reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A u mnie wieje, że głowy latają, masakra!
Poczekam aż mała wstanie, przebiorę ją , włączę mini mini i lecę sama na zakupy bo mi ją porwie to wiatrzysko. Gdybym wiedziała, że pośpi jeszcze godzinkę, pół, to poleciałbym już teraz, ale boję się, że obudzi sie jak mnie nie będzie i się przestraszy, chociaż, to wątpliwe, no ale.
Tak sobie mysle, ze z czyms sie dzis nie wyrobie. P do 14, bo ja mam wizyte u lekarza, więc do tego czasu musze zakupy zrobić, obiad, posprzatac, w zbiorniku wodę podmienić i się wyszykować.

Justa dzięki, cześc z nas na pewno skorzysta

Spadam, mała coś gada, zaraz zacznie wiłac
EEEEEEEEEEWWWWWWWWAAAAAAAAAAAA
EEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWUUUUUUUUSSSSSIIIIIIIIAAAAAAAA MMMAAAAAAAAAAMMMMMMMMUUUUUUUSSSSSSSSSIIIIIIIIIIAAAAAAAAA
hehehe, do potem

Ostatnia edycja:
a mnie sie choróbsko łapie:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

miałam myc okna ale sram, ubieram sie cipło, biore febrisan i ni eruszam sie nigdzie z domu.. bo musze sie jak najszyciej wykurowac, co by maksa nie zarazic, bo za tydzien na szczepienie:baffled::baffled:
By choć troszeczkę ułatwić odnalezienie się w nowej szacie BB napisałam kilka przydatnych informacji.

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...min-ogloszenia-moderatorow-37533/#post5081072

Gdy coś się zmieni, dojdzie jakaś nowa opcja ... razem z medeuską poinformujemy was o tym.:tak:
no kochana znów odwalilaś kawał roboty;-)

Lunka nie boisz sie jej zostawic sama?
Moja Oliwa jest mlodsza ale nie wiem czy moglabym ja zostawic na chwile jak ona nie spi.Chodzi mi o to ze ona juz sie interesuje kurkami na gaz.No ale pewnie Twoja mala jest grzeczniejsza :-).
Ja 2 razy zostawialm Oliwka na 1o min i poszlam do sklepu ale to bylo zaraz jak usnela :-).

Jesli chodzi o dzisiejsze samobojstwo to ja tez dzis z niego zrezygnuje bo juz kolo 14 powienien byc moj brat a nie bede sie zabijala przy bracie hihihi.

Oliwka juz po sniadanu.Mnie przez ta @nie chce sie uszac :-(.

Pozniej planuje popoludniu wziasc mala do sklepu wiec i spacerek bedzie miala.Mam nadzieje ze popoludniu nie bedzie juz tak wialo :-).

Oliwka urodzila sie 30 i tak sie zastanawialam kiedy teraz skonczy 16 miesiecy .Dzis patrze na suwaczek i dzis Oliwka konczy Rok i 4 miesiace :-).Jak ten czas leci.

Rany ,no nie przyzwyczaję sie chyba,zniknęły mi emotionki ,a wczoraj miałam..........No nic,dziewczyny gdzie wy macie słońce,u nas wieje i pada śnieg z deszczem ,a co chwile sam śnieg,kasza sie zrobiła jest okropnie na dworze.
Jako ,ze wczoraj pospaliśmy do 10, w nocy zasnąć nie mogliśmy i dzis niewyspana jestem jak cholera:)nie dogodzisz:)

Hej kobietki poniedziałkowo:happy:
Madziula ale masz fajną ilość postów 2 222:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas w nocy wiało jak diabli a teraz piździ jak w kieleckim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Antek w nocy budził nam się chyba z 5 razy zawsze tak jest u niego od urodzenia tak miał jak były tylko wiatry to się budził płakał był niespokojny więc noc ciężka:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:tym bardziej że ja sobie o 20 kawkę wypiłam i potem do 24.30 na forum siedziałam (musiałam się naumieć tego:rofl2:) potem prysznic o 1.10 położyłam sie do łóżka i nam się z Pietruszką gadulec włączył i do 3.15 gadaliśmy:szok:a potem do Antka trzeba było wstawać :baffled:no więc jestem niewyspana z lekka:-D:-D:-D:-D
Julinę zostawiłam dziś w domu tak wieje do tego ona zaczyna kaszleć i deszcz leje:angry:no kocham taką pogodę:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:a i tak rano musiałam wstać i gnc do sklepu ale najpierw do bankomatu bo w biedronce kartą nie można płacić no więc lecę te 2 km do bankomatu wkładam kartę wbijam pin wystukuje ile chcę a tam lipa nic no więc sprawdzam saldo kasa jest:baffled:no to znów pin i lipa nic potem dopiero info że w bankomacie brak kasy:szok:no super a ja w portfelu 5 zł:wściekła/y:a najbliższy bankomat w mieście bo w casto zepsuty a w realu od 9:wściekła/y:dobrze że obok sklep w którym można płacić kartą:crazy:więc małe zakupy zrobiłam:baffled:ale w portfelu 5 zł a Adam potrzebuje 12 zł na koncert chopinowski:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
A dziewczyny ta dziewczynka Martusia się znalazła:tak::tak::tak::tak::tak::tak:babeczka mi w sklepie opowiedział że wszyscy jej szukali a dziewczynka cała i zrowa znalazła się rano :tak:wyszła ze swojego bloku i zamiast iść do tej sąsiadki to coś ją zaciekawiło i poszła dookoła bloku a potem jej sie pomieszało gdzie ma iśc bo wszystkie bloki takie same:-(płakała chodiła po osiedlu ale nikt jej nie spotkał i bidulka weszła do pierwszego lepszego bloku zeszła schodkami w dół do piwnicy i zsneła na tych schodach:-(rano ktoś ją znalazł:tak:boże co ta matka rodzina przeżyła to ich:-:)-:)-:)-:)-(taki rozum dziecka nie zapukała do nikogo tylko weszła do piwnicy:crazy:dobrze że tak sie to skończyło:tak:

No to jeszcze troszke sobie polezalam,ale nie za bardzo odpoczelam bo mlode mi spiewaly i robily paczki;-):-D
Od jakiegos czasu zawsze jak Klaudunia rano wstaje to "robi mi kawe" w swoim zabawowym kubeczku i postawia mi na łozku.Dzisiaj jak weszlam do pokoju to Klaudia juz chodzila a kawusia stala.Jak spie to kawe postawia zawsze kolo mnie:tak::tak::tak:

MALINUS
Zdrowka dla Julci-oby nic sie z tego nie wyklulo:tak:
Dobrze ze ta dziewczynka znalazla sie cala i zdrowa
Ale zmartwien i nerwow to Jej rodzinie nie zazdroszcze:no:

I ja rowniez przylaczam sie do zyczen dla Gabi
Wszystkiego naj,najlepszego:tak::tak::tak:

stęskniłam sie za Wami od kilku dni ciągle chodze i myślę ,że musze tu zajrzeć w końcu wchodzę zaspana po zarwanej nocce a tu jakieś dziwne forum już myslałam ,ze coś pomyliłam :-D

reklama
Do góry