reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
My nie spimy juz od 9:tak::tak::tak::tak:Ja rano wstalam i wyprawilam mlodego do szkoly i wskoczylam do wyrka:-p
U nas tak sypie ze szok:szok::szok::szok:Sniegu przybywa nam w strasznym tempi ale nie jest az tak mrozno wiec wyjde poznej z dziewczynkami:tak::tak::tak::tak:

W nocy zepsul mi sie piec gazowy i od tego czasu nie grzeje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zadzwonilam do faceta i ma niedlugo przyjechac naprawic-oby jak najszybciej bo jzu mi powoli temperatura spada w domu

reklama
niom:tak::tak::tak: ale moje bejbe też zdziera mnie o 7 rano:zawstydzona/y: a ja bym mogła cały dzień w wyrku:cool2: a Michał to wziął się na sposób i rano zawsze biore go do nas jeszcze na krótkie leżakowanie. Jak mały już ma dośc to łapie mnie za nos i drze na podłoge:szok::szok::szok::szok: ból z rana zawsze dobry jest.......
Moi lubia sobie pospac nawet do po 10:tak::tak::tak:Maja to za mamusia jak nic;-):-)

Zapomniałam się pochwalic.
Darek dziś kupił mi atłasową sukienkę i zestaw 3 par kolczyków na święta :szok::szok::szok::szok:.
Normalnie byłam w szoku jak przywiózł zakupy i kazał mi przymierzyć wręczając reklamówkę.:szok::szok::-D:-D:-D
Lubię takie niespodzianki :tak::-D:-D:-D
A kto nie lubi takich niespodzianek:-D:-D:-D
Super prezent:tak::tak::tak::tak:

ANACONDA wlasnie kazdy z ta dietka dzieci robi wedlug uznania Zadna nie chce dziecku krzywdy zrobic I tego sie trzymajmy A POWIEDZCIE MI JAKA TA RYBKE MAM NA WIGILE OLIWCE ZROBIC?????? sorki ze duzymi literami Dobra spadam cos porobic Pozniej bede
Ja polecam kostke z mintaja:tak::tak::tak::tak:
Tearz moje jedza juz pange:-):tak:
Ja to noga z gotowania Wiec dzieki za rady Powiedzcie czy dla Oliwki musze w tej foki robic rybke czy moge w piekarniku piec bez foli???????????Jeszcze nie robilam tej rybki z tego pomyslu I czy tam obojetne jaka rybke sie daje???Wiem ze moze dziwne pytania ale bede wdzieczna
Bez folii tez spokojnie mozesz:tak::tak::tak::tak:

Dowikla dzieki Kostke z mintaja to chyba kupie przy inne okazji A teraz kupie morszczuka lub lososia Oliwka wlasnie je kanapke z dzemem Sama ja je i wsio jest brudne Tzn ona jest cala brudna I CIUCHY I ONA ale ma wielka frajde jedzenia tak kanapki hihi Ja sie ubralam i ogarnelam Mialam wyjsc z Oliwka i do szpitala po wypis isc ale dzis nigdzie z nia nie wyjde bo strasnzie zimny wiatr u mnei jest wiec nie hce jej brac na taki ziab

Dorotko pewnie że może mi coś kupić w sklepie sęk w tym że ja chcę torebkę i portfel a sam mi nie wybierze bo ja muszę zaakceptować bo kupi mi taką co mi się nie spodoba i będzie leżała w kącie:eek:a ja po sklepach teraz z dzieciakami jak jest tłok to nie mam zamiaru za torebką chodzić :no:trudno będzie mi przykro a jemu głupio:-(
As dziękuję za buciki dla Antoszki właśnie doszły i są śliczne:tak:i pasują na nóżkę:tak:dziś je założy na spacer:tak:i masę gumek dla juliny właśnie je układa w łazience i kuferku gumkowym:tak:no i bluzeczki i czapkę rękawiczki:tak:kochana jesteś:tak:
Ja powinnam się zbrać za sprrzątanie le piję kwulca co by się odmulić i chyba się zabiorę ale jakoś nastroju nie mam:no:z Pietruszką się wczorj posprzeczałam bo miał ze mną wybierać torebkę ale zasnął oparty o moje nogi bo zmęczony...no jak się noc wcześniej siedzi do 3 przed kompem bo się instaluje po raz setny windowsa 7 to tak jest potem :wściekła/y:rano wstał zjadł śniadanie zabrał kanapki do pracy i poszedł :sorry:teraz ja mu pokażę jaka jestem zmęczona:cool2:

I po jakim czasie ci to przeszło?
:-D:-D:-D Jak zrobiłam test.:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok: matko c zyli jednak istnieją faceci..hehehe ja od mojego niczego nie oczekuje:no: niestety..jużtyle lat jak nie dostałam żadnego prezentu że się nie napalam...a sorki!!!! Tydzień temu dostałam prezent!!! M wróciłz roboty i mi ogłosił że ma prezent dla mnie:-) chwila nie pewnosci i z worka wyciągnął........wałek do malowania:confused2::confused2::confused2::confused2: myślałam, że go zabije.......a on się zdziwił że się nie ciesze:crazy:

cześć z rana:tak: tak objawowo Ci sięzrobiło:rolleyes2:

MH podaj łapkę....ja mojego mam od trzech dni i wściekamy się po sobie jak nie wiem co:no:
Witam z rana:-) AS przestraszyłaś mnie tąnadwrażliwościa.........kurcze zaraz zaglądne na bloga;-)ja mojemu nie stosuję jakieś super niemowlęcej diety:no: po prostu zupy czy drugie nie dosalam ito cała filozofia. Takiego smażonego krokieta to bałabym sie nawet dać:sorry: Macie racje w sumie. Moja znajoma dwuletniemu smazyła na kolację o 21.00 kiełbase bo nic innego nie chcaił jeść. A ja po prostu chcę go w miarę zdrowo karmić i smażoną kiełbasą go jeszcze chwilę nie będę:no:Wiadmo, że spróbować mu daję wszsytkiego ale z tego co wiem to nei zawsze jest dobry pomysł bo potem mały ma rewolucje:zawstydzona/y:
AS sama nie iwem jakie te potrawy chce....może po prostu zje barszczyk, może zrobie tą pierś:tak: bo wygląda pysznie, a kilka pierogów zrobie z miesem i warzywami..najwyżej będzie jadł sam farsz:zawstydzona/y:. dam mu rybkę, trochę ciasta i będzie git:tak:
Kerna niezły prezent -wałek:szok::szok::-D:-D:-D
Możesz mu po odrobinie dać kilku rzeczy i się ozbiera odpowiednia porcja.:tak::-D:-D
Kerna pierś wygląda pysznie i smakuje pysznie :tak:
Mały też spokojnie bedzie mógł jej skosztować.:tak::-):-)

ANACONDA wlasnie kazdy z ta dietka dzieci robi wedlug uznania Zadna nie chce dziecku krzywdy zrobic I tego sie trzymajmy A POWIEDZCIE MI JAKA TA RYBKE MAM NA WIGILE OLIWCE ZROBIC?????? sorki ze duzymi literami Dobra spadam cos porobic Pozniej bede
U mnie ostatnio zajadają się solą i Tilapią.:tak:
Każdy lubi coś innego.:tak:

dortka ja proponuję morszczuka!!! Jest fajny i praktycznie bez ości:tak::tak::tak: Pangę absolutnie odradzam:no::no::no::no::no::no: A morszczuki są mrożone wszedzie:-)
Panga kiedyś jak była droższa to miała i smak ,teraz panga to ściek niestety :no::no:
Obsolutnie odradzam chociażby ze względu na karmienie tych ryb hormonami.

witam laseczki po weekendowo:happy:
nie nadrobie co pisałyście bo pisałyście jak szalone jakby to nie weekend był:szok:
u nas mrozi nieźle a do tego dziś sypie mocno śnieg:tak:
w sobotę cały dzień było -13 a w nocy -18 w niedzielę - 13 w dzień i bardzo silny wiatr dlatego miało si,e uczucie jakby było z -20:szok:
w środę mój brat przywiezie dzieciakom sanki z pobierowa bo tam u mamy stoją 3 pary sanek w tym jedne z oparciem a że on akurat b ędzie w szczecinie to mi podrzuci i wtedy będe mogła ich zabierac na saneczki tzn antonia i juline bo adama tyłek to juz nie wejdzie w te saneczki:-D
ja juz prezenty dla dzieci mam skompletowane w 100% razem ze słodyczami :tak:w środę wieczorem zapakujemy:tak:dla pietruszki też mam kupiłam mu zegarek i 3 pary bokserek i słodycze:tak:a ja jak zwykle nic nie dostane:-:)-(wczoraj byłam az zła bo ta torebka z micki która mi się tak podobała juz się sprzedała napisałam meila do sprzedawcy i juz ich nie ma wczoraj szukałam czegoś na allegro ale nie znalazłam moze zaraz popatrzę ale i tak juz pewnie do świąt nie dojdzie:no:i było mi wczoraj smutno bo jak prosiłam pietruszkę że dodałam do ulubionych żeby mi zamówił to miał to gdzieś bo ma czas a teraz lipa:wściekła/y:
ech znów dzieci będą pytały dlaczego wszyscy dostali prezenty tylko nie ja:-:)-(
antonio miał kiepska nockę płakał budził się kręcił..... koło 10 go położe spać bo od 5.30 wcale nie śpi a potem koło 12 muszę iść z nimi do reala bo muszę kupić twaróg,przyprawy masę makową ,jajka,margarynę,i inne przyjemności:eek:
Fajnie ,że już masz pokupowane.
A Piotruś coś na pewno Ci kupi.:tak::-):-)
Bądź dobrej myśli

Wróciłam z zakupów.
Kupiłam karkówkę,schab środkowy i boczek.
Muszę dziś zrobić mięso pieczone bez pieczenia ,posprzątać kuchnię ,łazienkę i hol do końca.
Zostanie mi garderoba,klatka schodowa i sypialnia,ale to jak zwykle na koniec.
Kurcze zamiast robić to na BB siedzę :-D:-D:-D:-D
mam nadzieję,że samo się zrobi ,ale jakoś nie widzę efektów :no::-D:-D:-D

Dorotko pewnie że może mi coś kupić w sklepie sęk w tym że ja chcę torebkę i portfel a sam mi nie wybierze bo ja muszę zaakceptować bo kupi mi taką co mi się nie spodoba i będzie leżała w kącie:eek:a ja po sklepach teraz z dzieciakami jak jest tłok to nie mam zamiaru za torebką chodzić :no:trudno będzie mi przykro a jemu głupio:-(
As dziękuję za buciki dla Antoszki właśnie doszły i są śliczne:tak:i pasują na nóżkę:tak:dziś je założy na spacer:tak:i masę gumek dla juliny właśnie je układa w łazience i kuferku gumkowym:tak:no i bluzeczki i czapkę rękawiczki:tak:kochana jesteś:tak:
Ja powinnam się zbrać za sprrzątanie le piję kwulca co by się odmulić i chyba się zabiorę ale jakoś nastroju nie mam:no:z Pietruszką się wczorj posprzeczałam bo miał ze mną wybierać torebkę ale zasnął oparty o moje nogi bo zmęczony...no jak się noc wcześniej siedzi do 3 przed kompem bo się instaluje po raz setny windowsa 7 to tak jest potem :wściekła/y:rano wstał zjadł śniadanie zabrał kanapki do pracy i poszedł :sorry:teraz ja mu pokażę jaka jestem zmęczona:cool2:
Malinka cieszę się,że butki dobre.
Fajnie,że Julinka zadowolona.
klaudia robiła wczoraj porządki i jeszcze porcja podobna gumek pojedzie do Julinki po świętach.:-D:-D:-D:-D

Napiszę Wam co Darek wczoraj zrobił :-D:-D:-D:-D
Mieliśmy wczoraj przestawiać narożnik i stoły dla naszej choinki i mój kochany małżonek usiadł przy narożniku ,na środku pokoju by odpocząć,położył głowę na rękach i tak siedział.
Gadam z nim sobie gadamo dupie maryny dośc długo .Gawędzimy sobie ,ale ja , jak to ja nawalam jak karabin maszynowy a on coś mi nie odpowiada.
W końcu mówię Darek słyszysz a Darek nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powtarzam pytanie -ten nic
Podchodzę do niego ruszam go a ten Chrrrrr......
no usnął skubany na podłodze przy łóżku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to mam juz naprawiony piec:tak::tak::tak::tak:Puscilam sobie takiego powera ze az smierdzi mi tym ogrzewaniem:szok::szok::szok:Ale niech sie grzeje;-):-)

AS
To niezly numer Tobie Darek odwalil:-D:-D:-D:-D

MALINUS
Mam nadzieje ze ejszcze zdazycie wybrac Twoja torebke i portfel przed swietami:tak::tak::tak::tak:
A jak nie o wybierz sama a P niech placi:-);-)

AS niezlego masz tego M chyba bardzo go tym przemeblowaniem zmeczylas hihihi MALINKA ja widze takie rozwiazanie Pogadaj z nim niech ci zamowi to co chcesz dzis albo jutro Coz dojdzie po siwteach ale bedziesz miala swoj wymarzony prezent A on niech jeszcze w ssklepie dokupi cos od siebie abys miala prezent pod choineczka Mysle ze takie rozwiazanie jest ok

reklama
Do góry