reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moje dzieci szaleja w luzeczkach,nie maja zamiaru spac:wściekła/y:
czasem to mi rece opadaja i już brak mi cierpliwosci do nich:no:
ale M z nimi walczy wiec ja sie nie denerwuje.
ide cwiczyc,buziaczki.

dobranoc-spokojnej nocki:-)

dowikla-ogromne buziaczki dla kochanych ksiezniczek od e-cioci.
oby jak najszybciej wruciły do zdrowia.

iwicik-super ten stół i krzesla:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ale ja ciemna jestem nic nie rozumiem z tego mieżenia staników.

No i przepraszam bo nawet sie nie przywitałam więdz Witam was kochane psispsiółki :-)
dzieciaki juz spią normalne to jest :-) Martynka dzisiaj pożegnała sie z butelką a przywitała z kubkiem nawet dobrze poszło
No i zmieniłam taktyke usypiania dzieci a więc tak mleczko,mycie ,bajeczka, piosenka i spanko
oczywiscie Martynka spi w łóżku a Kamilek w łóżeczku a ja na łóżku siedze i czekam aż zasną.
Jak m przyjedzie to kupimy wkoncu łóżko Martynce

Ostatnia edycja:
ale ja ciemna jestem nic nie rozumiem z tego mieżenia staników.

No i przepraszam bo nawet sie nie przywitałam więdz Witam was kochane psispsiółki :-)
dzieciaki juz spią normalne to jest :-) Martynka dzisiaj pożegnała sie z butelką a przywitała z kubkiem nawet dobrze poszło

na stronie ktora PODALAM W GORNYM LEWYM ROGU SA DWA MIEJSCA NA WPISANIE ROMIARU W CM
pod biustem musisz sie ciasno zmierzyc a w biuscie normalnie i nacisniesz go i Ci wyswietli romizr

witajcie

wszystkiego naj z okazji naszego Swieta :-D:-D:-D

jakos zalatana dzisiaj bylam, ale jestem
hmm wogole to wpadam jak po zapalki bo ide sie kapac i spac :sorry2:
dobranoc

Natali..eeee szkoda gadać. Nie sprawdziła wymiaró i ona jest długa aż po kostki:wściekła/y:To tego szeroka i wygladam w niej jak cyganka!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a nie mozna odeslac i zwrot sie starac albo na mniejsza wymienic?
Madea, jak nie chcesz kolejnego klamota to nie kupoj graco :no: ani chicco :no: ja bym sie mimi wszytsko zdecydowała, na uzywany :tak: wiem ze ma sz uraz :sorry: ale jak zanjdziesz sprzedawce co odpiwie na wszytskie pyatnia i zrobi ci zdjęcia wszytskiego co chcesz to chyba mzna zaryzykować :tak: no i umówić sie na ewntualny zwrot :tak: A ja zaraz poszlję i ci czegos poszukam dla przykładu :-p

Co ci mogę polecic:
QUINNY technology!!! marka za małą kasę!!! (1052995235) - Aukcje internetowe Allegro

quinny, to poprostu marka, nawet uzywany bezie swietny

Wózek MAMAS & PAPAS + GONDOLA. (1040812503) - Aukcje internetowe Allegro

mam wózek tej firmy i jestem zadowolona, a nad tym tez sie kiedys zastanawialam :) tylko akurt nie trafila sie zdana okazja

WÓZEK BEBE CONFORT, OKAZJA !!! (1055161825) - Aukcje internetowe Allegro

bebe conforta podobnego mam aktualnie, kupiłam uzywany, narazie sie sprawdza :)

WOZEK SPACEROWY MAXI TAXI Z MOZLIWOSCIA SPANIA (1038474768) - Aukcje internetowe Allegro a to maxi coi wiec tez chwalic nie rzeba
dwa pierwsze sa super:tak::tak:
ja mam z baby design wersję sprint:tak:
lekka wygodna i naprawde super moja kolzanka ma inna wersje ale tez jest zadowolona u nas wiekszosc teraz jak widze to wlasnie z baby design wozkow:tak:
Natalineczka jakl tam z pichceniem? ja robie spagetti:-)
mlodemu zupe odmrozilam a ja zamowilam sobie w knajpce bezy z nugetsami:tak::-D
No u mnie też tak wygląda napad czytania więc na razie jestem na odwyku. A z tym światem książki to jeszcze poczekam z tydzień żeby nie było ze wykorzystuję sytuację. A wczoraj odkryłam
CzytajTanio.pl | tania książka, Księgarnia, tanie książki, końcówki nakładów
no i masz rozwiazanie:tak:
Dzień doberek
Nie pisze ostatnio bo nie chce zanudzać.
Nadal sama w domku,mój miał dziś wrócić ale niestety-jeszcze kilka dni...a kilka dni zamieni się w kilkanaście i tak dalej..
Już pomału mam tego dość
Jeszcze wczoraj się dowiedziałam,że zaraz za ogródkiem budują droge-no zyc nie umierać-po to kupiłam mieszkanie,zeby mieć troszke zieleni a tu prosze-jak pech to pech:-(
kochana zanudzaj zanudzaj a jak nie to sie sama w domu zanudzisz;-):-D:-D
Witam ponownie :-):-)
My już po wizycie u pediatry, niestety trafiłam na tą której nie znoszę bo powszechnie jest znana z tego że tylko antybiotyki potrafi przepisywać i oczywiście Mai też walnęła, do tego eurespal. Może źle robię bo lekarzem nie jestem ale wydaje mi się że z powodu jednego wieczora z gorączka jeszcze nie czas na antybiotyk, wykupiłam go ale podawać nie mam zamiaru Spróbuję z eurespalem a jak będę widziała ze nie działa to dopiero sięgnę po summamed. A co do jutrzejszego przedstawienia w przedszkolu to po prostu będę ją obserwować dzisiaj i jutro rano i sama zadecyduję czy jest sens ją puszczać bo nie chciałabym żeby i inne dzieci pozarażała :no::no:
A teraz z kawką zasiadam i mam chwilę wytchnienia bo Maja zasnęła :-D:-D:-D
zdrowka dla Mai;-)

Witam wieczorkiem
Ja tylko na chwilke bo male caly czas placza i pokladaja sie gdzie sie da:no::no::no:
W dzien spaly mi jzu dzisiaj trzy razy :szok::szok::szok:
A wiec bylam z Nimi u lekarza i w sumie to nei wiadomo co Im jest:szok::szok::szok:Bola Je te brzuszki i sa mega slabiutkie:no::no::no:Podejrzewamy jakas cholerna jelitowke ale dodatkowo jutro badamy mocz
Daje Im bactrim,lakcid,esputicon i dam Im diphergan bo jzu nie wytrzymuje z Nimi:no::no:A do teo scisla dietka dopoki problemy z brzuszkami nie mina i cos na zbicie goraczki bo znowu zaczyna sie pojawiac:no::no::no:
W piatek beda wyniki moczu i zobaczymy co dalej.Albo kontynuacja tego co jest albo calkowita zmiana
i szczypioki tez chore oj bidulki:no:
zdrowka
Dowikla szkoda mi dzieciaczkow najgorsze jak sie nie wie co dziecku dolega:-(
Juz myslalam ze moze maja bole wzrostowe no ale prezy tym to nie ma goraczki:eek:
Mam nadzieje ze sytuacja szybko sie wyklaruje i dziewczynki wroca do swojego zywiolu

A ja weszlam na stronke i dowiedzialam sie ze kupuje zly stanik:szok:Zawsze bralam 75B a tu sie okazuje ze powinnam kupowac 70C a nawet 70D:szok:
Normalnie musze isc do sklepu i jakis w tym rozmiarze przymierzyc:szok::tak:
kurcze ciekawe ile ja mam:-D
zawsze mialam 75 B
ale to zalezy tez od stanikow i rozmiarowki bo kiedys kupilam 80 D i byl mniejzy od 75 B:sorry2:
troche to dziwne:sorry2:

m siedzi i czeka na kompusia wiec zaraz zmykam;-)
zreszta zaraz do spania
dobranoc papa

reklama
Wpadłam powiedzieć Wam dobranoc bo udało mi się mężowego od kompa odkleić.

Anka aż jestem ciekawa co mi na tej stronce wyjdzie bo ostatnie lata kupowałam D a teraz zeszłam na C. Ale to jutro bo teraz mykam już spać

ps trzymajcie jutro za mnie kciuki bo jadę do szpitala z tymi moimi oczami

Do góry