reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja juz sie wykapalam a teraz sluchamy sobie muzyczki:-);-)Obiadek juz sobie podszykowalam wczoraj,wiec zrobie tylko sos i wstawie pyzy:tak::tak::tak:
Niedlugo postaram sie polozyc dziewczynki bo sa mega niewyspane

U nas tez bardzo senny dzien:no:

Ja juz sie wykapalam a teraz sluchamy sobie muzyczki:-);-)Obiadek juz sobie podszykowalam wczoraj,wiec zrobie tylko sos i wstawie pyzy:tak::tak::tak:
Niedlugo postaram sie polozyc dziewczynki bo sa mega niewyspane

U nas tez bardzo senny dzien:no:
a ja nawet nie mam jak sie wykapać :no::no::no:
od rana sprzatam i zakopałam sie jeszcze bardziej :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
zebrało mi sie na wielkie porządki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam ja robie obiadek a A. spi raze z Zuza.

ale nie to że ja mam wolne tylko cały sklepik jest zamkniety,szef też powiedział ze chce sobie 1 dzień odpocząć i nie otwierał dziś :tak::tak::tak::tak::tak:
także ja się bardzo z tego faktu cieszę:tak::tak::tak:

ale powiem wam szczerze że mnie to troche dziwi ze on ma do mnie tak na starcie takie zaufanie,ja bym chyba takiemu świerzemu pracownikowi tak nie potrafiła zaufać.

po pół dnia pierwszego dał mi już klucze,juz sama zamykałam wczoraj sklep.powiedział ze często go w ogóle nie będzie jak będzie daleko jeżdził po towar więc bęę sama zamykac i otwierać i robić rozliczenia itp.

powiedział że on nie będzie mieszał się w to jak ja pracuje,mogę robić w sklepie rewolucje jakie tylko chce,przestawiać,zmieniać aby tylko się sprzedawało.że daje mi całkowicie wolną rękę.
pierwszy raz spotkałąm się z czyms takim:tak::tak::tak::tak::tak:

zobaczymy jak dalej potoczy się nasza współpraca :-p:-p:-p:-p
mam nadzieję ze zawsze będę zadowolona i nie będę narzekać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Szef super oby sie nie zmienil;-)

Oliwka już pojechała :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a ja zaczynam tańcowanie z żelazkiem :-p:-p:-p:-p:-p
U mnie pierwsze swieto bez zelazka:-)

mam jeszcze pytanko czym dobrze wyprac dywan (oprocz srodkow do prania dywanów) nie kupilam sobie nic do prania a chcialam wyprac dywan ;-);-);-);-)
Nalej wody do miski i plynu do naczyn porzadnie spien i najlepiej kawaek starej firany i ta piana myc dywan

to teraz się przywitam witam lasencje:happy::happy::happy:
pietrszka wrócił z balu o 2 więc ok mówi że było fajnie grał lady pank więc się wybawili nie tańcował ale posiedział z chłopakami z działu pośmiali się mówi ze było ok a o 8 go z łóżka zwaliłam no nie ma przebacz;-)
ja wczoraj w pracy zaliczyłam mega wkurwiozę wczoraj 10 więc dzien wypłaty przychodzę o 18 szefowej nie ma i nie było pytam chłopaków czy dostali pensję nieeeeeeeeeeee:no::no::no:wściekli jak cholera ja też bo w portfel podszewka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w lodówce psto o 19 dzwonię do niej małpa nie odbiera o 19.40 oddzwoniła do mnie i takkkk o co chodzi??????no więc jej mówię o której bedzie z wypłata a ona ze dzis to juz nie bo nie da rady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja jej mówie że mnie to nie obchodzi ja mam zobowwiązaia które muszę zapłcić do 10 a dziś 10 i ona ma zobowiazanie wobec mnie że do 10 mam mieć pensję......a ona no tak ale nie dam rady bo wyjechałam bedę CHYBA 12:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no wściekłam się jak cholera z nerwów się poryczałam:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Mj A, tez ma raz 4 raz 15 pensje a powinien do 10. Akurat wczoraj mia wypate. Tak to jest z prywatnymi firmami:wściekła/y:

Witam w ten ponury dzień:crazy:,zimno,chłodno i ponuro.
M przyjechał i mniej mnie będzie z wiadomych przyczyn :-p;-)a i jutro już do pracy idę:tak:.My już po drugim daniu(rosół jeszcze nie zjedzony:-p) - kurczaczek z ziemniaczkami i buraczki z papryką a potem sałatkę będę robić:tak:

AGNES
A TY nie masz za dobrze Kochana:-)?
Pierwszy Twoj dzien wolny a Ty juz pozbylas sie dziecka cwaniaro:-D:-D:-D
Ja tez bym sie przeszla do kina ale na film Nigdy nie mow nigdy:tak::tak::tak:
no chyba mam za dobrze :-D:-D:-D:-D:-D

trzeba korzystac bo teściow załatwiła nam za friko bilety więc za darmo bys nie poszła do kina ????????:-p:-p:-p:-p:-p

będe leciec na skrzydłach :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kurde olozylam dziewczynki a Klaudia mi caly czas wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:Lezy i wyje,wychodzi z lozeczka i zaczepia Wiktorie,klade Ja do zloeczka i znowu wyje:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tak w kolko
Na bank jest za bardzo zmeczone i teraz bedzie mi histeryzowala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AGNES
Jak za friko to korzystaj Kochana;-):-)

DOWIKLŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO MĘŻOWEGO W DNI IMIENIN
2456_2007-0120-blooming-fruit-tree.jpg
MALINKA Z FERAJNĄ

reklama
MY ZARAZ BĘDZIEMY MIEĆ obiadek dziś kaczka nadziewana + ziemniaczki +buraczki na ciepło (jak dobrze mieć teściową;-))
a potem antoni pójdzie z pietruszka na drzemkę(bo musi mieć pietruszka siłę na noc) bo potem rano wyjeżdża:-:)-:)-(do do poniedziałku:-:)-:)-:)-( no a po drzemce torcik antoniego niby urodzinowy ale przedurodzinowy:tak:

Do góry