reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mieżyłam sobie ten biustonosz co se kupiłam ostatnio i miska jest zamała cyce mi z niego wychodzą bo nie jest ppełny tylko taki scięty ale nie ma sie co martwic sprzedam szwagierce bo ona takie nosi no i chyba mi cycki urosły chorela jedna koniec jedzenia to oze spadna.
No dobra ja spadam sprzątac i pralke puscic superowa pogoda sie zapowiada żadnej chmurki na niebie tylko słoneczko

M dziśw domu:eek:
nie mają roboty, więc został.. ale to w sumie dobre, bo pójdzie do urzedu pozałatwiać, a potem pojedziemy do teściowej, znaczy ja.. a on bedzie robil w stodole:eek:
no tos sie obkupila wrzucaj foteczki:tak::tak::tak::tak:
a nocki wspolczuje:no::no::no:

mnie sie bardziej ten pierwszy podoba morski lub fioletowy:tak::tak::tak:

super:tak::tak::tak::tak:
oj bedzie sie dzialo;-);-);-)

jestem ja :tak::tak::tak:

nastepna z genialnymi snami :no::no::no:
no to ciekawe co mi sie dzis przysni:sorry2::sorry2::-D:-D

no ale ladnie przeprosila :tak::tak::tak::tak:

witam przebrnelam i jestem
dzis caly dzien nie bylo necika:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec nie mialam jak zajrzec:no::no::no:
niestety:no::no:
bylam w miescie po te autko zasrane, pozniej po salami i rzodkiewki ktorych juz prawie nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
a jak sie skoncza rzodkiewki to albo flakiersy pojda w ruch albo salami, no chyba ze salami z flakiersami bede wtrynzalac:-D:-D:-D:-D
czarek juz nyna a ja na bb poki mam necika:tak::tak::tak:

meduska dzieki spodnie dotarły :tak::tak::tak:
ale musialam je troszku zwezac bo mi z dupki lecialy:zawstydzona/y::-D
ale to dlatego ze ja plaska jestem z tylu :sorry2::sorry2::sorry2:hehhehe chudzinko trzeba bylo sobie na póżniej zostawić jakby Ci się bardziej przytylo ;-)

sliczne:tak:

Luna ja oglądalam ale nie pamiętam o czym to było:-( :-D
ja zawsze oglądam mnóstwo filmów i potem nie wiem w którym co było- w sensie nie kojarze tytułu z wątkiem:-D

czytam, czytam... składam... i ni chu chu połapać się nie mogę.:no::-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie.
Zimno jakoś.:crazy: Lecę napalić.:dry:

Witam :-):-):-)
Obudziłam się z mega katarem, oczy mi łzawią więc dzień zapowiada się do d...:crazy::crazy:

A ja wam się pochwale co sobie kupiłam na lato :-p z myślą o działce :-p

No super bryczka na działeczkę bo z takimi malutkimi kółeczkami to na dłuższą metę raczej nie da rady :no::no::no:

Anaconda ale bezsens...ale tak szybko urosła czy jakiś niewymiarowy ten rowerek??

Raczej tak szybko urosła :szok::szok::szok:

Anaconda, wrzuciłam ci przepis.

Dzięki zaraz skoczę na wątek i zobaczę i może też zrobię dla nas :tak::tak::tak:

LAski ide pracować do sklepu spozywczego u nas w miejscowości,wiec dojazdy mi odpadna ,cieszę sie jak wariatka:)

Super ze praca na miejscu, a co zrobicie z latoroślą? :sorry2::sorry2:

no ku...cze:sorry2: ona nie am co w domku robic?
juz mnie to denerwuje przychodzi normlanie co drugi dzien
a jak powiem cos mojemu to sie obraza bo to przeciez jego mama....
moja mama byla chyba tylko 5 razy odkad mieszkamy na swoim - mowi zebysmy sie najpiewrw my nacieszyli nowym mieszkaniem...
ale ja tez to denerwuje jak mnie tesciowa nawiedza
normalnie az mam potem zly humor
nawet nie zapytalam czy chce kawe :sorry2::laugh2:
powiedzialam ze nie zrobie i juz (sama sobie)

Teściowa cie kocha a ty się nie cieszysz ;-);-):-D:-D:-D
A może cię kontroluje? :sorry2::sorry2:

Wygryzła mi dziure w cycku :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:

Ojej to musiało boleć, moja na szczęście przestałam jeść cysia zanim jej ząbki wyrosły a pierwszy to dopiero w 8m-cu jej wyrósł :tak::tak::tak:

Ddzieki za opinie bo musze któres kupic a waham sie ..nie moge sie zdecydowac które wziąśc i zamówić:baffled::baffled::baffled:

Mi to drugie bardziej się podoba :tak::tak::tak:

aaaaa nie pochwaliłam sie Oliwka śpi już w nowym łożku,już wynieslismy łożeczko,nie chciała w nim spać więc musieliśmy kupić pannie nowe łoże :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to super że nowe łóżeczko tak się spodobało :tak::tak::tak:

chory chlop to gorzej niz gore dziecko

Szczera prawda :tak::tak::tak::tak:

ja zawsze oglądam mnóstwo filmów i potem nie wiem w którym co było- w sensie nie kojarze tytułu z wątkiem:-D

To tak jak ja :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D

reklama
Wystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry :crazy::crazy::crazy:, dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie :sorry2::sorry2:
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania

Do góry