reklama
anaconda27
styczniówka2006
A mój właśnie wrócił uchlany jak bela 

nie skomentuję tego bo mi ręce opadły :-
-
-
-
-
-
-
-(

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam, Bubka już jedzie do domuku
Dzieciaki sie fajnie bawiły my po plotkowałyśmy
Kerna napisałam ci PM
Justa tobie tez
Agunia, witaj.
Moje dziewuchy rozdrate jakieś
chyba dzisiaj je wczesniej spac położę 
chciałam więcej napisac ale głowa pusta
aaa, Pati, ja nie mam konta na facebook...

Kerna napisałam ci PM
Justa tobie tez

Agunia, witaj.
Moje dziewuchy rozdrate jakieś

aaa, Pati, ja nie mam konta na facebook...

agunia-ln
Fanka BB :)
A mój właśnie wrócił uchlany jak belanie skomentuję tego bo mi ręce opadły :-
-
-
-
-
-
-
-(
to już w pracy jajeczko było??

no i już się nasiedziałam na bb, dziecko mi łeb suszy zeby jej grę włączyć, jak jest chora to jest strasznie marudna, a niech sobie pogra to przynajmniej nie będzie marudzić "mamo juz skończyłaś", "mamo co tam tyle piszesz?", "mamo kończysz już?", "mamo napisałaś już tego posta?" i tak w kółko, zwariować można, może wpadnę jak już wszyscy pójdą spać
Ostatnia edycja:
agunia-szybko dominisia traci mleczaki.moj synek kaczy 6 lat a tu ani jeden mu nie wypad i nawet żadny sie nie rusza.
zdrówka dla dominisi.
lunka-moja dieta nie jest taka rygorystyczna,tylko postanowiłam ze nie bede słodyczy jadła i zaczełam ostro cwiczyc.
a dyspenze to miałam zamiar sobie zrobic w swieta.
zdrówka dla dominisi.
lunka-moja dieta nie jest taka rygorystyczna,tylko postanowiłam ze nie bede słodyczy jadła i zaczełam ostro cwiczyc.
a dyspenze to miałam zamiar sobie zrobic w swieta.
anaconda27
styczniówka2006
Nie w pracy, pojechał dzisiaj na egzamin do Wa-wy i wrócił pijany jak świnia a ja nie znoszę pijaków, chyba się rozstaniemy na jakiś czas niech on to przemyśli i podejmie jakąś decyzję bo ja nie mogę żyć ze świadomością czy jutro wróci pijany czy trzeźwy. Nie powiem że pije nagminnie bo nie zdarzało mu się to od ponad dwóch lat ale niestety wcześniej miał pociąg do alkoholu i to duży i widocznie teraz znowu zaczyna
fajnie...Witam, Bubka już jedzie do domukuDzieciaki sie fajnie bawiły my po plotkowałyśmy
Kerna napisałam ci PM
Justa tobie tez
Agunia, witaj.
Moje dziewuchy rozdrate jakieśchyba dzisiaj je wczesniej spac położę
aaa, Pati, ja nie mam konta na facebook...![]()
a zdjecia jakies sa

bo bym sobie poogladala

a to znaczy ze kto nie ma konta na facebook to nie zobaczy tego ??
to jak ja mam przeslac jak pzrez youtube tez nie moge bo nie chce mi sie wgrac

a moze to tylko jednorazowe - pogadasz z nim jak wytrzezwiejeNie w pracy, pojechał dzisiaj na egzamin do Wa-wy i wrócił pijany jak świnia a ja nie znoszę pijaków, chyba się rozstaniemy na jakiś czas niech on to przemyśli i podejmie jakąś decyzję bo ja nie mogę żyć ze świadomością czy jutro wróci pijany czy trzeźwy. Nie powiem że pije nagminnie bo nie zdarzało mu się to od ponad dwóch lat ale niestety wcześniej miał pociąg do alkoholu i to duży i widocznie teraz znowu zaczyna

Justa doczytałam gdzies tam ze to nie ty ale mino wszystko smutna ta fotka
laski faktycznie przegiełam dzisiaj z tym ogródiem bo ruszac sie nie moge , boziuu kochany co moge zrobic zeby mniej bolałoooooooojaK Jja siedo łóżka połoze to nie wiem
![]()
nieeee noooo

Iwcik masażyk dobrze robi.

MH odpisałam na gg.

anaconda27
styczniówka2006
Nie wiem czy jest jeszcze sens z nim gadać bo ja już wcześniej z nim rozmawiałam i mi obiecywał że nie będzie pił, nawet dzisiaj do niego dzwoniłam i mu mówiłam że ma do domu wrócić trzeźwy i co? I olał mnie zupełnie czyli wniosek z tego taki że mu nie zależy, może teraz ja będę kolejną która po Dorocie rozstanie się ze swoim
reklama
Nie w pracy, pojechał dzisiaj na egzamin do Wa-wy i wrócił pijany jak świnia a ja nie znoszę pijaków, chyba się rozstaniemy na jakiś czas niech on to przemyśli i podejmie jakąś decyzję bo ja nie mogę żyć ze świadomością czy jutro wróci pijany czy trzeźwy. Nie powiem że pije nagminnie bo nie zdarzało mu się to od ponad dwóch lat ale niestety wcześniej miał pociąg do alkoholu i to duży i widocznie teraz znowu zaczyna
ja też nie nawidze jak moj M jest pijany.nie mam pojecia dla czego mnie to tak denerwoje-zachowoje sie normalnie,nie szaleje,nie kłuci sie, nie rozrabia a jednak strasznie mnie w......!!!!
musisz z nim poważnie porozmawiac, tym bardziej ze tak jak piszesz miał wczesniej pociag do alkocholu.
Podziel się: