reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Ja od rana jestem cos nerwowa:no:Klaudia wstala mi po 7:szok:i juz biegala po chacie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dominik zostal w domu bo jeszcze kaszle i tak jakos mnie denerwuja;-)
Pogoda zapowiada sie fajnie ,chociaz nie jest za cieplo.Ale na spacerek pewnie sie wybierzemy:tak:

reklama
gratulacje!

sundey będzie dobrze.

witajcie poniedziałkowo.
jestem niewyspana. mały mi wstawał chyba z 10 razy w nocy.
u nas tylko + 2 stopnie, ale jest ładne słoneczko.
trzeba zrobić sobie jakąś kawkę i ogarnąć trochę mieszkanie. wczoraj wszystko zostawiłam jak przyjechaliśmy i tak stoi.

miłego dnia mamuśki.

Wspolczuje nocki :-(
A ty bys juz tez miala chec miec kolejnego bobaska?

Dzis na innym forum widzialam dziewczyna ktora byla w 32 tygodniu ciazy A miala coreczke 10 miesiecy Jejku jak ludzie czasem szybko po urodzeniu dziecka zachodza w ciaze :szok:

Ja juz sie ubralam Umylam wslosy Pozmywalam i posprzatalam z grubsza mieszkanie Oliwka nakarmiona Ja jakas kanapke zjadlam
Jeszcze odkurzyc musze U mnie sloneczko swieci ale zimno Ale takie sloneczko mnei cieszy :tak:

DOWIKLA poprawy nastroju zycze :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a nie pocwalilam sie wam jaka mam roztropna corke

w sobote pomagam sie umysc Paulinie a ona do mnie"mamo jutro do kosciola idziemy?",ja na to "ze nie na cmentarz bo jutro 1 listopada wszytskich swietych".
a ona na to"a poznije DZIEN ZADUSZONYCH?????????"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poplakalm sie ze smiechu:-D

Paulina byla z klasa w piatek na cmentarzu.
wcozrja jak bylismy wieczorem to mowi"ze widziala przystojnego zolnierza".ja sie pytam gdzie widziala? a ona ze tam i pokazuje mi na "grob nieznanego zolnierza" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-DOd razu mi sie humor poprawil;-):-D:-D:-D

a takie kozaczki wlasnie ogladam dla Pauliny,tylko musze jej stope zmierzyc
Śliczne różowe kozaki ze skóry TCHIBO 36/37 (801524989) - Aukcje internetowe Allegro
Sliczne te kozaczki:tak::tak::tak:On ma juz prawie taka stope jak ja:szok:;-)
Anka zrobiła kupe po pachy :eek: A zdążyła ja przebrać, a ja się potem dziwię ze z praniem nie nadążam...:dry:
Moje na poczatku nie robily takich kupek,a wszystkie znajome dookola sie chwalily ze Ich dzieci obsrywaja sie po pachy:no:No wiec jak ktoregos dnia mi sie popsraly to od razu musialam leciec z Nimi pod prysznic:-D:-D:-D

DOROTKA
Gratulacje dla zony chrzestnego Oliwki:tak::tak::tak:Calkiem duuuza baba:-)

Witam,
u nas nieciekawie- wczoraj cały wieczór bek, ryk i panika:no:

mały wył od 20 do 24-zjadł i dalej wył- przebrany, najedzony, mowie a moze pi.c mu sie chce i zrobiłlam mu ta herbatke z kopru- pije i beczy- mowie no to moze głodny- je i becy i tak w kółko- na rekach beczy leży, beczy normalnie masakra jakaś- ja juz z besilności tez zaczełam beczec- potem zaczął sie pocić straszliwie to zmierzyłam mu temperature i miał 37,5.... w koncu o 24 jakos udało mis ie go uspac- ale sama juz zapłakanamy oczywiście niewyspani- bo potem znów sie obudził- ale całe szczescie zjadł iposzedł dalej spac- pewnie ju z wycienczenia- bo w koncu bez przerwy plakał 4 godziny a wcesniej jeszcze 3 godziny nie spał wogóle tylko siedział i sie rozglądał-całe sczęście spokojnie:sorry2:

no ale rano znow co godzine sie budził i znów jest caly gorący- dzwoniłam do lekarza go zapisać a baba do mnie że nie ma miejsc i że skoro ma niecałe 38 to nic sie nie dzieje:sorry2: to nic że ma katarek kicha i pokasłuje co jakiś czas:-( dzisiaj mnie nie przyjmie nikt i trudno:wściekła/y: pieprzona służba zdrowia:wściekła/y: mam nadzieje ze dzisiaj jakos nocka minie a jutro z samego rana bede dzwoniła żeby go zarejestrować jak mu nie przejdzie...

pewnei to te wyjście na cmentarz go tak zalatwiło.....:dry::dry::dry::dry:

tak więc dorota spacer na pewno odpada w tym tygodniu....

Witam,

mały wył od 20 do 24-zjadł i dalej wył- przebrany, najedzony, mowie a moze pi.c mu sie chce i zrobiłlam mu ta herbatke z kopru- pije i beczy- mowie no to moze głodny- je i becy i tak w kółko- na rekach beczy leży, beczy normalnie masakra jakaś- ja juz z besilności tez zaczełam beczec- potem zaczął sie pocić straszliwie to zmierzyłam mu temperature i miał 37,5.... w koncu o 24 jakos udało mis ie go uspac- ale sama juz zapłakanamy oczywiście niewyspani- bo potem znów sie obudził- ale całe szczescie zjadł iposzedł dalej spac- pewnie ju z wycienczenia- bo w koncu bez przerwy plakał 4 godziny a wcesniej jeszcze 3 godziny nie spał wogóle tylko siedział i sie rozglądał-całe sczęście spokojnie:sorry2:

no ale rano znow co godzine sie budził i znów jest caly gorący- dzwoniłam do lekarza go zapisać a baba do mnie że nie ma miejsc i że skoro ma niecałe 38 to nic sie nie dzieje:sorry2: to nic że ma katarek kicha i pokasłuje co jakiś czas:-( dzisiaj mnie nie przyjmie nikt i trudno:wściekła/y: pieprzona służba zdrowia:wściekła/y: mam nadzieje ze dzisiaj jakos nocka minie a jutro z samego rana bede dzwoniła żeby go zarejestrować jak mu nie przejdzie...

MEDEUSKA rozumiem
A powiec mi do jakiej przychodni chodzisz?
Ja chodze do ESKULAPU na powstancow I tam nie spotkalam sie z tym azby nie mieli miejsca itp Tam zawsze nas przyjma Ja chodze do pani doktor DOMANSKIEJ moze warto zmienic lekarza i przychodnie?
Zdrowka dla Masksia Moze to kolka tylko nie pamietam czy przy kolce moze byc temperatura?
AGUANIA2020 dolanczaj do nas i to smialo :tak:Witaj

Posprzatalam jeszcze w ciuchach od Oliwki Jeny ile prasowania mam a ja tego nie cierpie :no:Zaraz wychodzimy wiec 3 majcie kciuki po 13 za mnie ok bo ide do dentysty :-(

MEDEUSKA rozumiem
A powiec mi do jakiej przychodni chodzisz?
Ja chodze do ESKULAPU na powstancow I tam nie spotkalam sie z tym azby nie mieli miejsca itp Tam zawsze nas przyjma Ja chodze do pani doktor DOMANSKIEJ moze warto zmienic lekarza i przychodnie?
Zdrowka dla Masksia Moze to kolka tylko nie pamietam czy przy kolce moze byc temperatura?
AGUANIA2020 dolanczaj do nas i to smialo :tak:Witaj

Posprzatalam jeszcze w ciuchach od Oliwki Jeny ile prasowania mam a ja tego nie cierpie :no:Zaraz wychodzimy wiec 3 majcie kciuki po 13 za mnie ok bo ide do dentysty :-(

kolka raczej nie bo masaż brzuszka nie pomagał nawet na moment- poza tym ma katarek,kicha i kaszle co jakis cas więc to na pewno preziębienie- a do esculapu mam troche daleko- jak M w pracy to nie bede chodziła z chory dzieckiem taki kawał...
do Medyka chodze na moim osiedlu-podobno dzisiaj tylko tak jest że miejsca nie ma- bo ja w sumie tez na dzieciach sie z takim cymś nigdy nie spotkałam, a sama niedawno tam chodziłam;-) i to dość czesto byłam "chora" jak chodziłam do szkoły:-D:-D:-D

Wspolczuje nocki :-(
A ty bys juz tez miala chec miec kolejnego bobaska?

dorota pewnie, że bym chciała, zawsze chciałam żeby różnica wieku między dziećmi nie była bardzo duża, ale wiadomo z jednej wypłaty ciężko. pasowało by żebym najpierw poszła do pracy. no i większe mieszkanie by się przydało:sorry2:

Dzis na innym forum widzialam dziewczyna ktora byla w 32 tygodniu ciazy A miala coreczke 10 miesiecy Jejku jak ludzie czasem szybko po urodzeniu dziecka zachodza w ciaze :szok:

:szok: no tak to zdecydowanie za wcześnie.

Witam,

Medeuska zdrówka dla Maksia. mam nadzieję, że dzisiaj będzie już lepiej

Można tak nieśmiało do was dołączyć?? ;-)

:tak::tak::tak: można, a może powiesz nam coś więcej o sobie

Zaraz wychodzimy wiec 3 majcie kciuki po 13 za mnie ok bo ide do dentysty :-(

trzymamy

ja już po kawce. muszę się zająć trochęmałym bo mi marudzi już na podłodze.
będę zaglądać tak z doskoku

mamo helenki życzę tobie w tym pieknym dniu spełnienia wszystkich marzeń ,radości z życia ,pociechy z męża zdrowia dla ciebie i całej rodzinki ,by dziewczynki miały zawsze wesołe minki-życzy anabubka i ja
ja spóźnione ale szczere i gorące życzenia kochana:tak:
ellooo

wpadlam napisac ze w Polsce jak zawsze mam malo czasu
U nas wszystko ok
Laura dzielna w drodze tv sie przydalo- pozyczylam od Agnieszki:tak:
Jutro idziemy na groby i rano w poniedzialek jade na podkarpacie :-D ja to sie najezdze:-D:-D:-D

Sciskam Was mocno i bede z Wami jak wroce do domku czyli za tydzien:sorry:

Teraz uciekam do brata
no witaj kochana:-)
Dziękuję bardzo za życzenia, WSZYSTKIM :tak::tak::tak::tak: JESTEŚCIE KOCHANE :tak:

Wczoraj byłam u mamy na obiadku, a wieczorem miałam gości u siebie :tak:
Dziewczyny tylko nie dały mi pospać:eek: No ale nie można mieć wszystkiego :tak:

Jeszcze wam się pochwalę, ze kupiłam Heli łóżeczko :tak:
http://www.channel4.com/4homes/imag...-bed-credit-3-lg--gt_full_width_landscape.jpg

Wpadnę poźniej poczytac, bo M coś marudzi...
łóżko świetne:tak:
To mój chłopak!Aktualnie!:-):-):-):-)
śliczny:-)
a nie pocwalilam sie wam jaka mam roztropna corke

w sobote pomagam sie umysc Paulinie a ona do mnie"mamo jutro do kosciola idziemy?",ja na to "ze nie na cmentarz bo jutro 1 listopada wszytskich swietych".
a ona na to"a poznije DZIEN ZADUSZONYCH?????????"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poplakalm sie ze smiechu:-D

Paulina byla z klasa w piatek na cmentarzu.
wcozrja jak bylismy wieczorem to mowi"ze widziala przystojnego zolnierza".ja sie pytam gdzie widziala? a ona ze tam i pokazuje mi na "grob nieznanego zolnierza" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a takie kozaczki wlasnie ogladam dla Pauliny,tylko musze jej stope zmierzyc
Śliczne różowe kozaki ze skóry TCHIBO 36/37 (801524989) - Aukcje internetowe Allegro
widziałam je na żywo bo w realu jest stoisko tchibo są świetne:tak:
Witam,

kochana ja bym na twoim miejscu nie czekała to jest noworodek jak nie przychodnia to szpital:tak:
Można tak nieśmiało do was dołączyć?? ;-)
pewnie zapraszamy napisz nam coś o sobie:happy2:

witam lasencje:happy2:
dziś dopiero teraz bo niedawno dopiero prąd nam włączyli:wściekła/y:
wczoraj spędziliśmy super miły dzień wspólne śniadanko zabawa w kalambury potem obiadek długi spacer po cmętarzu po powrocie herbatka ciasteczka zabawa w zgadywanki dzieciaki wesołe wtulone w nas cieszyły się że wreszcie rodzinna niedziela potem wspólna kolacja chłopakki robili kolacje a my dziewczyny śniadanie dzieciaki poszły spać my dobry sexik pogaduchy no dzień superaśny:tak::tak::tak::tak:
julka nadal w domku jeszcze kaszle więc ją trzymam:tak:
od godziny się zbieram pranie nastawić póki jest prąd ogarnąć chałpę i jakoś nie mogę:-):-)

reklama
Tak więc piszę conieco o sobie ;-)
Agnieszka jestem :-) Mam 21 lat,i cudowną córeczkę Anię.Urodziła się 13.03.2008.Jest wspaniałą rozgadaną dziewczynką ;-) Choć właśnie mi marudzi-dałam ją do łóżeczka żeby się zdrzemnęła a ona marudna :sorry:cosik zasnąć nie umie.Co jeszcze...Nie pracuję,siedzę w domku,ostatnio dość mocno zaangażowałam się w pomoc bezdomnym kociakom...Mamy w domu dwa koty i psa :-D Także zwierzyniec dość pokaźny ;-) No i zapomniałabym o moim kochanym mężusiu :-D On wkońcu też ci mój :-D
Nie wiem co jeszcze,jak o czymś zapomniałam to pytajcie :tak:
Już wiem co zapomniałam :-D Dać wam foteczkę mojej córci ;-)
Oto i Ania :-)

Ostatnia edycja:
Do góry