reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje wstały bardzo wczesnie-nie dały pospać:-(
Mam nadzieje,ze Patka szybko zje i zdąrzymy wyjść-bo już się chmurzy:wściekła/y:

hej mam do was prośbę;-)
chciałabym wybrać się do fryzjera i coś zmienić ale nie wiem w jaki sosób:sorry2:
mogłybyście mi podpowiedzieć:confused:
moze tylko kolorek a moze ciecie:confused:
jedno zdj jest terazniejsze a jedno jak mialam dlugie wlosy
to moje zdjęcia

A co myslisz o cieniutkich pasemkach blond?Rozjaśniły by Ci buzie?:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam,
ja tylko an chwilke
ale Was zaniedbuje :zawstydzona/y:

bylam wczoraj na kontroli u lekarza z dziecmi...
maly juz wraca do zdrowia, skonczyl brac zastrzyki
natomiast malej sie pogorszylo zapalenie oskrzeli... :-(
teraz ona od dzis bierze zastrzyki.. jak sie nie polepszy to czeka nas szpi9tal...
za 10 dni znow kontrola :dry:

poza tym troche porobilismy w domku
slicznie swieci sloneczko, pranie sie robi zeby je wywiesic na balkon :tak:
ok, zmykam bo mala sie juz domaga :tak:
buzioooooooole :-D

Mój zrobił mi niespodzianke i już wrócił do domu-w koncu spędzimy troszke czasu razem;-)
Oczywiście taka ze mnie jedza,ze wygoniłam go do ogródka,żeby wykosił trawke-będzie mozna rozłozyć huśtawke:tak:
Pati poszła z nim,więc znowu mam spokój
Karola zjadła zupke i teraz zajeta jest zabawą-a ja mysle czy wieczorem nie zrobić jakiegoś małego grilla?o ile nie będzie padać-oby nie;-)
patrysia zdróweczka dla maluszków:tak:

Hej dziewczyny :) Dawno mnie tu nie było ,bo nie zabardzo mam czas ...
Dostalam prace :) Opiekuje sie chlopcem o miesiac starszym od Mojego synka - do pracy mam 5 minut :D
Moj Mezus przylecial do Polski na 3 dni wiec Troszke Go dla siebie mialam , Teraz zobaczymy sie za 2 miesiace :)

Moj Synulek troszke ma katar i psika mi ...co mu moge podac za leki ? Zeby nie wyszlo z tego jakies paskudne przeziebienie ???

Co tam u Was??

Pozdrawiam WSZYSTKIE :)

My juz po spacerku:tak::tak::tak:Dzieciaki wrocily mega padniete bo jezdzili na rowerkach:tak::tak::tak:Dziewczynki juz spia a Dominik sie bawi:tak::tak::tak:ja juz pomylam sobie wszystkie sanitariaty a teraz pije kawke mrozona i podjadam crispello;-):-)
U nas wyszlo piekne sloneczko i bylo bardzo cieplo na dworze

Witam z ranca:-)
Nocka dzisiaj u mnie byla cienka:no::no::no::no:Wczoraj mlode mnie namowily i kupilam Im po kulce loda:no:Klaudia sie cala noc wiercila i drapala i Wiktoria marudzila:no::no::no:No i Wiktoria obudzila sie z temperatura 38,7:no:Moze to te piatki chca sie wybic a moze to wina tego loda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pogoda znowu dziwna bo nie pada ale slonce jest za takimi dziwnymi chmurami:no::no:

Dowikła oby to były ząbki

Zdróweczka dla Wiktorii-może to faktycznie ząbki?
Moja Pati właśnie wykopała mi pomidorki-zasadziłam,już rosły i prosze,dziecko teraz mi przynosi-mamusia wykopałam....:-D

Mała ogrodniczka Ci rośnie

witam,
ja tylko an chwilke
ale Was zaniedbuje :zawstydzona/y:

bylam wczoraj na kontroli u lekarza z dziecmi...
maly juz wraca do zdrowia, skonczyl brac zastrzyki
natomiast malej sie pogorszylo zapalenie oskrzeli... :-(
teraz ona od dzis bierze zastrzyki.. jak sie nie polepszy to czeka nas szpi9tal...
za 10 dni znow kontrola :dry:

poza tym troche porobilismy w domku
slicznie swieci sloneczko, pranie sie robi zeby je wywiesic na balkon :tak:
ok, zmykam bo mala sie juz domaga :tak:
buzioooooooole :-D

Patrysia dobrze że mały już zdrowszy. Teraz trzymam kciuki za małą gwiazdeczkę żeby zastrzyki pomogły i obyło się bez szpitala.

Hej dziewczyny :) Dawno mnie tu nie było ,bo nie zabardzo mam czas ...
Dostalam prace :) Opiekuje sie chlopcem o miesiac starszym od Mojego synka - do pracy mam 5 minut :D
Moj Mezus przylecial do Polski na 3 dni wiec Troszke Go dla siebie mialam , Teraz zobaczymy sie za 2 miesiace :)

Moj Synulek troszke ma katar i psika mi ...co mu moge podac za leki ? Zeby nie wyszlo z tego jakies paskudne przeziebienie ???

Co tam u Was??

Pozdrawiam WSZYSTKIE :)

Ja swoim dziewczynkom zawsze jak zaczynają mi wyglądać niewyraźnie to daję Lipomal+wapno+witaminki

PATRYSIA
Zdrowka dla malej:tak:Oby obylo sie bez szpitala:tak:

SMUTNA GWIAZDECZKO
Ja moim zazwyczaj daje cebion i wapno no i duzo picia:tak::tak::tak:

hejka u mnie we Wrocku na jednym osiedlu jest już dramatycznie,cała dzielnica kozanowa zalana.masakra jak to oglądałam w telewizji,ludzie pływaja na pontonach,łódkach,woda miejscami jest do 2m :no::no::no::no:

nie było by takiej tragedii ale odra zrobiła cofkę i przez to wylała ślęza a miała straszna przez to siłę i rozmiotła wały w drobny mak,ludzie nad tymi wałami 3 doby pracowali masakra.mojej siostry syna chrzesny z żona mieszkają na kozanowie i już woda do nich dochodzi.widza jak płnie z okna.cała dzielnica już bez pradu.

mówię Wam dziewczyny tak się boję aby do nas nie doszło.aby tylko ta ślęza koło mnie nie wylała.:no::no::no::no::no::no::no::no:

Oliwka spi już 2,5h ide ją budzić.:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
AGNES
Wlasnie czytalam w necie ze wal nie wytrzymal:no::no::no:
A jak to sie ma do tego gdzie Wy mieszkacie:confused:Daleko to jest:confused:

Moje dziewczynki wlasnie wstaly i zaraz bedziemy jedli rosolek:tak::tak::tak:Wikusia po obudzeniu miala juz goraczke 39:no::no::no:Jak znowu Jej wzrosnie to podjedziemy chyba na ostry dyzur albo wezwe lekarke do domu

Do góry