reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
elloo

Nie wiem czy Wam tez tak muli komp na BB ale u mnie to masakra:wściekła/y::wściekła/y:Wchodze ktorys raz z kolei i wcale nie jest lepiej:crazy:

Laura spi choc bylo to straszne zasypianie.Na swietach spaliemy razem we 3 w lozku i ta sobie ubzdurala ze bedzie spala z mama i nie chciala sama zasnac.Polozylam ja i poszlam sie kapac. Co chiwle slyszalam jak B wolala do spania:eek:Wkoncu wyszlam opowiedzialam jej bajke wytlumaczylam ze mama jeszcze nie idzie spac i ze ma sie sama polozyc z kotkiem.Troche pomarudziala.Poglaskala ja i poprosilam zeby kotkowi opowiedziala bajeczke.I tak zasnela po 21:cool:

Wczesniej torche przeczytalam ale nie wszystko wiec prosze o rozgrzeszenie:zawstydzona/y:

Dzis bylam umowiona z Agnieszka na 11 a wstalam o 10:30:szok::szok::szok:Szybko dzownilam zeby sie nie spieszyla.I tak w expresie umylam wloski i pognalam na miasto po prezent.Na 16:30 zajechalam do kolezanki na te 3 urodzinki Malej Wrocilam o 20 i dzien zlecial:-D:-D
Dobrze ze chociaz zupe ugotowalam na obiadek:-D:-D

Wpadłam się tylko pożegnać i spokojnej nocki życzyć no i jeszcze Dorotce odpiszę - tak myslimy o rodzeństwie dla Mai, w końcu nie chcę żeby sama była, ale jeszcze nie teraz tak za 2 lata może :tak::tak::tak: No i szkoda że z G nie możecie dojść do porozumienia :-:)-(

no i przeczytalam do konca :)

Brwi- wlasnie sie prosza o depilacje
Nalesniki uwielbiam ale nie robie ich zbyt czesto.Na zawolanie Laury
Ginekolodzy i wkladki hmmm moj polecal ale wiadomo kazda dobier antykoncepcje pod siebie.Kazda lubi co innego
Nieudane zwiazki sa, byly i beda - niestety

No co Ty, ale jaja. jak się dowiesz to koniecznie musisz nam powiedziec! Koniecznie! Nie zapomnij!:-D
No nie bede seksi, bo w tym topicu klubowym źle sie czuję. Oczywiscie nie musze zakladać, ale bedzie skotkanie tez dla wszytskich klubowiczów, a wypada mi poznac wszytskich, i nie być incognito :-D
Jak coś się dowiem,to na pewno napiszę.:-D:-D:-D
Pewnie,że powinnaś wszystkich poznać.:tak::-D:-D:-D
Trzeba sietrochę przespać ,bo rano do szkoły.
Miłej nocki życze.
DOBRANOC.:-D:-D:-D

Dzien dobry .Widze ze jestem pierwsza w sobote :-).Za oknem szaro buro i ponuro :-(.Nie planuje dzis nigdzie wychodzic.
Oliwka juz po sniadaniu.Zjadla parowke .Pozniej pewnie bedzie jadla 2 sniadanie :-).
Nocka masakryczna.Pol nocy Oliwka sie non stop sie budzila i non stop plakala.Ja nie wiem ale ona zawsze tak reguje po wizytach G :-(

mały spi, nie umiał coś zasnac dziś, pewnie dlugo nie pośpi...

pranie jedno mi sie robi....
w sumie juz konczy...

zaraz drugie i jeszcze kilka mnie czeka:eek: ciekawe gdzie ja to rozwiesze:rofl:

ide rozwiesic bo sie chyba juz skonczylo, wstawic nastepne, lozko poscielic i wogóle ogarnąc bo miałam chyba tornado w domu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

Natalineczko nie martw sie forum nam nie umrze juz my sie o to postaramy:rofl:

Ostatnia edycja:
madziula aja specjalnie dla Ciebie napisałam na kulinarnym ten przepis. Zaporzyczony z innej stronki:tak:

Dziekuję Tobie bardzo ,w poniedziałek robię na obiadek:tak:

Medeuska za co Patryk dostał odszkodowanie,bo nie w temacie jestem:zawstydzona/y:

Witam sie ogólnie wszem i wobec:-D

Między moimi są 4 lata róznicy,z jednej strony to dobre ,bo koszty takie grubsze szkolne sie rozkładają w czasie,ale jakby m-y nimi były tylko 2 lata róznicy,to chyba patrzac w przyszłośc jeszcze lepiej,mieliby kontakt,wspólne sprawy......no i byliby już oboje duzi:tak:

Ale sprawa indywidualna ,ja 3 nie planuje ,chyba ,ze wpadne ,nie wypada moze na prorodzinnym forum pisać ,:-pale bym sie poryczała i załamała chyba:zawstydzona/y:

Poza tym git wsio ,dzieciaki leża i kaszla ,nie gorączkuja ,mają raczej lekko obnizona temperaturę,m w pracy......ja sie do kawusi szykuje

reklama
hej laski

nie było mnie wczoraj bo mialoam urwanie głowy od rana i mam do nadrobienia trzy stronki ale to wieczorkiem pewnie bo teraz musze sie wziasc za porzadki :-)bo wczoraj po szkole miała dwoch chłopaków od sasiadki do 20 wiec puki byli na podwórku to było oki a jak juz przyszli do domu to wszystko bylo wyciagniete dobrze ze pózniej to troche posprzatali a ja dzisiaj dokoncze reszte bo pod łóżkiem mam wszystko :-D:-D:-D:-Da jeszcze sasiadka z córkami przyszła wiec było ich piecioro:-D:-D:-D

Odebralam wczoraj wyniki no i sa takie ze Hb mam 12 a cukier 61 :-Dponizej normy co to moze oznaczac , badania robiłam po swietach wiec byłam po ogromnej dawce słodyczy i cukru spodziewałam sie raczej ze 110:-D:-D:-D:-D

Zobaczymy co mi gin powie nawizycie w poniedziałek , juz nie moge sie doczekac bo napewno bede miec w tym tygodniu USG :-):-):-):-) tylko nie wiem czy zrobi mi na wizycie czy bedzie kazał przyjechac do szpitala tam gdzie on pracuje ale napewno ajpuzniej jak w srode bede wiedziec czy chłopaka czy dziewczynke mam w brzuszku:-):-):-):-) i idze ze mna maż i synus bo on chyba bardziej ode mnie nie moze sie doczekac:tak::tak::tak:

Dobrz ja narazie spadam pózniej ja bede miec czas to wejde i spróbuje nadrobic was kochane:-):-):-):-)

Miłego popołudnia:-)

Do góry