reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes.... ja mam tennr zapisany jako Twój:-D

kto do mnie dzwonił wczoraj rano????

medea ja już wiem,Oliwka rano bawiła się moim telefonem,miała oglądac tylko zdjęcia i nagrania a pewnie za bardzo się zagalopowała i weszła na twój numer cwana bestia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dowikla dobrze ze4 Z Dominikiem jest dobrze,że nic mu się nie stało :tak::tak::tak::tak:

ja ten apetizer odtsawiłam,nie dostała dzis ani razu ale kilka razy dzię skarzyła sie na brzuszek,zrobiła dziś 3 kupy takie trochę rzadsze i takie śmierdzące.

byłam się pytac lekarki i kazała mi dac tylko smectę i niech pije na razie cherbatke mietową.i tak zrobiłam.zobaczymy ale jak wieczorem mówiła że ja brzuch boli to dałąm już jej pzreciwbulowy aby noc była spokojna i przeszło.na kolację zjadła tylko suchy chlebek,wafel ryżowy i kilka paluszków .

nie mam pojęcia co dac jej na sniadanie :sorry::sorry::sorry:

reklama
No jestem, jak torpeda przeleciałąm, bo P juz się szykuje do wyjscia z pracy, hehe.

Kerna
, to straszne co sie przy tych powodziach dzieje, mam nadziejęże Was nie dotknie. Chciałabym, by nikomu to nie groziło, no ale w tym państwie to gadac tylko potrafią.

Joasiu ogromne dzięki, rozumiem, ze wszystkie polecasz?

Iwcik, no masz TY szczęście, że się z tą kosiarą wytłumaczyłas:tak::tak::tak::-D. Cieszę się, że z ciążą wszystko oki.A jakie TY pyszności w tym piecu szykujesz! Ło matko, nożebym ja do Ciebie bliziutko miałą, to olałabym dietę i w te pędy leciałą do Ciebie, na , hmmmm, kawkę:confused::-D:-D:-D

Agula, As, no dziewczyny, orody ekspresowe, mó 12h bez 5 minut dokładnie, hehe. I męczarnia że mój ledw wytrzymywał jak na mnie patrzył, no ale mamy takiego bąbla kochanego, że nic, tylko dziękować.

[Anabuba, czyli jeszcze nie umierasz, heh, no ale dobrze ze do lekarz aposzłaś. I oc oc loto z tym igdałem? A młoda się czesać w kity nie dawała? Moja jakoś dałą sobie przetłumaczyć ale też sposobem. Ciągle jej grzywkę ścinałąm, bo oczy, aż siezawzięłam, i jej tą grzywkę zapuściłąm, tak sie wkurzała, że nic nie widzi, że dął sibie zapinać, wiązać i co tylko, hihi.Taka ze mnie frania:-D:-D

MH gratki za kolejnego zębolka, który to już?

Kokusia nie boję się małej zostawiać, bo wiem, że jak jej bajki włączę i zapowiem, ze ma z pokoiku nie wychodizć, to choćby do drzwi się dobijali, nie wyjdzie. Ale to bardzo żadkie przypadki jak wychodze i ją zostawiam, no ale czasem trzeba.

As, współczuję, kolejny pogrzeb... Z Kubulcem dziadzia dał ciała... Klacz wie co dobre-Ogier!:-D No i gratki takiej pannicy w domu, możesz pękać, ba-nawet musisz!

Kerna, czyli wszystko w pożądku, i Twoja ciąża idzi ewspaniale, najważniejsze, że dzieciątka zdrowo tam w WAS rosną. Ale iwesz, ja tam bez seksu to jeszcze może MOŻE bym wyrzymała, ale bez orgazmu?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Współczuję Ci, na prawdę!

Mam naine na sprzedaż-polecam, jeśli któraś potrzebuje
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/elektroniczna-niania-zasieg-2km-40470/#post5444859

No, to zdążyłam, hehe, wjeżdza windą, mój mężuś, spadam, Będę jutro ale też wieczorkiem. Dobranoc

As grtuluje tej zdolnej bestii;-):tak::tak::tak::tak:
ma po mamusi;-)
a co do klaczki doczytalam ze sie odnalazła a małych Orinek nie bedzie:eek::eek::-D

Iwcik przed tym nieszczesnym rwaniem zeba to tez bez znieczulenia chodzilam borowac plombowac i kanalowe tez mialam tak robione ale pozniej juz mnie strach zzeral:dry::dry::dry:

Kerna super ze szew trzyma i ze z corcia w porzadku:tak:
wklejaj zdjęcia dzidzi:tak::tak:
koniecznie:tak::tak:

Lunka ja tez juz dola lapie nic z checia bym nie robila tylko lezala i spala:sorry2:
wieczna mgla i deszcz mam dość:wściekła/y:
no i super z tym przedszkolem;-)
&&&&&&& za dalsze powodzenie:tak::tak::tak:

