reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja będę w sobotę myła bo mam do Majutka przyjdzie. Dobrze że mam plastiki bo wczesniej były rozkrecane a okno mam na 5,5 metrowej scianie na całosci to sobie wyobrazcie ile mycia było a tak o połowe mniej

no ja na nieszczescie mam jeszcze drewniane tylko w sypialni mam plastik ale to jest mal;e okienko! wiec tez mam mycia! ale w tym roku wymieniamy wiec juz bedzie oki!

no fajnie! a u nas wialo w zime!
ale juz nam wymienia bo tak naprawde to mi sie po prostu myc nie chce tych okien!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
nie wiem nigdy nie dodawałam

tez miałam dziś robić pomidorówkę, ale mój mąż nie poszedł po koncentrat, więc obiadu nie będzie, sam tego chciał,

a ja siedzę od rana i tylko klikam

Do góry