reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabuba moja tez wpatrzona w teletubisie tylko ze siedzi na krzesełku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a moja jak obudziła sie na sikanie o 1.30 w nocy tak do tej pory nie sikała,rano jej się nie chciało :no::no::no::no:

moja oglada Domisie na tvp1 :-)
tam chociaz jakiesnormalen bajki nie to co na cartoon newtork i innych

ale u mnie wieje.mam drziw od wschodu i chcialam wyjrzec czy mocno wieje to lewdo drzwi otworzylam:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ale tak jakby wiatr troche zmienil kierunek,bo uchylilm okno przez ktore ostatnio nie wialo a teraz wieje.moze zawiewa:sorry2:

reklama
Wiecie co na oliwke wozek na dworz dziala momentalnie W nim na dworze ona praktycznie zawsze czesc spi :-)
Macie racje czasem za bardzo jej ulegam Staram sie byc stanowcza i nie ulegla ale czasem mi to nie wychodzi :-(

Wczoraj nawet G mowil do oliwki jak ona mu histeryzowala JA NIE JESTEM MAMA NIE ZE MNA OLIWKA TAKIE NUMERY
ok moze i ulegam ale nie musial byc taki wredny tak to glosno komunikujac Wczoraj robil mi wszystko na zlosc :-(

Wiecie co nie potrafie nic zrobic Za kilka godzin jade I dalej siedze w pizamie i nic nie robie :-(

AGNES wyslalam ci wiadomosc na priva -)

Ja sie ubralam Wloski umylam i pozmywalam na szczescie nie ylo tego duzo Zaraz ide reszte robic Ale na dwor aby isc do urzedu musze isc to mi sie nie chce Kicham to pozniej pomysle kiedy pojde do urzedu

a d mnie zadzwonili z opieki dokumenty o rodzinne i wychowawczy złożyłam we wrześniujest 4 listopad a oni dzwonią że mój M w 2008 roku pracował więc muszę dosłać...dodam pracował u 2 pracodawców od pierwszego:zaświadczenie o dochodacg za pierwszy pełen przepracowany m-c netto i za ostatni kopię świadectwa pracy i pit 11 od drugiego pracodawcy zaświadzcenie z pełen pierwszy przepracowany miesiąc i za ostatni czyli październik kopie świadectwa pracy(bo pracuje do 13 listopada)pit 11:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszystko od pierwszego pracodawcy ma być do końca tego tygodnia bo inaczej nie dostanę świadczeń w listopadzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ***** mać jak żyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ten pierwsz pracodawca zawsze miał burdel w papierach nawet świadectwo pracy dał mu po 4 m-cach więc na bank mu nic jutro nie da:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no wyć mi się chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam sie i ja w ten zimowy poranek,u nas śnieżek prószy,a temperatura oscyluje około 0,a w nocy musiał być przymrozek ,bo te drobinki śniegu na ziemi nie topią sie,do tego wieje i liście z drzew na potęgę lecą -co za pogoda:szok:
Moi w szkole ,Ksawek poszedł w zimowej kurtce z zeszłego roku ,bo jesienna to trochę mało na te warunki ,nowa ma pocztą dojść ,a czeka mnie jeszcze zakup butów zimowych dla nich,a to sporawy wydatek.
Wxczoraj byłam Kamieniu po prezent dla Klaudii koleżanki ,bo w sobotę na urodziny idze,przy okazji kupiłam Kawkowi czapke,więc już ma:tak:Klaudia mówi ,ze cała klasa ma przyjść(14 osób) z czego część zostaje na noc ,będą horrory oglądać ,piłę i smakosza ,już sobie wyobrażam jaki tam wrzask będzie i chowanie głowy pod kocem ,sama bym na takie piżamowe party poszła,ostatni raz w liceum byłam......to były czasy.........tylko ze wtedy ewentualnie wideo wchodziło w grę:-D:-D

a d mnie zadzwonili z opieki dokumenty o rodzinne i wychowawczy złożyłam we wrześniujest 4 listopad a oni dzwonią że mój M w 2008 roku pracował więc muszę dosłać...dodam pracował u 2 pracodawców od pierwszego:zaświadczenie o dochodacg za pierwszy pełen przepracowany m-c netto i za ostatni kopię świadectwa pracy i pit 11 od drugiego pracodawcy zaświadzcenie z pełen pierwszy przepracowany miesiąc i za ostatni czyli październik kopie świadectwa pracy(bo pracuje do 13 listopada)pit 11:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszystko od pierwszego pracodawcy ma być do końca tego tygodnia bo inaczej nie dostanę świadczeń w listopadzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ***** mać jak żyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ten pierwsz pracodawca zawsze miał burdel w papierach nawet świadectwo pracy dał mu po 4 m-cach więc na bank mu nic jutro nie da:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no wyć mi się chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Malina ja też papiery skaładałam na początku września ,a w poniedziałek Jolka przez NASZĄ KLASĘ co uważam za gruby nie takt przysłała mi informację ,ze muszę dostarczyć za swiadczenie z sierpień o zarobkach,bo wcześniej to czasu nie było,:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry