kerna
http://www.lauraziobro.pl
cześć Madziula:-) Gdzie Ty byłaś jak Cie nie było;-) Mieliście fajny weekend widze
mama i tata pękali z dumy na turnieju co???:-):-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja bym napewno szalu dostaladowikla ja też mam charakterek ostry, ale mój S nie nawidzi siękłócić i mnie uspokajaa ja to bym do pieca wsysztko wjeb.....i już
dorota to twój M tak jak mój...ehhh piwko i piwko.mnie to do szału doprowadzaja siedzę kołkiem w domu że bliska depresji a ten luzik i pełen relaks......
A z moimi pogadać się nie da bo dla nich jest wszytko potrzebne....no ja nie rozumiem oni tu nie zaglądają i pająki to wszytko prędzej wyniosąNawet znieśli wieką komodę po to, żeby koty miały gdzie spać!!!!!! qwa w samym wejściu
a dobra szkoda gadać
![]()
dorotka przeczytałam, ale z odpisem musisz poczekać bo właśnie bejbe się obudził i musze mu zrobić szamanko:-)Kerna wyslalam ci wiadomosc na priva czekam na odpis
Madziula w realu takie ładne staniczki są z hana monthana z hello kity i zwykłe białe beżowe i sportowe właśni na takie małe biustyHELOŁ DZIOŁCHY:-)
Witam sie poweekendowo i [przedświatecznie:-)
W sobotę byliśmy z m na turnieju siatkówki Klaudii ,impreza trwałam ponad 4 godziny ,dziewczynki graały twardo w jedynkach ,dwójkach i trójkach,medalu nie ma Klauduśka ,ale ma klubowa koszulkę ,dostała dyplomi etui na telefon .Takze moja córcia nalezy teraz do klubu sportowego Volleyball - Niechorze ,jestem strasznie dumnaImpreza była fajnie zorganizowana ,zawodniczki miały catering,a i o rodzicach nie zapomnieli ,kawka ,herbatka i ciasto
Po południu ubieraliśmy choinke ,najpóżniej ,odkad pamietam ,ale wcześniej coś nam nie po drodze wiecznie było,i sobota dobiegła końća
A wczoraj cały dzień na zakupach od 9-19 wróciliśmy umordowani na maksa,najwiecej sie naszukaliśmy staniczka dla Klaudii ,zeby jej do prezentu dołożyć ,,ale prezenty sa ,jedzonko jest
Disiaj poleruje kuchnie na błysk,jeszcze farsz muszę do krrokietów i pierogow zrobić ,ale korzystam z przerwy na kawke i wpadłam sie zameldować
Nie nadrobie was dziewczynki niestety to naprodukowałyście za dużo![]()
kochana nawet dziś je oglądałam na dziale bieliznaO malina ,coś ty myjuz nie znależlismy ,a byliśmy w dwóch realach ,miałam chęci szczere ,ale byłam z m i bratem i czasu nie było ,no naprawde ,tylko nerwówka i poganianiemama z dziecmi została wiec sie spieszyliśmy ,a i tak póznow róciliśmy