Agnes zdrówka dla Oliwki, oby jej przeszlo:tak::tak::tak:

witam nocnie
pewnie juz jestem sama
siedze i spac nie moge bo w dzien spalam
za to m sobie chrapie na wersalce
nie dosc ze pogoda do bani na nic sily nie mam ani checi a teraz jeszcze mnie cos na kibelek goni i tak smierdządo bąkam sobie:zawstydzona/y::-D
oby to nie bylo jakies wstretne chorobsko bo z ta pogoda to nic dobrego nie moze sie przywlec:cool::cool:

Luna to sa moje "żelazne" lektury na deprechę :tak:a po http://www.wydawnictwoliterackie.pl/ksiazka.php?ID=1645 Jednym tchem przeczytałam Zaginiona - Lisa Gardner - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl i dziś o 21 skonczyłam kolejną (deszczowa pogoda sprzyja czytaniu )Wydawnictwo Znak :: Dewey. Wielki kot w małym mieście a w kolejce czeka Śmierć i dziewczyna - Andrzej Klawitter. TELBIT 2008. Literatura dla młodzieży! i Małżeństwo po szwedzku - Krystyna Ylva Johansson - Książka - Księgarnia internetowa Bonito.pl no imój ukochany jeszcze w foli nówka sztuka nie czytana Grisham Zaklinacz deszczu - John Grisham - książka ,streszczenie, zapowiedź - www.granice.pl ale to juz po komunii Zuzi niestety :tak:ja jestem takaze jak sie zaczytam to nic nie jest ugotowane mąz sie piekli Gabryska nie wei co ze soba zrobic gary nie umyte nie posprzatane a ja nie slysze nie widze i nie reaguje :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Luna to sa moje "żelazne" lektury na deprechę :tak:a po Katarzyna T. Nowak - Kobieta w wynajętych pokojach Jednym tchem przeczytałam Zaginiona - Lisa Gardner - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl i dziś o 21 skonczyłam kolejną (deszczowa pogoda sprzyja czytaniu )Wydawnictwo Znak :: Dewey. Wielki kot w małym mieście a w kolejce czeka Śmierć i dziewczyna - Andrzej Klawitter. TELBIT 2008. Literatura dla młodzieży! i Małżeństwo po szwedzku - Krystyna Ylva Johansson - Książka - Księgarnia internetowa Bonito.pl no imój ukochany jeszcze w foli nówka sztuka nie czytana Grisham Zaklinacz deszczu - John Grisham - książka ,streszczenie, zapowiedź - www.granice.pl ale to juz po komunii Zuzi niestety :tak:ja jestem takaze jak sie zaczytam to nic nie jest ugotowane mąz sie piekli Gabryska nie wei co ze soba zrobic gary nie umyte nie posprzatane a ja nie slysze nie widze i nie reaguje :-D:-D:-D
widze ze z Ciebie takie czytadełko jak ze mnie jak mnie ksiazka pochlonie to sie ziemia walic moze a mnie nie ruszy:-D:-D:-D
teraz czekam na trylogie co sobie zamowilam na allegro i pozniej znow sie zatopie w lekuturze:-p:-D:-D:-D
Świat Książki - Trylogia Paulliny Simons - Kategoria

no to jestem:-):-):-):-)
uradowana:-):-):-):-)
więc:
szew trzyma:-)
wynik cukru w super normie:-):-)
małą sobie fika i rosnie zdrowo..ginka przewiduje do urodzenia wiecej niz 3500g:-)
mała jest zdrowa, ma wszsytko co ma mieć:-)
anemii brak:-)
mam fotkę jej buźki:-):-):-)
no ale odczyn moczu zasadowy więc cza go jak najszybciej zakwasić:dry::dry:
I do tego jeszcze zakaz..uwaga..orgazmów:szok:
Ja myslałam, że ona mówiła o samym sexie a tu chodzi o orgazm..bo moze powodować skurcze:sorry: tak więc..chyba zeświruje do 35tc:eek::eek::eek:
no to taki skrót:-)

super ze wszystko oki i dasz rade ja tez mam zakaz i czekam tylko do 35tygodnia a pózniej niech sie dzieje co chce cała naprzód:-D:-D:-D

KERNA
No to super:tak::tak::tak:same dobre wiadomosci:tak::tak::tak:Oby tak dalej:tak::tak::tak:
A z tym sekseniem sie dacie rade,zostalo juz mniej niz wiecej;-):-)

IWCIK
Do dentysty bez znieczulenia:szok::szok::szok:Odwazna jestes albo mega szalona;-):-D:-D:-D:szok:
Ja to bez znieczulenia nie siadam na fotelu:no:

Ja nigdy nie brałam znieczulenia ,na widok igły potrafie zesłabnąć:-D:-D:-D

Iwcik a w ogóle jak masz przekroczonanormę cukru to co dalej?? robisz 75g???
Dowikla..mi to w ogóle ciężko isć do dentysty,a tak z włąsnej woli..z nudów..o w życiu:no::no::no:

co wizyte robie badania na cukier ale bez obciazenia glukoza bo ja mam wogóle smieszne wyniki bo raz mam cukier ponizej normy czyli 60-61 a za miesiac mam 85-87 a po glukozie przekroczony:-D:-D:-Dlekarz powiedział mi ze takiego przypadku nie mieli chyba jeszcze:-D:-D:-D

Hej dziewczęta
Troszku mnei nei było, ale już się usprawiedliwiam-nie chciało mi się.
A poważnie, to zaczynam doła łapać, depresja bez słońca i już. No nic mi ise ni echce, zmuszam sie nawet żeby wstać do kibelka... Jeszcze kilk atakich deszczowo wietrznych dni i ise pociacham:-(

Najważniejsze-byliśmy na rozmowie z dyrektorką przedszkola i sprawa wygląda tak. Gdybyśmy zapisali małą do obu przedszkoli tak jak zamieżaliśmy, to już byłoby po sprawie. No ale trudno. Jest 12 na liście rezerwowych, ale jak tylko zwolni się miejsce jest jak pierwsza, hehe. Z tej listy już kilka dzieciaczków ma miejsce, bo rodzice zrrezygnowali i dyrektorka zapewnia, że na bank jeszcze kilka miejsc się zwolni. Jesteśmy przeszczęsliwi. No a w poniedziałek idę odebrać świadectwo pracy i sunę do PUP na kuronia się zapisąc. Ktos wie, czy okres urlopu wychowawczego liczy sę do lat pracy, bo miałąbym ponad 6 lat i dostałabym 100%. No i zaczynam się powoli rozglądac za pracą. No, jeszcze nie teraz, ale za niedługo, jak mi deprecha minie.

I to wszystko co się u mnie ciekawego wydarzyło:sorry2:

Zanim Piciu wróci z pracy nadrobię choć troszkę.

Lunka mozesz wpadac nie ty;lko na kawke ale kielbacha i cała reszta ze swinki w dużych ilosciach w tej chwili:-Dzapraszam, super ze dałas znak ze zyjesz:-) a DEPRECHA to faktycznie nie jednego chyba dopadła przez ta pogodę:-:)-:)-(
No mój na tydzien przyjeżdza :tak::-):-)

As zdolną masz córcie Gratuluje. A i mam nadzieje ze Ori szybko sie znajdzie.

Kerna fajnie ze wszystko wporządeczku

Iwcik odważa jestes ja sie też zastrzyków boje ale wole zastrzyk niż cierpiec z bólu a własnie w piątek ide do Dentysty bo byłam tydzien temu i dała mi lekarstwo i mam nadzieje ze juz mi zabląbuje.

Luna to chyba nie tylko ciebie deprecha łapie.No i powodzenia z tym przeczkolem

Widziałam nowe mamusie Witam was serdecznie

no to powodzenia u dendysty:tak::tak::tak:

Kochana ja wiem,że miałam przekroczoną na badaniach,ale potem miałam wiecznie cukier w dolnych normach.
Kuba urodził się bez śladów cukrzycowych,więc lekarz doszedł do wniosku,że najprawdopodobniej to była wina winogron,które pożerałam kilogramami.:sorry2::sorry2::sorry2:
Winogrona utrzymują wysokie poziomy cukru i przed badaniem nie powinno się ich jeść nawet 24 godziny wcześniej.:sorry::sorry::sorry:

super ,że wszystko jest oki.:tak::-):-)
Orgazm orgazmem to wiadomo,że skurcze ,ale i plemniki rozmiękają szyjkę.
Dlatego nawet delikatny seks odpada.:tak::cool2:

Fajnie,że z tym przedszkolem Wam się udało.:tak::-):-)

Koń już odnaleziony i wraca do stajni.:tak::-D:-D:-D
Stracha mi napędziła diablica jedna,bo wybrała się na spacer na główną ulicę.
Ogiera jej się zachciało.:szok::szok::szok:;-);-):-D:-D:-D:-D

dobrze wiedziec ze winogron podnosi cukier:tak::tak::tak:
Całe szczescie ze konik sie znalazł , no i chyba za krótko ja trzymasz skoro jej sie chłopa zachcialo i musiała wiać:-D:-D:-D

dzwoniłam do męża sprawdzic gdzie jedzie no i ma trase rzeszów tarnów , do krakowa mial jechac ale zalane wiec kazali ominac i odrazu na katowice i do wrocławia chyba ze uda mu sie przepiąć z kolega naczepami to z katowic wróci na rzeszów i do domciu:-):-):-):-)wiec a nóz widelec bede miała jutro męża w domu:-D:-D:-D

reklama
Idę młodego spać położyć,bo zaraz mnie coś trafi.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziadek go czekoladą musiał podkarmić jak ja w pracy byłam,bo jest strasznie pobudzony i usnąć biedulek nie może.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry::sorry::sorry:

Do góry