Witam sie i ja w ten zimowy poranek,u nas śnieżek prószy,a temperatura oscyluje około 0,a w nocy musiał być przymrozek ,bo te drobinki śniegu na ziemi nie topią sie,do tego wieje i liście z drzew na potęgę lecą -co za pogoda

Moi w szkole ,Ksawek poszedł w zimowej kurtce z zeszłego roku ,bo jesienna to trochę mało na te warunki ,nowa ma pocztą dojść ,a czeka mnie jeszcze zakup butów zimowych dla nich,a to sporawy wydatek.
Wxczoraj byłam Kamieniu po prezent dla Klaudii koleżanki ,bo w sobotę na urodziny idze,przy okazji kupiłam Kawkowi czapke,więc już ma

Klaudia mówi ,ze cała klasa ma przyjść(14 osób) z czego część zostaje na noc ,będą horrory oglądać ,piłę i smakosza ,już sobie wyobrażam jaki tam wrzask będzie i chowanie głowy pod kocem ,sama bym na takie piżamowe party poszła,ostatni raz w liceum byłam......to były czasy.........tylko ze wtedy ewentualnie wideo wchodziło w grę

a d mnie zadzwonili z opieki dokumenty o rodzinne i wychowawczy złożyłam we wrześniujest 4 listopad a oni dzwonią że mój M w 2008 roku pracował więc muszę dosłać...dodam pracował u 2 pracodawców od pierwszego:zaświadczenie o dochodacg za pierwszy pełen przepracowany m-c netto i za ostatni kopię świadectwa pracy i pit 11 od drugiego pracodawcy zaświadzcenie z pełen pierwszy przepracowany miesiąc i za ostatni czyli październik kopie świadectwa pracy(bo pracuje do 13 listopada)pit 11

wszystko od pierwszego pracodawcy ma być do końca tego tygodnia bo inaczej nie dostanę świadczeń w listopadzie

no ***** mać jak żyć

a ten pierwsz pracodawca zawsze miał burdel w papierach nawet świadectwo pracy dał mu po 4 m-cach więc na bank mu nic jutro nie da

no wyć mi się chce

Malina ja też papiery skaładałam na początku września ,a w poniedziałek Jolka przez NASZĄ KLASĘ co uważam za gruby nie takt przysłała mi informację ,ze muszę dostarczyć za swiadczenie z sierpień o zarobkach,bo wcześniej to czasu nie było,