reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc babeczki :)

zmykam po kawke i nadrabiam wasza wczorajsza produkcje :)

Izabelka pisze:
a te czopki to są przeciwbólowe?

Viburkol to lek homeopatyczny na stany lekowe u niemowlat ( cytat z opakowania) , poprostu taki lek uspakajajocy dla amluszkow, u mnie w aptece zaplacilam za niego 19 zl :)

reklama
Czesc dziewczyny

a Izabelka ;) odkryłam Ciebie tutaj ;) ja do swojego mlekopijcy wstaje od 20 tak 4 razy bo glod jego wybudza, nawet sie przyzwyczailam tylko walcze zeby przy karmieniu nie usnac
a o czopkach tez slyszalam,podobno dobre i nie szkodza bo to homeopatia

a moj to nawet nie chce spac jak ptaszki cwierkaja....no coz, skonczyle sie spacerki spokojne na ktorych synus spal a mama nawet gazetki poczytala w parku na laweczce ::)

milego dnia dla wszystkich!

hej Monika tutaj coś sie zawsze dzieje, u nas na styczniówkach przeważnie pustki ;)
chyba spróbuję te czopki, ale pewnie są jakieś ograniczenia w stosowaniu, tnz w częstości ?
wrócilam ze spacerku bo oczywiście się obudził i krzyk ::) jestem też po wizycie u gina,zmienilam doktora i jestem zadowolona :)
pozdrowionka

Izabelka z co z tamtym bylo nie tak?

ja za to jestem dupa wolowa totalna, bylam u gina po pigulki i chcialam isc do apteki i okazalo sie ze zapomonialam podbic recepte w rejestracji.....szlag by to trafil

w czasie ciazy chcial kase zeby plec dziecka podac; lakoniczny;polslowkami odpowiadal;bolalo mocno przy badaniu itp nie chcialam zmieniac w trakcie bo mnie znal dlugo-pare lat do niego chodzilam;ale sie zmienil;

co???????????????????? a to @##@$@# jak mozna, chyba juz pamietam Twoj post na ten temat....no krew sie buzuje jak sie slucha ze tacy lekarze istnieja
Izabelka pisze:
w czasie ciazy chcial kase zeby plec dziecka podac; lakoniczny;polslowkami odpowiadal;bolalo mocno przy badaniu itp nie chcialam zmieniac w trakcie bo mnie znal dlugo-pare lat do niego chodzilam;ale sie zmienil;

aha i ciagle niby mialam jakies zapalenie i te same globulki- okazalo sie ze nie ma zapalenia..pomyslal teraz ten nowy i dal mi 2 globulki za darmo zebym sprawdzila czy zadzialaja..powiedzial ze powinny, aczkolwiek nie byl pewny dlaczego odczuwam pieczenie...i jak sie sprawdza to mam przyjsc po recepte :) w ogole mily i nie spieszyl sie; delikatnie zbadal, wyszedl zebym sie nie krepowala przy rozbieraniu (za parawan)
zobaczymy :)

extra ze trafilas wreszcie na normalnego, ja mam gina kobietke ale jestem z niej bardzo zadowolona, prowadzila moja ciaze, polecila mi ja kumpela, wczesniej mialam gin co musialam pytac o wszystko

reklama
to super masz :)
maly nie chce spac bez cyca...zostalo mi zjesc zupe i hejka na dwor ;D jest slicznie :) ciekawe czy zasnie ??? spacerowka nie pomogla :(
pozdrowionka

Do góry