reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Mama Helenki a to jest dzialka budowlana czy raczej rekracyjna ?a jest szanas ze woda zejdzie? a moze bede osuszac ? nmasz jaikes wiadomosci?
Mama Helenki
i Aniki :D
Działa rekreacyjna, osuszać nie będą, wszystko gnije
Ale wody i tak juz jest mniej niz było 

anka26_x_07
Mama Laury :)
ellooo
Laura spi wymeczona po calym wczorajszym dniu i dziesiejszym.
Jak pisalam wczesniej odwiedzila mnie kolezanka z BB z innego watku.Przyjechala z cudnymi dzieciaczkami.Dostalam od nich piekny bukiecik
dzieci odrazu sie polubimy i my obie rowniez bo mamy podobne charaktery
Wczoraj do pozna drinkowalysmy a dzis z rana pobudka.Zjaelismy sniadanko dzieci ladnie sie bawly to wstawilam rosolek.PO rosolku pojechalismyt na targ a potem na plac zabaw i tak o 17 wrocilysmy do domku szybko zorbilam ziemniaki z zeberkami.Spokojnie posiedzilaysmy a dzieci szallay.Po czym odwiozlam ich na pociag.Laura plakal bo chcialamn do cioci i dzieci:-(
Padla jak kawka mam nadzieje ze jutro do 10 pospi
Iwcik fajnie ze imprezka udana a dzis widze powtroka.Cos mi sie wydaje ze bierzesz za malo magnesu skoro skurcze Cie lapia
MH wspolczuje a piskownica widac nieciekaiwe wyglada
Agnes jak komunia.Zrelaksowalas sie czy mialas stres
A co do diety to mysle z 3 dni i powoli ja rozszerzaj
Kerna serdecznie wspolczuje:-(
Laura spi wymeczona po calym wczorajszym dniu i dziesiejszym.
Jak pisalam wczesniej odwiedzila mnie kolezanka z BB z innego watku.Przyjechala z cudnymi dzieciaczkami.Dostalam od nich piekny bukiecik
dzieci odrazu sie polubimy i my obie rowniez bo mamy podobne charaktery

Wczoraj do pozna drinkowalysmy a dzis z rana pobudka.Zjaelismy sniadanko dzieci ladnie sie bawly to wstawilam rosolek.PO rosolku pojechalismyt na targ a potem na plac zabaw i tak o 17 wrocilysmy do domku szybko zorbilam ziemniaki z zeberkami.Spokojnie posiedzilaysmy a dzieci szallay.Po czym odwiozlam ich na pociag.Laura plakal bo chcialamn do cioci i dzieci:-(
Padla jak kawka mam nadzieje ze jutro do 10 pospi

Iwcik fajnie ze imprezka udana a dzis widze powtroka.Cos mi sie wydaje ze bierzesz za malo magnesu skoro skurcze Cie lapia

MH wspolczuje a piskownica widac nieciekaiwe wyglada

Agnes jak komunia.Zrelaksowalas sie czy mialas stres

Kerna serdecznie wspolczuje:-(
czesc mamuski!!!!
witam sie i ja w ten niedzielny wieczór,ogladam taniec z gwiazdami i wskoczyłam na bb.dzieci mi już spią,wiec ja mam czas
dzisiaj była piekna pogoda i byłam z cała moja rodzinka u mjej mamy,posiedzilismy na polku i nawet słoneczko mnie ładnie chwiciło
a wczoraj nie miałam czas na nic(nie lubie soboty,bo mam mnustwo roboty)sprzatanie,praniex2,gotowane,prasowanie-masakra jednym słowem
!!!!!
ale wieczorem sie odprezyłam bo bylismy na grillu i było super;-)
spokojnej nocki zyczę:-)
dowikla-duuuuuuuużo zdrówka dla wikusi
oby goraczki już nie było.
agnes-sledze wszystko na tvn24 co sie dzieje tam u was i myslami jestem z toba.oby do was ta woda nie doszła.
ps.jak po komuni?jak oli?
kerna-jesli masz dom ubezpieczony to dzwon do nich i im mów co sie stało,przyjada zobacza i wycenią.trzeba od nich ciagnąc kasy co sie da
natalineczka-a ja na twoim miejscu poszłabym na całosc
radykalne ciecie plus kolor.
do odwaznych swiat należy!!!!!
witam sie i ja w ten niedzielny wieczór,ogladam taniec z gwiazdami i wskoczyłam na bb.dzieci mi już spią,wiec ja mam czas

ale wieczorem sie odprezyłam bo bylismy na grillu i było super;-)
spokojnej nocki zyczę:-)
dowikla-duuuuuuuużo zdrówka dla wikusi

agnes-sledze wszystko na tvn24 co sie dzieje tam u was i myslami jestem z toba.oby do was ta woda nie doszła.
ps.jak po komuni?jak oli?
kerna-jesli masz dom ubezpieczony to dzwon do nich i im mów co sie stało,przyjada zobacza i wycenią.trzeba od nich ciagnąc kasy co sie da

natalineczka-a ja na twoim miejscu poszłabym na całosc

hejka.
z komuni wrócilismy po 20.00,musiałam się nacieszyć Oliwką i dopiero eraz zasiadłam pzred kompem.Oliwka usypia w łożku

na komuni było bardzo fajnie,powiem wam szczerze że sie odpręzyłam i zrelaksowałam i choć na chwile pzrestałam mysleć o tym wszystkim co sie dzieje we Wrocławiu.
choć przyznam sie Wam szzcerze że momentami miałam poczucie takiego wstydu że ja siedzę dobrze sie bawię,stół syto zastawiony uginał się od jedzenia a we Wrocławiu ludzie przezywają koszmar,tracą swój dobytek,momentami mnie to dołowało:-
-
-
-
-(
komunia sie udała.wszystko ładnie wyszło.
oczywiście nie mogło byc tak że nie było zadnych atrakcji.dzieciaki tak wariowały ze Kacper syn mojej siostry wpadł do takiej fontanny cały mokry spodnie,buty,majtki,koszula masakra.ale sie szwagier wkurzył tym bardziej nabralismy stracha bo w pewnej chwili myslelismy ze on wpadł do takiego stawu który był za restauracją a on był głeboki a w tedy mogłoby sie stać nieszczęście.
dobrze że to było niedaleko ich domu bo z 15min samochodem to szybko szwagier przywiózł mu suche ubrania i ze było słonecznie i gorąco to nie zmarzł.
potem zesmy się z tego śmiali.
Oliwka lepiej już biegunki nie ma ale skarzy się co jakiś czas na brzuszek.co mogę jej podać?jak nazywa się ten lek co go reklamują ze się go podaje po antybiotykach jak dzieci maja problemy z brzuszkami??????????żeby ta flora się odbudowała......
DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA PAMIĘĆ,ŻE MYSLICIE O MNIE.NA RAZIE NIC MI NIE GROZI

NADAL JESTEM W STRACHU BO TO ŻYWIOŁ WSZYSTKO MOŻE SIĘ ZDARZYĆ I TA FALA BĘDZIE SIĘ UTRZYMYWAĆ JESZCZE KILKA DNI ALE JAK NA TEN CZAS JESTEŚMY BEZPIECZNI.
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ .JESTEŚCIE KOCHANE.
AHA A FOTKI WKLEJE JAK SIOSTRA MI ZGRA BO ROBILISMY JJE APARATEM ALE W TYM TYGODNIU NA PEWNO SIE POCHWALĘ BO WYSZŁY SUPER.
z komuni wrócilismy po 20.00,musiałam się nacieszyć Oliwką i dopiero eraz zasiadłam pzred kompem.Oliwka usypia w łożku

na komuni było bardzo fajnie,powiem wam szczerze że sie odpręzyłam i zrelaksowałam i choć na chwile pzrestałam mysleć o tym wszystkim co sie dzieje we Wrocławiu.
choć przyznam sie Wam szzcerze że momentami miałam poczucie takiego wstydu że ja siedzę dobrze sie bawię,stół syto zastawiony uginał się od jedzenia a we Wrocławiu ludzie przezywają koszmar,tracą swój dobytek,momentami mnie to dołowało:-
oczywiście nie mogło byc tak że nie było zadnych atrakcji.dzieciaki tak wariowały ze Kacper syn mojej siostry wpadł do takiej fontanny cały mokry spodnie,buty,majtki,koszula masakra.ale sie szwagier wkurzył tym bardziej nabralismy stracha bo w pewnej chwili myslelismy ze on wpadł do takiego stawu który był za restauracją a on był głeboki a w tedy mogłoby sie stać nieszczęście.
dobrze że to było niedaleko ich domu bo z 15min samochodem to szybko szwagier przywiózł mu suche ubrania i ze było słonecznie i gorąco to nie zmarzł.
Oliwka lepiej już biegunki nie ma ale skarzy się co jakiś czas na brzuszek.co mogę jej podać?jak nazywa się ten lek co go reklamują ze się go podaje po antybiotykach jak dzieci maja problemy z brzuszkami??????????żeby ta flora się odbudowała......
DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA PAMIĘĆ,ŻE MYSLICIE O MNIE.NA RAZIE NIC MI NIE GROZI

AHA A FOTKI WKLEJE JAK SIOSTRA MI ZGRA BO ROBILISMY JJE APARATEM ALE W TYM TYGODNIU NA PEWNO SIE POCHWALĘ BO WYSZŁY SUPER.
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-)
My już do domu wróciliśmy ale nie będę udawać że cokolwiek czytałam bo raczej od piątku jest tego dużo

Teściowa dostała nowego szczeniaczka i Maja była nim tak zachwycona że z trudem udało się ją oszukać żeby nie zechciała go ze sobą zabrać, a powiedzieliśmy jej że babcia musi z pieskiem iść do weterynarza żeby go odrobaczyć, ciekawe co wymyślimy następnym razem bo ona cały czas mówi że zadzwoni do babci i jak tylko usłyszy że babcia była u weterynarza to zabiera go ze sobą

My już do domu wróciliśmy ale nie będę udawać że cokolwiek czytałam bo raczej od piątku jest tego dużo

Teściowa dostała nowego szczeniaczka i Maja była nim tak zachwycona że z trudem udało się ją oszukać żeby nie zechciała go ze sobą zabrać, a powiedzieliśmy jej że babcia musi z pieskiem iść do weterynarza żeby go odrobaczyć, ciekawe co wymyślimy następnym razem bo ona cały czas mówi że zadzwoni do babci i jak tylko usłyszy że babcia była u weterynarza to zabiera go ze sobą

luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziewczyny, dużó wczorak nie naskrobałyście, hehe.
A ja wczoraj wysłąłąm Picia z młą do piaskownicy, pozmywałam, wywyeisiłam pranie, bo buze zapowiadają, to pomyślałam, że wyschnie, zanim lujie, no i się udąło. Już miałąm obierac ziemniaczki na obiadzio a tu tata zaprasza na obiad. No to jeszcze lepiej. Miełi przyjść tez brat z rodzinką, ale się popstykali i przszli dopiero po południu na kawe. J az bratem tez sie ścięłam, bo nasze małe posżły do innego pokoju się bawić i Wiki uderzyła Julkę. Adam się wściekł, że jej nie pilnuję, nosz upi;lnuj ją. A jak wszytscy siedzimy razem, to czemu ja mam ganiać za maluchami. Oczywoiście wszystko na moją wiki, a nie było przy tym nikogo, czy czasem Julka jej pierwsz ani e bąbnęła. No ale nic. Zanim oni przyszli, mo j zaległ po obiedzie, to se z mamą i Witusią wybrałyśmy na plac zabaw. Młoda zmnów sobie koleżanke znalażła. Al ejak fajnie się bawiły, no w szoku jestem!. I słyszłąm coś takiego: A Ty jak masz na imię, bo ja jestem Witusia... hehe, no proszę, dziewczynka miałą z 6 lat, ale moja włąśnie do takich strszych dzieci garnie, co se pogadać może, hehe. A ja się bałąm, ze jak jedynaczka, to sobie z dziećmi rady nie da.
Joasiu Gabi powtór zbadania, ale profilaktycznie zaparz jej rumianku, posłudz, to będiz edobry w smaku. J a miałąm baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo często zapalenie pęcherza i rumianek mnie ratpwał. Najpierw to ciągle w szpitalach, a później babcia mnie leczyłą rumiankiem i miałam spokój. Nawet dziś jak się nadziębię to zaraz parze jak tylko czuję coś nie teges i jak ręką odjął.
Kerna, MH, współczuję ogromnie!
Anka, alez Co zazdroszczę , kobito, no że tez do mnie każdy ma daleko:-(. Dzieciaczki miały super zabawę, moge sobie wyobrazić!.
Agnes cieszę się, że komunia się udało i udało się jakoś Tobie zrelaksować. Należało się, więc wyrzutów nei miej. Wczoraj u mamy słyszłąm w tv, że na innych osiedłach wały przeciekają ale jeszcze nie jest to potwierdzine przez tych zarządzających-aż mnie zmrozio. Tryzmajcie się, oby nie!
Anaconda, nie masz wyjścia szukaj dla małej szczeniaczka, hehe
A ja wczoraj jak wróciliśmy od mamy padłam jak długa, ale nie na długo, poskladałam pranie, rozłożyłam dywan, posłałąm łóżko, poganiałam jeszcze z małą, położyzłam ją spać i obejrzałam soebie PIĄTY ELEMENT-jejku jakie to stare-ale fajne.
No i obudziałm się o 5 z piaskiem w oczach.
Dziś jadę do firmy po świadectwo pracy, oby było już, bo mimo, że obiecali mi na dzić, to jakoś nie iwerzę. szefuncio nie byłby sobą, jak by mi życia nie umilił.
A ja wczoraj wysłąłąm Picia z młą do piaskownicy, pozmywałam, wywyeisiłam pranie, bo buze zapowiadają, to pomyślałam, że wyschnie, zanim lujie, no i się udąło. Już miałąm obierac ziemniaczki na obiadzio a tu tata zaprasza na obiad. No to jeszcze lepiej. Miełi przyjść tez brat z rodzinką, ale się popstykali i przszli dopiero po południu na kawe. J az bratem tez sie ścięłam, bo nasze małe posżły do innego pokoju się bawić i Wiki uderzyła Julkę. Adam się wściekł, że jej nie pilnuję, nosz upi;lnuj ją. A jak wszytscy siedzimy razem, to czemu ja mam ganiać za maluchami. Oczywoiście wszystko na moją wiki, a nie było przy tym nikogo, czy czasem Julka jej pierwsz ani e bąbnęła. No ale nic. Zanim oni przyszli, mo j zaległ po obiedzie, to se z mamą i Witusią wybrałyśmy na plac zabaw. Młoda zmnów sobie koleżanke znalażła. Al ejak fajnie się bawiły, no w szoku jestem!. I słyszłąm coś takiego: A Ty jak masz na imię, bo ja jestem Witusia... hehe, no proszę, dziewczynka miałą z 6 lat, ale moja włąśnie do takich strszych dzieci garnie, co se pogadać może, hehe. A ja się bałąm, ze jak jedynaczka, to sobie z dziećmi rady nie da.
Joasiu Gabi powtór zbadania, ale profilaktycznie zaparz jej rumianku, posłudz, to będiz edobry w smaku. J a miałąm baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo często zapalenie pęcherza i rumianek mnie ratpwał. Najpierw to ciągle w szpitalach, a później babcia mnie leczyłą rumiankiem i miałam spokój. Nawet dziś jak się nadziębię to zaraz parze jak tylko czuję coś nie teges i jak ręką odjął.
Kerna, MH, współczuję ogromnie!
Anka, alez Co zazdroszczę , kobito, no że tez do mnie każdy ma daleko:-(. Dzieciaczki miały super zabawę, moge sobie wyobrazić!.
Agnes cieszę się, że komunia się udało i udało się jakoś Tobie zrelaksować. Należało się, więc wyrzutów nei miej. Wczoraj u mamy słyszłąm w tv, że na innych osiedłach wały przeciekają ale jeszcze nie jest to potwierdzine przez tych zarządzających-aż mnie zmrozio. Tryzmajcie się, oby nie!
Anaconda, nie masz wyjścia szukaj dla małej szczeniaczka, hehe
A ja wczoraj jak wróciliśmy od mamy padłam jak długa, ale nie na długo, poskladałam pranie, rozłożyłam dywan, posłałąm łóżko, poganiałam jeszcze z małą, położyzłam ją spać i obejrzałam soebie PIĄTY ELEMENT-jejku jakie to stare-ale fajne.
Dziś jadę do firmy po świadectwo pracy, oby było już, bo mimo, że obiecali mi na dzić, to jakoś nie iwerzę. szefuncio nie byłby sobą, jak by mi życia nie umilił.
Natalineczka555
kocham kochać :)
współczuję skurczy kochanaHej laski wczoraj grill udany posiedzielismy do 11 bo dłuzej sie nie dało bo Maksiu chciał juz isc spac wiec trzeba było sie zwijac z imprezki , pogoda dopisała wiec siedzielismy w ogrodzie ,
Dzisiaj tez piekna pogoda a ja znów sie wybieram do chrzestnej matki Maksia bo nas zaprosili a juz dawno nie bylismy wiec nie wypadało odmówića mi tak strasznie sie nie chce bo nocke miałam koszmarna łapały mnie skurcze nóg tak strasznie bolały nłydkach i udach ze wolałam spacerowac w nocy niz spac no ale mam nadzieje ze dzisiaj sie wyspie najwyzej w popołudniu utne sobie godzinna drzemke
![]()

ja z Czarkiem też miałam a narazie mi nie wchodzą na łydki więc mam nadzieje że nie zaczną

no a na grilu toscie sobie posiedzieli my to chyba dlugo jeszcze tak nie posidzimy

współczuję skutków powodziCześc dziewczyny:-)
U nas w końcu ładnie i woda opada, ale wszsytko śmeirdzi zgnilizną..byliśmy dziś na placu zabaw a tam muł
Wczoraj miałam miłą niespodzianke, bo przyszła do mnie w odwiedziny wrześniówka z mojego miasteczka i odkupiła dla siebie też kilka ubranek:-) Było bardzo sympatycznie:-):-)
Jak sięnie popsuje pogoda to moze wyskoczymy gdzieś dalej na spacerek;-)
Wczoraj okazało się, że nasze mieszkanko ucierpiało troche po tych ulewach. Grzyb nam wychodzi i to pełną parą. Znowu meble, pościel, ściany i panele..wszystko kwitnieW sypialni jest taka wilgoć, że na półkach skrapla się woda
Agnes współczuję Wam. A najgorsze jest to, że wszysscy przecież wiedzieli, że fala idzie dalej a i tak się nie uratowaliCiekawe ile jeszcze takich powodzi trzeba, żeby w końcu zrobić te cholerne wały
Moja babcia mieszka na kozanowie na Trzebowiańskiej..ciekawa jestem jak tam u niej..ona biedna sama staruszka prawie 90lat
Dowikluś dobrze, że Wikusia juzlepiej..ale wysoką miała gorączkę![]()

