reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
...no wiec wózek jest zajefany :p .Malutka te skretne koło to pełna rewelka , normalnie bomba tylko nieiwem dlaczego mi lekko schodzi w prawo jak jade ::) musze to wykminic .

Dobrea ja spadam do mezulka ... :p :p :p :p ;D :angel:

dobranoc i pchły na noc

i mnie tu nieobgadywac :p :police:

L4dY-bIrd pisze:
malutka a u ciebie tez te koło tak lekko schodzi w prawo ?
Tzn, ze jabys caly czas skrecala??
JA milam tak na poczatku- jak prowadzsisc tego JEEPA nie umialam

Ale widze ze ty masz tez spiworek i torbe na drobiazgi dla malego,ja nie stety nie mam a spiworek bede miec we wtorek jak siostra przywiezie!!

I co jestes zadolowona z zakupu czy wola;a byc tego marlina?

wiesz...Martin super wygląda i bardzo chcielismy go miec ale...niezmiesciłby nam sie przez drzwi do domu :( bo my mamy 60-tki a on miał 74 cm szerokosci .

ale wiesz co ...ten to pełna rewelka :) Super lekki , super nowatorski < oprcie na sznurek :laugh: > i wogole robi wrażenie :) Jestesmy bardzo zadowoleni z zakupu .

..tylko to mnie denerwuje że on tak skreca w prawo troche ::)..a może ja jeszcze nieumiem go prowadzić ???

Zaczyna mi sie robis cos zlego w "glowie"
Wiecie ja troszke sie odchudzam, a duzo nie moge bo boje sie ze mleczko moge stracic.
I wlasnie pojawiaja mi sie wyrzuty sumienia jak cos zjem

Mialam tak juz kiedys jak sie odchudzam ,ale wtedy to wzielam cos na przeczyszczenie i po sprawie
A teraz nie moge przeciez senesu pic , bo Jasiowi zaszkodze!
Horera

a wkleje jeszcze jedno .Moja kula u nogi i JAsio ;) :p

Malutka wyluzuj z tym odchudzaniem .Ja sie spasłam jak słoń w ciąży ..normalnie masakra !! a teraz jak juz prawie niekarmie piersią to biore sie ostro za siebie .Ty masz jeszcze czas .

reklama
Do góry