reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malutka pisze:
JOASKA w co ubierzesz malca??
JA wczoraj bylam u krawcowej i mowie wam jak slicznie ta kurteczk jej wyszla ( spodnie dopiero pokrojone?)

MA ktoraS z was beret dla maluszka , to prosze o zdjecie bo ja nie wiem jak go uszyc!

jeszcze nie wiem za bardzo, na razie musze sie rozejrzec w sklepie...........ale nie chce zadnych garniturkow ani tym podobnych, chce zeby to bylo orginalne i zarazem zeby Kuba mogl to nosic pozniej na jakies inne okazje ( oczywiscie wiadomo ze niedlugo z tego wyrosnie)

reklama
witajcie z ranka u nas tez pogoda pod prasolno ale moze niebedzie tak padac my z moja toska i tygrysem wybieramy sie dzisiaj na mamle zakupy bucikow i moze czegos jeszcze zobaczymy co nam sie spodoba malutka co do beretu to znajdz jakis dla doroslej osoby i moze z niego sciagniesz wzor wiesz co ja mam ale taki beretek kolorowy i taki letni tylko ci nie pokarze bo nie mam cyfrowki chyba ze przez mordziulke no a le napiszesz wrazie co

JUSTUS to moze mi pozyczysz na dzionek albo dwa?
To ja pokarze krawcowej i juz
Wiesz moja krawcowa nigdy nie szyla dla malycj dziecie i nie wie jak to zrobic

Joaska fajny zestawik bo taki uniwersalny. Ja mam kombinezon typowo na chrzest. Musze jeszcze dokupic białe body z długim rekawem a ty jak na złosc wszystko jest w jakies wzorki :(

U nas dzisiaj znowu pada. A zreszta i dobrze bo maciowi przyplatał sie jakis katarek i wole go potrzymac w domu.

hello hello hello!!!!!!
u nas pada straszna pogoda ale dla mnie dobrze bo i tak mialam siedziec w domu! wiec niech pada! zaraz jedziemy na zastrzyk potem spanko! ja sie chyba tez poloze bo strasznie mi sie spac chce hubert w nocy budzil sie i tak ze trzy godziny to sie meczylam zeby usnol!

ostatnio kupowałam swiece do chrztu i sie zdziwiłam ze teraz sa swiece inne dla chłopców a inne dla dziewczynek ::)

reklama
Do góry