Natalineczka555
kocham kochać :)
Dowikluś współczuje naprawde nie ma to jak chore dzieci :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lunka nie przejmuj sie zawsze winna jest matkaHej dziewczyny, dużó wczorak nie naskrobałyście, hehe.
A ja wczoraj wysłąłąm Picia z młą do piaskownicy, pozmywałam, wywyeisiłam pranie, bo buze zapowiadają, to pomyślałam, że wyschnie, zanim lujie, no i się udąło. Już miałąm obierac ziemniaczki na obiadzio a tu tata zaprasza na obiad. No to jeszcze lepiej. Miełi przyjść tez brat z rodzinką, ale się popstykali i przszli dopiero po południu na kawe. J az bratem tez sie ścięłam, bo nasze małe posżły do innego pokoju się bawić i Wiki uderzyła Julkę. Adam się wściekł, że jej nie pilnuję, nosz upi;lnuj ją. A jak wszytscy siedzimy razem, to czemu ja mam ganiać za maluchami. Oczywoiście wszystko na moją wiki, a nie było przy tym nikogo, czy czasem Julka jej pierwsz ani e bąbnęła. No ale nic. Zanim oni przyszli, mo j zaległ po obiedzie, to se z mamą i Witusią wybrałyśmy na plac zabaw. Młoda zmnów sobie koleżanke znalażła. Al ejak fajnie się bawiły, no w szoku jestem!. I słyszłąm coś takiego: A Ty jak masz na imię, bo ja jestem Witusia... hehe, no proszę, dziewczynka miałą z 6 lat, ale moja włąśnie do takich strszych dzieci garnie, co se pogadać może, hehe. A ja się bałąm, ze jak jedynaczka, to sobie z dziećmi rady nie da.
Anka, alez Co zazdroszczę , kobito, no że tez do mnie każdy ma daleko:-(. Dzieciaczki miały super zabawę, moge sobie wyobrazić!.
A ja wczoraj jak wróciliśmy od mamy padłam jak długa, ale nie na długo, poskladałam pranie, rozłożyłam dywan, posłałąm łóżko, poganiałam jeszcze z małą, położyzłam ją spać i obejrzałam soebie PIĄTY ELEMENT-jejku jakie to stare-ale fajne.
No i obudziałm się o 5 z piaskiem w oczach.
Dziś jadę do firmy po świadectwo pracy, oby było już, bo mimo, że obiecali mi na dzić, to jakoś nie iwerzę. szefuncio nie byłby sobą, jak by mi życia nie umilił.
ksiazke czytam juz drugi raz ale nie moge sie jej naczytac no masakra a jakie piekne "opisy" tam są;-)
momentami to na ksiazke erotyczna wyglada wle tylko momentami
az mi libido wczoraj podskoczylo
zaraz tez sie biore za czytanie bo sie juz doczekac nie moge
a wczoraj na grilu to za ksiazka tesknilam normalnie
czy to normalne
i ostatnio sie dowiedziałam ze u nas na wsi najbardziej to nam sie dziecko udało
ciocia ktora nie "stroni od sasiedeczek" powiedziala ze wszystcy nie moga sie na Czarka napatrzec i go chwalą że taki słodki i grzeczny i usłuszny i wogóle
alem urosła wtedy duma mnie rozpierała jak ta lala![]()
wspolczuuje Ci kochana tej nocki kurcze te goraczki moga dobic zarowno dziecko jak i matke ktora musi czuwac .Mam nadzieje ze u Dominika to nie grypa zoladkowaWitam z ranca
No to humor mam do d**yDziewczynki cala noc mi marudzily
Tak jak Wiktorii zbilam goraczke po 21 to w nocy po 1 znowu musialam bo byla taka goraca ze nie moglam Jej dotknac
Do tego Dominik sie rano obudzil z bolem zoladka i jakis niewyrazny
Widze ze zapowiada mi sie fajny dzien
A mialam plany jechac do parku bo pogoda jest fajna dzisiaj
MH
Wspolczuje z powodu tej dzialki
ANKA
Super ze spotkanko sie udalo![]()
Hej dziewczyny
Chorowitkom życzę zdrówka
MH współczuję działki
Agnes oby do Was nie dolecialo....
u mnie w sumie nic ciekawego.... poza tym, że zrobiłam wcoraj zakupy dla Maksa
na dzien dziecka kupiłam mu:
MUZYCZNE INTERAKTYWNE LUSTRO FISHER PRICE ZOBACZ! (1042286498) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze mam dla niego (to juz za jego nazbieraną kase)
TYgrys Fisher Price i Orkiestra VTECH (1043626506) - Aukcje internetowe Allegro
fajne zabaweczkiHej dziewczyny
Chorowitkom życzę zdrówka
MH współczuję działki
Agnes oby do Was nie dolecialo....
u mnie w sumie nic ciekawego.... poza tym, że zrobiłam wcoraj zakupy dla Maksa
na dzien dziecka kupiłam mu:
MUZYCZNE INTERAKTYWNE LUSTRO FISHER PRICE ZOBACZ! (1042286498) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze mam dla niego (to juz za jego nazbieraną kase)
TYgrys Fisher Price i Orkiestra VTECH (1043626506) - Aukcje internetowe Allegro
ales sobie posapała ładnieMy wstalysmy 15 minut po 10
Super sie wyspalam a Laura tak w nocy sie do mnie tulila ze balam sie jej nie przygniesc
U mnie piekne sloneczko i ma byc 25st
Musze ogarnac troche i wybiore sie z Laura na jakis spacerekObiadek mam z wczoraj wiec jest juz z glowy
U nas swieto i wszystko pozamykane![]()