Natalineczka555
kocham kochać :)
mam ochotke na chleb w jajku smazony wiec myk myk do kuchi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co można z noga wykombinować?ty tu jakichc teorii nie wysnuwaj tylko biegiem do lekarza
nie bede ci opowiadac co oststnio z noga wykombinowal nasz znajomy i jak to sie skonczylo ale uwierz mi nie chcialabys widziec jego nogi, a takze bylo to "tylko" zwichniecieD
może suszarką posusz? Żelazkiem?...słuchajcie Antek w niedzielę wywalił na fotel Piotrka big bambusa i Piotrek tą gąbke z fotela (siedzisko)wyprał i ona od niedzieli non top jest w otwartym oknie sie suszy i ni hu hu nie chce doschnąć jak to można dosuszyć???przewracam na jedną stronę na druga dociskam i nic nadal mokra w środku boję się że w końcu zacznie śmierdzieć![]()
JustaTy niedobra babo!! Już na pogotowie!! Naświetlą Cie i po sprawie! NA co tu czekać i się męczyć! Na pewno coś jest nie tak, skoro tak puchnie
Oby tylko nic poważnego, a żeby nawet jakaś maść przepisali to warto jechać
Ja upadłam z roweru, ręka luzik, w oczach zaczęła puchnąć, ale ruszałąm nawet
Wieczorem miałam banie jak ho ho i skręcona. Jak sciągali szyne to okazało się ze się źle zrosła bo to było jednak złamanie i chcieli łamać znowu rękę
Ale po następnych 7 latach wszytko wróciło do normy. Wiem, to innach historia, ale po co się męczyć i zekać. Daj znać jak po wizycie;-);-);-)
Wiecznie zabiegana kobietko zdrówka ci życzę.Głowa mnie boli i katar nadal męczyjuż normalnie wymiękam
![]()
JUSTYNKO idz czym predzej z ta kostka do lekarza.Z twojego opisu swiadczy ze cos niedobrego sie w niej dzieje:-(.Justyna nie chcę cie straszyć ale moja mama też kiedyś krzywo stanęła no i noga ją zaczęła boleć ale na pogotowie jechać nie chciała bo przecież przejdzie, na drugi dzień noga spuchła ale tak jak ty mogła dalej jakoś tam chodzić i znowu na pogotowie nie pojechała i na trzeci dzień jak wstała z rana to nogę miała już jak balon i stanąć na nią wcale nie mogła no i to już ją zmusiło do pojechania na pogotowie to lekarz ją jeszcze opierdzielił że forsowała nogę zamiast od razu przyjechać. Nie wiem jak będzie u ciebie, może spróbuj altacetem przykładać a jak nie będzie przechodzić to lepiej jedź na pogotowie![]()
Lunka ja jestem zakręcona patrzę na tą fotkę ściany i myślę kurcze a gdzie ty jesteś no i się wpatruję az parsknełam śmiechem jak doczytałam że to fota tapety a nie twojej nowej fryzurki![]()
LUNKA az dziwne ze MALZENSTWEM nie jestescieale aja. Ale dziewczyny wyobrazcie sobie, ze j atez miałąm chłopaka w przedszkoklu, no nic dziwnego nie? tylko że my chodziliśmy ze sobą 6 czy 7 lat,hahahahahahaha
Zdrowka dla chlopakow i dla Ciebie.ale zajebiste!!!!ja to tylko chodze w szpilkach.1 pare mam tylko niskich butów.
kochana ja mam tak 37,38 ciekawa jestem czy by dobre były?
daj znac koniecznie co lekarz powiedział.
mam nadzieje ze wszystko ok bedzie.
kochany dominik!!
jakie te nasze dzieci sa wygadane.
witam was kobietki!!!
u nas dzis piekna pogoda ale co z tego jak ja nie moge z moimi dzieciakami wyjsc.tak bym chciała zeby juz mi wyzdrowieli.w piatek lekarz ma przyjechac zobacze co powie(oby bylo ok i zeby wiecej zastrzyków nie mieli).
blizniaki spia,krystian na polu szaleje a ja siedze przed kąpem i mnie k******bierze bo ten mój internet tak muli ze masakra.
na szczescie ucho mnie nie boli,gardło tez nie tylko mam taki cholerny katar ze nigdy takiego nie miałam.(może na stare lata alergie mam na cos?)
miłego dnia!!!
