reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwcik wlasnie tu jednej dziewczynce podobno wbil sie kleszcz i wyladaowala w szpitalu z zapaleniem opon mozgowych:-( Dobrze ze Mask zauwazyl i mu sie nie wbil.Teraz tyle tego pskudztwa ze szok:szok:

Laura siedzi w piskownicy a ja dalej w pizamce:-D:-D

Kupilam sobie tusz do rzes Helena Rubinstein Lash Quenn Feline Blacks.Jesli ktoras z Was chcialaby go zakupic to serdecznie polecam.Wczoraj umalowalam rzesy i specjanie nie zmylam oczu do spania.Ranmo wstaje patrze a tu rzesy jak byly umalowane tak samo wygladaja:szok:Nic a nic sie nie skruszylo i nie rozmazalo:szok::szok:Moge kazdej z Was go polecic bo jest cudny.Do tego nie skleja rzesow:-)

reklama
malinus-kochana trzymaj sie,niech już to wredne chorbsko sie skaczy!!!!

dowikla-szkoda ze nie mam córeczek bo bym chetnie odkupiła od ciebie ciuszki:tak:

iwicik-dobrze że sie kleszcz nie wbił.teraz tego diabelstwa jest wszedzie pełno.

moje dzieci juz spia a ja zmykam do sklepu bo lodówka swieci pustkami:szok:
troszke sie pogooda porawiła to jak dzieci sie obudza o w planach mam spacer.

Witam.
Wpadam do Was między pracą a pracą.
Wróciłam 30 minut temu i już wychodzę :-D:-D:-D:-D
Jak mi się uda to zajrzę wieczorkiem.:tak::-):-)
pozdrawiam

Hej

mój w pracy to mam teraz labe , maksiu czeka na bajke i pózniej do kąpieli i do spania bo do szkoły jutro trzeba wstac koniec wagarów:-D:-D:-D:-D

Ja tez musze włosy umyc zeby zdażyły mi wyschnąć nim pójde spać, bo nie lubie w mokrych włosach :no::no::no:kłaść sie do łóżka.

Była sasiadeczka pogadałyśmy troche i własnie co pojechała , a ja musze poskakać po alegro jakis prezent dla syna na dzien dziecka znależć choc on cały czas mi gada ze chce gitare taka ze strunami:szok: tylko kto go nauczy grac jak ja nie umie i mąż tez nie:no::-D:-Dzobaczymy ile takie cos kosztuje bo nawet nie mam pojecia:no::no::no:

Ide zrobic kolacje i wziąść tablety bo dzisiaj zapomniałam o nich:eek:

Witam wieczorkiem
Po obiedzie wyszlam z mlodymi na chwilke na podworko ale mocno wialo wiec wrocilismy do domku:no::no::no:
Teraz Klaudia i Dominik rysuja i ogladaja bajke a Wikusia lezy na dywanie bidulka:no::no::no:
I znowu zaczelo padac:wściekła/y::no:Ale ta pogoda powalona:no::no::no:

MEDEA
Jak wystawisz cos nowego to daj znac:tak::tak::tak:
Ja poszukuje malutkie kaloszki na moje dziewczynki:tak::tak::tak:Gora do rozmiaru 20,czyli tak na stopki do 12-13 cm-nie wieksze:tak::tak::tak:I typowo dziewczece

A my bylysmy na lodach na miescie a pozniej na placu zabaw :)
Laura wcina kolacje myje ja i iodzie spac
MOj dzownil ma zatoki:eek:byl u lekarza i cos mu przepisal. Wraca w srode wyjedzie rano kolo 8 wiec do wieczora dojedzie:sorry2:

reklama
Do góry