:-D

witajcie
nie bylo mnie dzis caly dzien w domku
najpierw pojechalismy z Sewkiem do Anki (przyjechala po nas)
u anki dzieci sie pobawily, zjadly zupke i pojechalismy do Asi
Maksio jest slodki....
zrobilysmy duzo fotek...
wrzucilabym pare ale baterie sie laduja - nie wytrzymaly napiecia :-D:-D:-D
potem od Asi pojechalismy do MCdonald'sa
i Anka zawiozla nas do domku...
niedawno przyjechalismy :cool2::cool2::cool2:

pati to super że dzień nalezy do udanych :tak::tak::tak::tak: ja się już nie mogę doczekac tych fotek,wklej je jak najszybciej :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Moi ogladaja baje na jedynce ale juz czekaja i pytaja sie kiedy bedzie tupot malych stop:tak::tak::tak:A jakie juz maja plany ,jakie to sobie kina strzela łooooo-chyba nie mam nic do gadania:confused::-D:-D:-D

Oliwka tez ogląda bajkę na TVP 1 i też czeka na tupot małych stóp :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

przyjechał szwagier z dzieciakami więc Oliwka ma się z kim bawić ,posiedzą jeszcze troszkę więc jest wesoło :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

oJ malinka ,czy ty nigdy niczego nie zapomniałaś??:-D:-D:-D

Jedząc w tym tempie to on biedaczek stale musi być głodny,ja bym była:-D:-D
sunday_płaszczyka nie polecam ,bo dziadowsko uszyty to allegrowski żarcik był:tak:
On nie jest głodny,bo głodu nie czuje:no::no: :-:)-(

Witam weekendowo;-):tak:.Troszkę nadrobiłam:zawstydzona/y:.

Dołączamy się i gorące buziaki przesyłamy:tak:.

Ale smakowita;-):tak:,ja ostatnio robiłam Olkowi leśnego ludka na konkurs do przedszkola
Zobacz załącznik 176759

Wczoraj jak M wrócił z pifffka od kumpla,jego żona (moja koleżanka) na tygodniu poroniła w 5 m-cu:-(,w ciąży paliła:szok:,piła kawę i matkę chorą na głowie miała,nawet skarpety jej musiała zakładać i codziennie autobusem do szpitala z nią jeździć na zmianę opatrunków.Stres swoje zrobił - w poprzedniej ciąży od 4-go m-ca leżała,bo komplikacje były.Trumienkę już kupili i do jej ojca do grobowca pochowają.:-(.Nawet M nie śmiał się spytać o płeć.Matka teraz u syna jest w Warszawie i na spacery sobie chodzi a J. powiedział,żeby na oczy mu się nie pokazywała bo zabije,bo to przez nią K. poroniła.(*)
Ludek śliczny.

Wiesz nie chcę nic mówić,ale coś mi nie pasuje.
Jeśli pierwsza ciąża była leżąca to automatycznie i druga jest traktowana jest jako ciąża wysokiego ryzyka.Co to za tym idzie?Wiele utrudnień dla matki by dla dziecka było łatwiej.
Na pewno dodatkowy stres i podróże swoje zrobiły,ale czy na pewno to było powodem poronienia?
Ja raczej na papierosy stawiam i zły styl życia.Tym bardziej jak piszesz,że drugie dziecko bez przerwy choruje i były komplikacje.Nadpobudliwość ruchowa to efekt komplikacji okołoporodowych,ale to się leczy.Terapia SI -2 latka i dziecko zdrowe :tak:tylko trzeba się dowiedzieć i z dzieckiem pracować.Samo się nie zrobi.:no:
Czasami trzeba się zastanowić co się robi a nie potem płakać.
Wiem,to co pisze pewnie dla Was jest okrutne,ale ja swoje przeszłam.
2 poronienia też pozostawiły swój ślad,:-:)-(ale wiem,że nieraz można naprawdę dużo zrobić lub zaradzić a ludzie wychodzą z założenia ,że jakos będzie.
Ja tego nie rozumiem:no::no::no:.
Światełko dla maleństwa zapalam (*)

no właśnie ten argument śmieszna czytaj inna do mnie przemawia tak bardzo bardzo:tak::tak:no chyba ją dziś mikołajowi popokazuje;-)

leśnu ludzik świetny:tak::tak:
a koleżance
[*] straszne takie rzeczy ech dramaty ludzkie:-(

kochana my matki 3 dzieci no matki polki to za te pokłady pracy cierpliwości to powinnyśmy co najmniej 3 razy w roku mieć mikołaja:tak::tak::tak:;-):-):-)
Adam dostał ataku histeri:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:miał iść na dyskoteke szkolną jakąś halowenową i durnowaty włosy tzn głowę pod prysznic włożył ot tak dla jaj a teraz przy plus 2 stopniach chce iść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja kiedyś na głowę przez niego dostanę:wściekła/y::wściekła/y:a tam dostanę ja już ierdzielca mam:wściekła/y::wściekła/y:
Podajmy sobie dłonie :-D:-D:-D:-D:-D