ło matko alem wyczytała
Nieprawdopodobne ciąże - Galeria - strona 9 - Dzieci.pl
masakra
a to
Dlaczego dzieci potrzebują rodziców? - Galeria - strona 2 - Dzieci.pl
przynajmniej weselej![]()
wykombinowal czyli zlekcewazylA co można z noga wykombinować?Pisz, ciekawa żem.
![]()
Antek mi pospał aż 2o minutale dzieciaki go zabawiły a mi się udało odstawić taniec z żelazkiem
a było tego oj było 4 pralki
a juz następne sie pierze
zupkę mm z wczoraj więc z garami dziś luz a jutro gotuję moim chorowitkom rosołek mam 2 udka z kurczaka skrzydło z indyka i kawałek wołowinki więc im ugotuję rosołek
zostało mi do umycia okno u dzieciaków bo Antek je znów wymazał i powieszenie im firanki i tak z grubsza chatke mam świątecznie ogarnięta potem tylko kurze po kątach wytrę i nie będe się przemęczać
słuchajcie Antek w niedzielę wywalił na fotel Piotrka big bambusa i Piotrek tą gąbke z fotela (siedzisko)wyprał i ona od niedzieli non top jest w otwartym oknie sie suszy i ni hu hu nie chce doschnąć jak to można dosuszyć???przewracam na jedną stronę na druga dociskam i nic nadal mokra w środku boję się że w końcu zacznie śmierdzieć![]()
mniaaaaaaaam a ja nie mam jajekmam ochotke na chleb w jajku smazony wiec myk myk do kuchi
O to niezle heheHa ha Dowikluś Dominik jest boskiproszę jakie to proste
dziś ta jutro inna przecież Oliwke ktoś już sobie wziął
Julka ma podobne podejście ba ona ma nawet ze swoją przyjaciółką Agatką jednego wspólnego chłopaka Bartka
![]()
To szykuje sie Tobie jutro pyszny obiadekAntek mi pospał aż 2o minutale dzieciaki go zabawiły a mi się udało odstawić taniec z żelazkiem
a było tego oj było 4 pralki
a juz następne sie pierze
zupkę mm z wczoraj więc z garami dziś luz a jutro gotuję moim chorowitkom rosołek mam 2 udka z kurczaka skrzydło z indyka i kawałek wołowinki więc im ugotuję rosołek
zostało mi do umycia okno u dzieciaków bo Antek je znów wymazał i powieszenie im firanki i tak z grubsza chatke mam świątecznie ogarnięta potem tylko kurze po kątach wytrę i nie będe się przemęczać
słuchajcie Antek w niedzielę wywalił na fotel Piotrka big bambusa i Piotrek tą gąbke z fotela (siedzisko)wyprał i ona od niedzieli non top jest w otwartym oknie sie suszy i ni hu hu nie chce doschnąć jak to można dosuszyć???przewracam na jedną stronę na druga dociskam i nic nadal mokra w środku boję się że w końcu zacznie śmierdzieć![]()
Cześć Kochane. Pogoda super się zrobiła, z Kubkiem spacerek zaliczyliśmy i na razie wystarczyteraz już śpi a ja na chwilę zajrzę. Nie nadrobie zaległości więc od razu przepraszam. Głowa mnie boli i katar nadal męczy
już normalnie wymiękam
mieszkanie od dwóch tygodni stoi nie tknięte a miałam tapetować Kuby pokoik
może na weekend mi się uda chociaż to zrobić a resztę po świętach
teraz idę obiad szykować i się położę na chwilę bo żadna tabletka mi nie pomaga
dobrze że antybiotyk mam od siostry to się w końcu wyleczę
no to tyle ode mnie. Zdrówka dla Wszystkich :-)