i daj koniecznie znać jak babcia

no ładna działeczkaWitam kobitki ja bez humoru
A to mo0ja działka
![]()
By lola_lu at 2010-05-23
I wszystko jasnetam na środku to piaskownica
![]()

masakra i zamiast piaskownicy teraz basen masz

nie no obcinac calkiem krotko nie chce bo m by mnie wygnał i wogole nie widze sie w krotkich wlosachnatalineczka-a ja na twoim miejscu poszłabym na całoscradykalne ciecie plus kolor.

chyba znow bede zapuszczac

dobrze ze komunia sie udałahejka.
choć przyznam sie Wam szzcerze że momentami miałam poczucie takiego wstydu że ja siedzę dobrze sie bawię,stół syto zastawiony uginał się od jedzenia a we Wrocławiu ludzie przezywają koszmar,tracą swój dobytek,momentami mnie to dołowało:--
-
-
-(
DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA PAMIĘĆ,ŻE MYSLICIE O MNIE.NA RAZIE NIC MI NIE GROZINADAL JESTEM W STRACHU BO TO ŻYWIOŁ WSZYSTKO MOŻE SIĘ ZDARZYĆ I TA FALA BĘDZIE SIĘ UTRZYMYWAĆ JESZCZE KILKA DNI ALE JAK NA TEN CZAS JESTEŚMY BEZPIECZNI.

a ty nie zaluj tylko sie ciesz ze moglas sie na chwile choc oderwac od tych zmartwien

i dobrze ze Oliwce juz przechodzi

no i kontaktowe masz dziecko;-)Hej dziewczyny, dużó wczorak nie naskrobałyście, hehe.

super
m wczoraj tez chcial ten film obejrzec ale za bradzo mu nie wyszlo bo zasnął na fotelu

witam sie z wami lasencje
a u nas znow ponuro ale chociaz chmur nie ma i przejzyscie jest w ncy byla leciutka burza i mocny deszcz a ja na noc nie zaslonilam sobie kwiatow

poznij wyjde zobaczyc czy zyja

narazie nie pada wiec moze pojdziemy sobie na spacerek z mlodym

zobaczymy
obiad ze wczoraj mam w domu tragicznie nie jest wiec szybcikiem ogarne i bede miala czas na czytanie;-)

ksiazke czytam juz drugi raz ale nie moge sie jej naczytac no masakra a jakie piekne "opisy" tam są;-)

momentami to na ksiazke erotyczna wyglada wle tylko momentami
az mi libido wczoraj podskoczylo

zaraz tez sie biore za czytanie bo sie juz doczekac nie moge

a wczoraj na grilu to za ksiazka tesknilam normalnie

czy to normalne

i ostatnio sie dowiedziałam ze u nas na wsi najbardziej to nam sie dziecko udało

ciocia ktora nie "stroni od sasiedeczek" powiedziala ze wszystcy nie moga sie na Czarka napatrzec i go chwalą że taki słodki i grzeczny i usłuszny i wogóle

alem urosła wtedy duma mnie rozpierała jak ta lala

reklama
Witam z ranca
No to humor mam do d**y

Dziewczynki cala noc mi marudzily

Tak jak Wiktorii zbilam goraczke po 21 to w nocy po 1 znowu musialam bo byla taka goraca ze nie moglam Jej dotknac

Do tego Dominik sie rano obudzil z bolem zoladka i jakis niewyrazny

Widze ze zapowiada mi sie fajny dzien

A mialam plany jechac do parku bo pogoda jest fajna dzisiaj
MH
Wspolczuje z powodu tej dzialki

ANKA
Super ze spotkanko sie udalo

No to humor mam do d**y

A mialam plany jechac do parku bo pogoda jest fajna dzisiaj
MH
Wspolczuje z powodu tej dzialki

ANKA