witajcie
nie bylo mnie dzis caly dzien w domku
najpierw pojechalismy z Sewkiem do Anki (przyjechala po nas)
u anki dzieci sie pobawily, zjadly zupke i pojechalismy do Asi
Maksio jest slodki....
zrobilysmy duzo fotek...
wrzucilabym pare ale baterie sie laduja - nie wytrzymaly napiecia :-D:-D:-D
potem od Asi pojechalismy do MCdonald'sa
i Anka zawiozla nas do domku...
niedawno przyjechalismy :cool2::cool2::cool2:
super dzień mieliście.:tak::-):-)

Nie poczytam was bo nie mam sil Usypiam na siedzaco A Oliwce nie chce sie spac :-(
Mimo malej ilosci gosci imprezka udana Oliwka grzeczna Nie wiedziala za ktora zabawke sie brac jak je dostala :-)
Dostala spiwor do wozka Zabawki i kase :-)
Za kase napewno kupie sanki Troche na endokrynologa pozjdzie i jak cos zostanie to sie kupi jej cos jak bedzie potrzeba :-)

Wybrala najpierw rozaniec (niech sobie nie mysli ze mama ja do zakonu pusci ) pozniej kieliszeka pozniej kasa :-)

Dobrze ze G ma jutro wolne To jakos odpoczne Zmywania mam na jutro jak po weselu hihihi

Jejku ajk mi sie chce spac Fajan taka imprezka ale mega meczaca hihi i dobrze ze juz jest po :-)

witam na nocnym dyzurze:-)
mala po zjedzeniu 400ml gestej kaszy wlasnie zasnela.duza umyta oglada bajke na tvn:tak:i zaraz idzie spac.
p w pracy i luzik
bylysmy u mamy wiec odpoczelam od zmywania i w ogole.:-D
mala w dzien nie spala i dopeiro zasnela.
rano jak wyprawilam Pauline do szkoly to sie jeszcze walnelam spac i wstalam po 9 wiec juz mi czasu zbraklo na kompa bo powinnam wyjsc o 11 z domu a wyszlam dopeiro przed 12:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

dobrze ze Paulina wie ze jak nikogo po nia nie ma to idzie na swietlice i tam czeka.juz ja kiedys ze 2 razy szuklama po szkole...:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

pogoda sie poprawila ale dopeiro ok.15 jak juz sie zaczela sciemniac.

w tek chwilei widac ksiezyc.niebo bezchmurne i -4 C:szok::szok::szok::szok:
zaczyna sie zima

Nie poczytam was bo nie mam sil Usypiam na siedzaco A Oliwce nie chce sie spac :-(
Mimo malej ilosci gosci imprezka udana Oliwka grzeczna Nie wiedziala za ktora zabawke sie brac jak je dostala :-)
Dostala spiwor do wozka Zabawki i kase :-)
Za kase napewno kupie sanki Troche na endokrynologa pozjdzie i jak cos zostanie to sie kupi jej cos jak bedzie potrzeba :-)

Wybrala najpierw rozaniec (niech sobie nie mysli ze mama ja do zakonu pusci ) pozniej kieliszeka pozniej kasa :-)

Dobrze ze G ma jutro wolne To jakos odpoczne Zmywania mam na jutro jak po weselu hihihi

Jejku ajk mi sie chce spac Fajan taka imprezka ale mega meczaca hihi i dobrze ze juz jest po :-)

Dorota ja to się zastanawiam skąd te dzieci mają tyle siły. mój teraz już śpi, a wcale mu się nie spieszyło, a już ostatnie co by mi się chciało to wstać o 5 i się bawić:eek:.

a mój M właśnie zmywa, a ja też zerkam na te pingwiny:tak:

w tek chwilei widac ksiezyc.niebo bezchmurne i -4 C:szok::szok::szok::szok:
zaczyna sie zima

u nas też na minusie, jak wychodziłam z psem to normalnie zmarzłam:eek:
kurczę samochód mi zamarznie rano:eek:

laski to może coś na rozgrzewkę przy tym mrozie

Załączniki

• drinki_167.jpg
    drinki_167.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
u nas dzis w nocy ma być -1C ale cos czuję że będzie więcej bo wieczorem czuć już było takie zimne mroźne powietrze,niestety idą zimne dni.:sorry2:

maltanka wyglądają zachęcająco :tak::tak::tak: i na bank rozgrzewają :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry