reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja staram sie kupowac na allegro ale z umiarem, teraz mam zakaz hihihih, brak funduszy..........

poza tym moj mezczyzna sie nacial na faceta, ktory zrobil w konia wielu ludzi, stracil przez niego 2000 zlotych...........wiec teraz jestesmy bardzo ostrozni!!!!!!

redmayko u mnie w miescie pesel zalatwia sie w Urzedzie Miasta a u was w USC?????

reklama
redmayko u mnie w miescie pesel zalatwia sie w Urzedzie Miasta a u was w USC??
jak zalatwialismy akt urodzenia to bylismy w USC, a poniewaz jestem zameldowana w innym miescie wiec ci z usc wyslali papiery do mojego miasta zeby Groszkowi nadano pesel tam gdzie jestem zameldowana.no i ciagnie sie to juz 2 miesiac...

Pisałyście że marchewka powoduje zatwardzenia... a jak ja ziem kiedy karmie też spowoduje zatwardzenie u małego ??? ???

Mija co z twoim suwaczkiem???

redMayka u nas os ręki wydają pesel a poza tym jak byłam po becikowe to zapomniałam pesla i podałam datę urodzenia wystarczyło

Ja jak kupuje na allegro to nigdy od ludzi którzy mają negatywy zawsze sprawdzam, jesli mają to też patrzę za co, albo jak mają mało sprzedanych to też patrzę co i nie kupuję wtedy jak za np małe kwoty

redMayka pisze:
redmayko u mnie w miescie pesel zalatwia sie w Urzedzie Miasta a u was w USC??
jak zalatwialismy akt urodzenia to bylismy w USC, a poniewaz jestem zameldowana w innym miescie wiec ci z usc wyslali papiery do mojego miasta zeby Groszkowi nadano pesel tam gdzie jestem zameldowana.no i ciagnie sie to juz 2 miesiac...

aha.pewnie dlatego tak dlugo czekasz..........

Mija nic sie maluszkowi nie stanie, dzieciaki karmione piersia zawsze robia wodniste kupki, no prawie zawsze!!!

Wow od rana was nie podglądałam ;D a tu tyle stron do poczytania, niezła księga hehe. Ja właśnie świeżo wyspana bo przy cycowaniu razem z niunią uciełyśmy sobie drzemkę - pełna rewelka tylko co ja w nocy będe robić , chyba wam tyłek zawracać hihi.

jsorbek właśnie nie wiem...zatrzymał się
Kurcze Noe od jakiegoś czasu coraz mniej spi,dziś już przechodzi samego siebie nie chce wogóle spać tylko u mnie na rękach lub zasypia przy cycku ze mną w łóżku,jak go zastawiam choć na chwilkę samego to odrazu płacze,nie wiem co się dzieje,chce być cały czas ze mną.
A ja już dziś nie daje rady  :( kręgosłup mi wysiada i głodna jestem ,nawet nie moge nic ugotować....o i tyle sobie popisałam...płacze...

Mija nie denerwuj się, może Noe ma akurat taki dzień.
Moja Olcia czasami też ma tak że cały dzień prawie nie śpi tylko krótkie drzemki uskutecznia i jej starczy, na szczęście jest grzeczniutka i potrafi sama poleżeć w łóżeczku uśmiechając się do karuzeli latającej nad nią ;D. Za to coraz ładniej przesypia mi noce i jak zje wieczorem koło 22 lub 23 to później mam pobudke między 4 a 6 rano. Wreszcie mogę się wyspać ::).

A mi w koncu przyszły pieniadze, co prawda to nie becikowe ale zawsze jakis grosz :D
Nawet zaszalałam i kupilismy cyfrówke :D Niedługo bede mogła szalec ze zdjaciami ;D

reklama
Co do allegro to ten facet nie miał negatywów, ale od jakiś dwóch lat nic nie sprzedawał.
My kupiliśmy dla Emilki muzyczny ocean i to jest naprawdę trafiony prezent bawi się nim od 3 miesiąca życia.

Do góry