reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madea, dawaj link do tego :tak:

A z fotela będziesz zadowolona :tak: Jaki kolor wybrałaś :confused::-)
wlasnie sie zastanawiam nad sarym albo czarnym.... wkurzyli mnie troche Ci sprzedawcy z okolicy, bo nie chcą spuścić z ceny przy odbiorze osobistym, a wysyłkę mają gratis.. ale kij im w łeb, najwyzej kupie gdziei ndziej....

wczesniej jak tam bylam to mi gosc chcial go opchnąc za 440 a teraz mi odpisali ze tak jak w aukcji 469:angry:

ANKA
Gdzie Ty wynalzalas ten teledysk?Skad wogole wiedzialas jak tego szukac:szok:
Ja tego zespolu czy nie wiem co to jest nawet nei znam:no::no::no:I szczerze (bez obrazy MEDEA)to dla mnie mega tandeta
No ale Ty slicznie wyszas na fotkach:tak::tak::tak:
nie obrażam się:-D ja tam poszłam dla kasy...:p
i jak szam to nawet nie wiedziałam na jaki teledysk....:eek:

meduska :szok::szok::szok:
obejrzalam ta sesje:szok::szok::szok:
jaka ty laska jestes:szok::szok::szok:
opad szczeny niekontrolowany:no::szok::szok:

jestes pewna ze te dziecko ty ty urodzilas i nosilas:confused:
bo po tobie nic a nic nie widac:no::no:
masakra kochana nawet nie wiesz jak zaczynam Ci zazdrościć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dzieki:zawstydzona/y:

Luna pracy i bałaganu nie zazdroszczę ale za to będziesz miała ładnie w domku. Czekam na zdjęcia z efektami Twoje pracy:tak:

Medeuska fajna sesja. Jaki Ty masz ekstra tyłek:-p;-):tak:
no co ty.. okropnie wyszedl:baffled: :-D ale dzieki:-D

medea ty sie pochwal lepiej dziewczynom, bo ja juz widzialam :-p:-p:-p:-p heh i chetnie im pokaze :-D:-D:-D bo wyszlas boskooooooooo :cool2::cool2::cool2:
luna ale fajny balagan :cool2::cool2: cierpliwosci w remoncie koniecznie fotke wrzuc efektu koncowego :tak:

haha tak dlugo pisalam tego posta bo zawiesil mi sie komp ze widze ze juz medea pokazala filmik :)

Ostatnia edycja:
No to jestem z powrotem:tak:Bylam na malych zakupkach i tak jakos mi zlecialo tyle godzin:szok::szok::-DWlasnie wlaczylam sobie Majke i odgrzewam zupke:tak::tak::tak:

MALINUS
Kup sobie urospet i duuzo pij:tak::tak::tak:Najlepiej soku zurawinowego:tak::tak:

LUNKA
No rzeczywiscie niezle burdello:szok:Obys sie szybciutko z tym uporala:tak::tak::tak:

mnie tez coś prawa strona pobolewa nie wiem czy ucho czy migdał czy węzeł chlonny...:eek: ale to już dośc sporo... niby nie boli ale czuje że jest....

na you tube też jeszcze jest sesja zdjęciowa z klipu:rofl:

po przejrzeniu nowych testów ADAC nie mieniłam zdania- żadnego nowego w przystępnej cenie nie było, wiec kupuje maxi cosi priori sps....

niestety Maks musi sobie kupić go sam.....

ale kiedyś jak będzie wiecej kasy to mu to odbiję;-)

a wogóle to nie mwiłam Wam,że te lustro, które mu wylicytowałam na allegro z fisher price robi furore, całymi dniami juz od tygodnia przy nim siedzi i wogóle mus ie nie nudzi- zawse wszystkie zabawki po jednym-dwóch dniach były beeeee:-)
dobrze zanwestowalas pieniazki odnosnie fotelika i odnosnie lustra dla Maksia:tak:
No my juz jestesmy w domku:tak:Oczywiscie bylo mnostwo ryku i krzyku ale jakos udalo sie pobrac ta krew:tak:Pobieranie bylo z paluszka wiec u Wiktorii to mega dlugo trwalo bo bardzo szybko krzepla Jej ta krew a Klaudii bardzo szybko leciala takze musiala miec zaklejone i zawiniete:no:
Jak jechalysmy do tego lekarza to skladalam wozek do bagaznika a ze male mi wyly to sie spieszylam i miedzy rurki dostala mi sie taka zaczepka zeby sie wozek nie rozkladal a ja na chama go skladalam i polamalam rurki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem ciekawa czy da sie to zrobic,bo jak nie to sie niezle wkurw***:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrze ze mam jeszcze ten stary wozek bo inaczej to bym zwariowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tamten je**am pod chata i tam lezy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz ubieram mlode i idziemy po Dominika a pozniej moze znowu na te zabawy:tak::tak::tak:

MALINUS
Szkoda ze nie udalo sie Wam isc na ta zabawe:no::-(A Ty sie Kochana kuruj bo jakos nie mozesz nam tu wyzdrowiec
Jak przyjedzie nowy wozek to sie pochwal:tak::tak::tak:

LIDUS
Ale Ty pracowita bylas od samego rana:tak:Ja nic nie zrobilam i pewnie nic nie zrobie bo nic mi sie nie chce hehe

ANKA
Gdzie Ty wynalzalas ten teledysk?Skad wogole wiedzialas jak tego szukac:szok:
Ja tego zespolu czy nie wiem co to jest nawet nei znam:no::no::no:I szczerze (bez obrazy MEDEA)to dla mnie mega tandeta
No ale Ty slicznie wyszas na fotkach:tak::tak::tak:
juz wczesniej napisalam ze kuzyn mi podeslal:-)Tez jest z Żor a ze tam laski z Żor to mi podeslal link. Zespolu tez nie znam i tez mi lipa zajezdza al;e dla kasy tez bym poszla:-D:-D
cholera dziewczyny mam zapalenie pęcherza latam co 5 minut do w-c zrobie 5 kropelek piecze i tak jakby mi się dalej chciało a nie mogę zrobić :-:)-:)-:)-(powiedzcie co mogę na to kupić w aptece??????
kurcze co Cie te choroby tak lapia:szok::szok: juz dziewczyny pisaly i pewnie njuz bylas po tableteczki.Oby szybko minelo bo uczcie bolu nie nalzey do milych.TYm bardziej to kropelkowe oddawanie moczu:eek:
ja już po obiadku,dzieciaczki spią,krystek szaleje na dworze a ja musze umyc gary, ale tak mi sie nie chce że szok:szok:pogoda troszke sie poprawiła,słoneczko nie swieci ale jest strasznie duszno,jeden spacer już mam zaliczony jak nie zacznie padac to na jeszcze jeden sie wybiewrzemy jak m z pracy wruci.:tak:
a ja jestem taka na siebie w.......a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:walłam dłonia w zlew tak z calej siły i szlak trafił mi tipsa:wściekła/y::-(ale juz dzwoniłam do dziewczyny co mi robi i jutro mam do niej przyjechac to mi go zrobi.

dowikla-kurcze,mam nadzieje że Ci sie wozek naprawi.
a kiedy wyniki bedą?

madeuska-sliczna jestes.:tak:a figurki to tylko pozazdroscic.

malina-ty to kochana biedna jestes:-(niech już Cie te chorubska zostawią!!!
a wspołczje zapalenia pecherza ja to mam bardzo czesto i mi tylko antybiotyk pomaga a doraznie mozesz sobie wziasc przeciw bólowo scopolan(mi pomaga)
a co zes sie tak zdenerwowala czy jak? paznokietek do zrobienia wiec nie zamartwiaj sie gorzej jakbys palca rozwalila;-)
no no ale laska;-)
dzieki anka żes wstawila bo ta mala jedza by sie nie pochwalila:-p:-p:-D
swoja droga ciekawe jak zes to wygrzebala:confused:

współczuje nocki i zycze szybkiej przeprowadzki;-):tak::tak:

mozna to naprawic zawwze jakis powod sie znajdzie:-p;-);-):-D
u nas nader czesto:sorry2:
gratujuje wozia wstaw foteczki jak juz dostaniesz;-)

hoho jaka skromniacha:-p:-D
dawaj ten link na you tube z sesja zdj:tak::tak:
i nie marudz:-p:-D

e no to super ze prezent trafiony:tak::tak::tak:
oby wiecej takich:tak::tak::tak:

furagin jest dobry, ale to chyba na recepte:tak:

Lidka nie zaznaczylo mi twojego poscika:dry:
bylismy u lekarki i zbadala go i mowi ze to przeziebienie jakies bo ani goraczki ani kataru (czasem mu tylko poleci z nosa ale nie caly czas) tylko kaszel i mowi ze to nic groznego
uffff ulzylo mi przepisala sanosvit wapno i pulmeo i mam mu dawac nadal ten drosetux, ale zastanawiam sie czy to nie za duzo tych syropow:confused:
a tego pulmeo na pewno nie bedzie chcial brac o jest ochydny:baffled::baffled::baffled::baffled:

m juz w drodze:blink:
aż zal mi bylo go wypuszczac tym bardziej ze ja jechalam z mlodym do lekarki a on zostal sam w domku i sie pakowal, na szczescie zostalismy troszke dluzej w miescie i spotkalismy sie bo mieli jeszcze jednego kolege odebrac akurat kolo przychodni, wiec z Czarkiem poszlismy sie jeszcze pozegnac:tak:
ale czarek nie chcial go puscic mama wziela go na rece i mow idziemy a on nieeeeee
tatus nie i taka mial mine jakby mial sie zaraz poplakac az mi go szkoda bylo a na odchodne powiedzial do m "bujaj sie stary" :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a sam go uczyl mowic bujaj sie mama wiec maly skorzystal ale w odwrotna str:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D no to ma tatus za swoje
Najlepsze co moze byc to nauka tatusia ktora nie poszla w las:-D:-D
Hej dziewcyny
Z góry mówię, że nie nadrabiam i nie nadrobię. Jesttem wlasbie w trakcie remontu przedpokoju, robie pokój duży-jedna sciane i pokoik Witusi. Mam takie burdello, ze szkoda gadac. Wrzucam fotke. Zrobilam sobie przerwe na kanapke, wiec wpadłam z jedną ręką:-D. Padam na twarz, ale nie mgłam patrzec na ten przedpokuj juz 5 lat i w koncu go zrobie jak nalezy.

piekne burdello a potem jak bedzie cudnie:tak:

Laura wcina kolacyjke zaraz bajeczka i do spania.
Jutro Laura idzie na 2h do przedszkola juz sie martwie jak to bedzie:sorry:
Idziemy na 10 do 12 mam nadzieje ze sie zabawi z dziecmi i bedzie grzeczna:tak:

Hej dziewczyny

Wczoraj bajka była super naprawde sie usmiałam była cała sala dzieci z rodzicami , mój stwierdził ze sie nie nudził a i na inne mamuski mógl popatrzec:-D:-D:-D:-Dale pózniej stwierdził ze i tak seksownie wygladam nawet z brzuszkiem:-D:-D:-D:-Dchyba na cos liczył tylko jic nie wyszło bo po kinie zaraz sasiedzi wyciagneli nas do restauracji i pojechalismy , wrócilismy co prawda na a21 ale mój maz zawołał jeszcze ich do domu no i flaszeczka poszła:-D:-D:-D a on po flaszecce juz nie moze:-D:-D:-D:-D

ok 23 poszlismy spac , a rano niestety nikt sie nie obudził i mój syn zaspał do szkoły sasiadka wiozła dzieci i musiała poczekac az maksiu sie zebrał:-D

Wsumie my z mezem tez zjedlismy sniadanie i pojechalismy do rzeszowa bo ja miałam na 10.30 moje masaze na nogi , pózniej jeszcze wypad do biedronki kupiłam synowi posciel w Ben10 za 59zł i smoczki dla dzidziusia bo były takie piekne w kubusia puchatka:-):-):-):-)
wrócilismy na 14 to sasiadka przyjechała autem bo cos sie popsulo i mój maz jej naprawial ja po dzieci w miedzy czasie no i tak zleciało do 17 ,maz do pracy a ja zostałam z bałaganem w domu i dopiero co skonczyłam i nóg nie czuje siedze z nogami w górze i klikam :-):-):-)

Poczytałam was no i nie zaznaczyłam cytatów ale

medea wyszłaś bosko :happy2:

Malinka ty sie kuruj bo cos choroby cie lubia

Joasiu fakt z rodzinka nie zawsze mozna miło czas spedzic :eek::eek::eek:

Natali super ze zdazyliscie sie pogodzic z meżem:tak::tak:

Luna miłego remontu no i czekamy na efekty:tak:

Lidka szkoda tego paznota czy ty masz tyle sily czy takie nerwy miałaś:confused::confused:

Dowikla mam nadzieje ze wóxek da sie naprawic:tak::tak::tak:

Anka suoer ze laura mogła sie wyszalec a czasmi mamusia moze pokarmic :tak: mi ostatnio maksiu powiedział dlaczego ja nie chce go wychowywac :szok::szok::szok:pytam dlaczego tak mówi a on do mnie bo nie chce mu skarpetek ubrac:-D:-D:-D:-Dno i musiałam dziecku wytłumaczyc co to znaczy wychowywac dziecko:-D:-D:-D

No i tyle zapamietałam z tego co poczytałam:-p:-p:-p

Anka suoer ze laura mogła sie wyszalec a czasmi mamusia moze pokarmic :tak: mi ostatnio maksiu powiedział dlaczego ja nie chce go wychowywac :szok::szok::szok:pytam dlaczego tak mówi a on do mnie bo nie chce mu skarpetek ubrac:-D:-D:-D:-Dno i musiałam dziecku wytłumaczyc co to znaczy wychowywac dziecko:-D:-D:-D

kurcze fajnie ze film sie podobał:tak:
no i dlaczego nie chcesz wychowywać swojego dziecka:confused::-p:-D:-D

wita was samotna matka i slomiana wdowa:-(
bez m jest tak jakos pusto juz zapomnialam jak to jest kiedy maz wyjezdza
szkoda bo tak bylo fajnie mimo tych klotni i wojen:sorry2:
mlody baje oglada
jak wrcalismy to zasnal w aucie i zanioslam go do domu obudzil mi sie dopiero 18.30 :sorry2:
wiec spac szybko ni pojdzie:no::no:
ale nuuuuuuuuuuuda
nie ma co robic:sorry2:

Hej dziewczyny

Wczoraj bajka była super naprawde sie usmiałam była cała sala dzieci z rodzicami , mój stwierdził ze sie nie nudził a i na inne mamuski mógl popatrzec:-D:-D:-D:-Dale pózniej stwierdził ze i tak seksownie wygladam nawet z brzuszkiem:-D:-D:-D:-Dchyba na cos liczył tylko jic nie wyszło bo po kinie zaraz sasiedzi wyciagneli nas do restauracji i pojechalismy , wrócilismy co prawda na a21 ale mój maz zawołał jeszcze ich do domu no i flaszeczka poszła:-D:-D:-D a on po flaszecce juz nie moze:-D:-D:-D:-D

ok 23 poszlismy spac , a rano niestety nikt sie nie obudził i mój syn zaspał do szkoły sasiadka wiozła dzieci i musiała poczekac az maksiu sie zebrał:-D

Wsumie my z mezem tez zjedlismy sniadanie i pojechalismy do rzeszowa bo ja miałam na 10.30 moje masaze na nogi , pózniej jeszcze wypad do biedronki kupiłam synowi posciel w Ben10 za 59zł i smoczki dla dzidziusia bo były takie piekne w kubusia puchatka:-):-):-):-)
wrócilismy na 14 to sasiadka przyjechała autem bo cos sie popsulo i mój maz jej naprawial ja po dzieci w miedzy czasie no i tak zleciało do 17 ,maz do pracy a ja zostałam z bałaganem w domu i dopiero co skonczyłam i nóg nie czuje siedze z nogami w górze i klikam :-):-):-)

Poczytałam was no i nie zaznaczyłam cytatów ale

fajnie ze wieczor udany, a jak masaze pomagaja?

kurcze fajnie ze film sie podobał:tak:
no i dlaczego nie chcesz wychowywać swojego dziecka:confused::-p:-D:-D

wita was samotna matka i slomiana wdowa:-(
bez m jest tak jakos pusto juz zapomnialam jak to jest kiedy maz wyjezdza
szkoda bo tak bylo fajnie mimo tych klotni i wojen:sorry2:
mlody baje oglada
jak wrcalismy to zasnal w aucie i zanioslam go do domu obudzil mi sie dopiero 18.30 :sorry2:
wiec spac szybko ni pojdzie:no::no:
ale nuuuuuuuuuuuda
nie ma co robic:sorry2:
nie bylo mnie przez jakis czas wiec nie w temacie a gdzie masz m?

reklama
wita sie jeszcze i ja wieczorem.
moje dzeci juz spia ja wlasne skaczylam ogladac M jak miloc i zmykam sie kapac.
moj m pojechal do tesco na zakupy,bo jutro dzien dziecka a my nic nie mamy dla nich:szok:a że mi sie nie chciało jechac to nie mial innego wyjscia.

natalineczka-trzymaj sie ty nasza slomiana wdowo;-)
a na długo m pojechał?

Do góry