reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć Madziula:-) Gdzie Ty byłaś jak Cie nie było;-) Mieliście fajny weekend widze:tak: mama i tata pękali z dumy na turnieju co???:-):-):-)

reklama
dowikla ja też mam charakterek ostry, ale mój S nie nawidzi siękłócić i mnie uspokaja:zawstydzona/y: a ja to bym do pieca wsysztko wjeb.....i już:wściekła/y:
dorota to twój M tak jak mój...ehhh piwko i piwko.mnie to do szału doprowadza:confused2: ja siedzę kołkiem w domu że bliska depresji a ten luzik i pełen relaks......
A z moimi pogadać się nie da bo dla nich jest wszytko potrzebne....no ja nie rozumiem oni tu nie zaglądają i pająki to wszytko prędzej wyniosą:wściekła/y: Nawet znieśli wieką komodę po to, żeby koty miały gdzie spać!!!!!! qwa w samym wejściu:no::no::no::no: a dobra szkoda gadać :wściekła/y:
No to ja bym napewno szalu dostala:no::no::no:
Moj tez nie za bardzo lubi sie klocic ale ja łoooo nie pozwole sobie i koniec:-p

Popakowalam troszke prezentow a reszty nie mam jzu w co:szok::confused2:I bede musiaal dokupic papier albo pjde na latwizne i pokupuje torebeczki;-):-)

hej laseczki:happy:
my po zakupach śnieg wali dużymi płatami jest cudnie choć jak pchałam wózek to się spociłam:-Djest -3 i bosko jest jak dla mnie mogło by tak być do marca snieg lekki mróz super:tak:
Tonisław zasnął w wózku i śpi teraz u dzieciaków przy otwarytm oknie:tak:ja robię bigosik i obiadzio i musiałam zajrzeć co u was;-)
kerna ja to bym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oj nie ładnie przecież to teraz nie piwnica a wasze mieszkanie:cool:weź ty swoje rupiecie ustaw im pod drzwiami i powiedz że ci przeszkadzały:tak:
myszunia choinka śliczna a powiedz mi kochanie to drzewko za choinką na zdjęciu tooo???????????bo ślicznie wygląda:tak:
As jutro robię karkówkę wg twojego przepisu:tak:powiedz mi kochana ona się do chlebka nadaje????
Dowikluś to jasełka w styczniu nawet lepiej bo sobie jutro spokojnie brzydulę obejrzysz:-D:-D

HELOŁ DZIOŁCHY:-)

Witam sie poweekendowo i [przedświatecznie:-)

W sobotę byliśmy z m na turnieju siatkówki Klaudii ,impreza trwałam ponad 4 godziny ,dziewczynki graały twardo w jedynkach ,dwójkach i trójkach,medalu nie ma Klauduśka ,ale ma klubowa koszulkę ,dostała dyplomi etui na telefon .Takze moja córcia nalezy teraz do klubu sportowego Volleyball - Niechorze ,jestem strasznie dumna:tak: Impreza była fajnie zorganizowana ,zawodniczki miały catering,a i o rodzicach nie zapomnieli ,kawka ,herbatka i ciasto:tak:

Po południu ubieraliśmy choinke ,najpóżniej ,odkad pamietam ,ale wcześniej coś nam nie po drodze wiecznie było,i sobota dobiegła końća:tak:

A wczoraj cały dzień na zakupach od 9-19 wróciliśmy umordowani na maksa,najwiecej sie naszukaliśmy staniczka dla Klaudii ,zeby jej do prezentu dołożyć ,,ale prezenty sa ,jedzonko jest:-D:tak:
Disiaj poleruje kuchnie na błysk,jeszcze farsz muszę do krrokietów i pierogow zrobić ,ale korzystam z przerwy na kawke i wpadłam sie zameldować:tak:

Nie nadrobie was dziewczynki niestety to naprodukowałyście za dużo:zawstydzona/y::tak:
Madziula w realu takie ładne staniczki są z hana monthana z hello kity i zwykłe białe beżowe i sportowe właśni na takie małe biusty:tak:
byłaś w szczecinie i mnie małpo nie odwiedziałaś w pracy:sorry:
a Klauduska no gratuluję:tak::tak::tak:

Ano własnie podziewałam sie tam ,gdzie napisałam:-D:-D,teraz też już spadam od kompa,kawke dopijam i lecę robić farsz,a dzieciaki swój pokój bęśąa pucować i trzeba ich dopilnować :tak:

Medeuska ty kacorku ,imprezki sa fajne ,ale kaca serdecznie nienawidzę:tak::-D

Malinka no nie mów ,ze znowu masz być bez prezentu ,taka niegrzeczna to nie jesteś:-D nie licz na wyrzut sumienia Piotrka tylko sama sie o siebie zatroszcz ,wyjć godzine wczesśniej do pracy i coś w sterze sobie kup:tak:

Kerna ,a to fantastyczna macie rodzinke ,oni nie rozumieja ze to wasze mieszkanie ,a nie grajdołek jakiś???Pogoń ich:tak:

O malina ,coś ty myjuz nie znależlismy ,a byliśmy w dwóch realach ,miałam chęci szczere ,ale byłam z m i bratem i czasu nie było ,no naprawde ,tylko nerwówka i poganianie:tak:mama z dziecmi została wiec sie spieszyliśmy ,a i tak póznow róciliśmy

reklama
O malina ,coś ty myjuz nie znależlismy ,a byliśmy w dwóch realach ,miałam chęci szczere ,ale byłam z m i bratem i czasu nie było ,no naprawde ,tylko nerwówka i poganianie:tak:mama z dziecmi została wiec sie spieszyliśmy ,a i tak póznow róciliśmy
kochana nawet dziś je oglądałam na dziale bielizna:szok::szok::szok::szok:i julka mówiła że chce mieć biust:-D
a godzine wcześniej do pracy nie mam jak wyjść bo piotrek przychodzi o 17.30 do domu a ja na 18:cool2:
trudno będe bez:-(
idę kapuchę zamieszać i kawkę sobie zrobic ale zaraz będe:-p

Do góry