reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikluś widziałam ten twój post :-):-):-):-)no twoje menu dzis świetne te zupki bija wszystko na łep i jak ty dsz rade bez ciacha :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmoje dzieciaki ostatnio ygrzebały gdziesz w szafce czekoladę i rurki w czekoladzie i tacy byli z siebie dumni że szok normalnie jak by milion na loteri wygrali:-D
a ja czekam na zupe już bo mi w brzuchu burczy okrutnie :cool2:

reklama
Witam :-):-):-)
Ja dopiero teraz bo rano byłyśmy na badaniu słuchu, potem zakupy no i obiad trzeba było ugotować :tak::tak:
Niestety nie jest dobrze, Maja ma zatkane lewe ucho i płyn jakiś jej się tam zbiera, lekarka jeszcze postraszyła że jak to nie będzie leczony to zrosty mogą się robić no a co za tym idzie utrata słuchu, jutro idziemy do naszej laryngolog no i zapewne zacznie leczenie, może jeszcze będzie płukać to ucho, nie wiem bo się na tym nie znam :-:)-(
Miałam myć dzisiaj okna ale po tej diagnozie przekładam to mycie na po niedzieli :baffled::baffled:

Dowikluś widziałam ten twój post :-):-):-):-)no twoje menu dzis świetne te zupki bija wszystko na łep i jak ty dsz rade bez ciacha :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmoje dzieciaki ostatnio ygrzebały gdziesz w szafce czekoladę i rurki w czekoladzie i tacy byli z siebie dumni że szok normalnie jak by milion na loteri wygrali:-D
a ja czekam na zupe już bo mi w brzuchu burczy okrutnie :cool2:
Ja tez juz jestem glodna:tak::tak::tak:I zajadm sobie jogurt:-)
Ta moje menu jest dzisija rewelacyjne ale nei chce mi sie gotowac:no::no::no:
Jutro tez nie gotuje bo na 12 mamy dentyste,pozniej planuje isc na solarium i jakies zakupki,wiec kupie po drodze spghetti w picolo i w domu odgrzeje:tak::tak::tak:
I tak ta Dominika wycieczka mi porabala wszystkei plany bo Dominik tez jest zapisany do dentysty ale chcial jechac to neich jedzie:tak::tak:Szwagier Go odbierze po wycieczce ze szkoly i bede musiala tak w miare szybko wrocic a w sumei to mialam plan wrocic wieczorkiem

Ja dopiero teraz bo rano byłyśmy na badaniu słuchu, potem zakupy no i obiad trzeba było ugotować :tak::tak:
Niestety nie jest dobrze, Maja ma zatkane lewe ucho i płyn jakiś jej się tam zbiera, lekarka jeszcze postraszyła że jak to nie będzie leczony to zrosty mogą się robić no a co za tym idzie utrata słuchu, jutro idziemy do naszej laryngolog no i zapewne zacznie leczenie, może jeszcze będzie płukać to ucho, nie wiem bo się na tym nie znam :-:)-(
Miałam myć dzisiaj okna ale po tej diagnozie przekładam to mycie na po niedzieli :baffled::baffled:

Oj to nie dobrze z tym uszkiem:no::no::no:
Mojej Klaudi kiedys wyszedl na badaniu sluchu tez niedosluch na obydwa uszka i bylam zalamana:no::no:jednak okazalo sie na szczescie to bylo zaraz po przeziebieniu i minelo po jakims czasie samo:tak::tak::tak:
Oby wszytsko bylo dobrze:tak::tak::tak:

Anaconda wiesz po chorobie w badaniu może właśnie w wyniku wyjść niedosłuch tak jak pisze Dowikla :tak: moja Julka tak miała bo miała zapalenie ucha środkowego potem pęknięcie bębenka i płukanie ucha ale po długim leczeniu zakładaniu opatrunku na ucho wszystko skońcyło sie dobrze :tak:i po chyba miesiącu lub 2 miała badanie kontrolne i wyszło wszystko dobrze dobrze że w dobrym czasie trafiliście do lekarza i jest podjete leczenie gorzej by było gdyby było za późno :tak:zdrówka :tak:
Dowikluś no solarium jak ja ci zazdroszczę ...................ale bym sie wygrzała tak na solce :tak::tak::tak:

MALINUS
To dawaj do Poznania i pojdziemy wygrzewac sie razem;-):-)

Jak jutro bede taka zmulona jak dizsija to jak sie poloze na tym solarium to pewnie tam usne hehe:-);-)

To ja teraz kawkę sobie zrobię bo coś sen mnie ogarnia :tak::tak:

Wróciłam...
Byłam dziś w PUP podpisać już ostateczną umowę o przyznanie środków na rozpoczęcie własnej działalności....
Najpóźniej jutro mam miec środki na koncie...
No i można zacząć działać...
NARESZCIE!!!!

Powodzenia :tak::tak::tak:

NOSZ jakie pustki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:wiosna czy co??????????????????????????????
V-jolka gratulacje ogromniaste :tak::tak::tak::tak::tak:
Dowiklus no maja pomysły maja co ja na to poradzę wyrosną z tego chyba:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
MH ja się nie dziwię bo ja jak bym padała na pysk po nieprzespanych nockach to też bym od nocnnego karmienia odzwyczajała biegusiem :-p:-D
Natalineczka no facet ten twój syn jak nic :-D:-D:-D
A ja jak Antoszka spał posprzątałam łazienke juz tak na tip top i okno umyłam u dzieciaków potem firaneczki wyprasuje i powiesze:tak: dzwonili do mnie z pracy ze nie moga mi rodzinnego i wychowawczego przelac na konto bo im numer nie wchodzi:szok:ja juz spocona z nerwów bo jak to kurcze czekam na ta kase jak na zbawienie bo trzeba rachunek za prąd zapłacić (wczoraj przyszedł:baffled:) no i wogóle życie wydatki itp....a ona spokojnie mówi żebym im jeszcze raz podała numer konta no to podaję...wiecie co wypłacaja mi na konto od litopada a wcześniej przecież tez i ja im podałam zły numer konta:szok::szok:miał 28 cyfr:szok::szok::szok::szok:nie wiem jakim cudem ale sobie jakieś 24 w srodek wcisnełam:szok::szok::szok::szok:to cud że tyle czasu kasa mszła mi na konto a dopatrzyły sie teraz bo wcześniej babka w banku (bo mam u nich konto) poprawiała to i mówiła że zły numer wpisują a;le teraz maja konto internetowe i dopiero to wyszło :szok::szok::szok::szok: dobrze że zadzwoniły nie wiem jak ja to zrobiłam :szok::szok::szok: no ale wszystko ok i w piątek pewnie pieniądze będą na moim koncie :tak::tak::tak::tak::tak:ufffffff:-D:-D:-D
a wogóle w szoku jestem bo wczoraj przyszedł rachunek za prąd więc ja juz spocona bo kurcze święta za pasem w portfelu zero kokosów a tu rachunek ostatnio był 440 zł no więc ja zielona ze strachu a tu tymczasem 250 zł:szok::szok: właściciel mówił że 2 razy sprawdzał czy to nasz czy jego:-Dopłacało sie oszczędzać:tak::tak::tak::tak:teraz na dniach za wode przyjdzie coś koło 100-130 zł no rozkosz a tu wielkanoc po drodze :szok:no nic kupie ze 30 jajek sos tatarski ukręce babke i orzeżyjemy te święta:cool2:

To faktycznie dziwne że dopiero teraz się skapowali z tym kontem :-D:-D:-D
A na rachunek za prąd ja też czekam i trzęsę portkami bo ja nie oszczędzałam :no::no::no:

Ale dziwny post mi wyszedł:szok::szok::szok:To co ja pisalam od siebie mam jako cytat MH:szok::szok::szok::confused::confused::confused::confused:

Mi tez BB muli a do tego ja sama tez jestem mega zmulona:no::no::no:
No własnie czytam i oczom nie wierze :-D:-D:-D

MAlina, no własnie niema :szok: ja myślalam, że kupię w kiosku a tu dupa... oblazłam cały bazar, najmniejsze puzzle to 60 elementów :dry:

Oj zdrówka dla Majeczki, oby się wszystko dobrze skończyło :tak:

reklama
MH 60 elementów to dla Helenki jeszcze faktycznie z trudne Julka to maniaczka puzlowa i takie 100-120 elementów układa już bez problemu no ale ona ma prawie 6 lat a z naszą pomocą to i 500elementów układa ale samodzielnie to takie właśnie max 120 elementów choć jak w ubiegłym roku dostała 60 elementów ale trójwymiarowe to i ja miałam problem żeby ułożyć :szok: ale takie zwykłe to kocha :tak:Antek uwielbia takie drewniane ma 3 zestawy o dzieciakach i jeden opanował już w zupełności a jeden ma mniejsze elamenty to juz jest problem i trzeba mu pomagać :tak:ale i tak hitem dla Antlka są klocki drewniane i sorter :tak:

Do góry