reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a mozece do diaska napisac nicka tego faceta???/
jsorbek pisze:
kunda zerkłam na tego facia i powiem co że miałas sporo szczęścia bo miał tylko 20 pozytywó ale dużo z 2004 roku, ale najważniejsze że tydostałaś wózek  :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Dlatego ja powyżej 100 zawsze za pobraniem :p ;) :laugh: :laugh: :laugh: z dopłatą 5 zł żeby mozna było sprawdzić

ojjj Kunda ale allegro zwraca własnie do 300 zł !! jak sie straciło kase .Ale muszą mieć papier z policji że przyjeli sprawe ! poczytaj sobie na allegro o tym .Wiec jest zabezpieczenie przeciwko takim oszustom :)

L4dY-bIrd pisze:
ojjj Kunda ale allegro zwraca własnie do 300 zł !! jak sie straciło kase .Ale muszą mieć papier z policji że przyjeli sprawe ! poczytaj sobie na allegro o tym .Wiec jest zabezpieczenie przeciwko takim oszustom :)

tak zwraca do 300 zł nie wiedziałam a ajki papier a cha że przyjęli sprawę no tak ::) ::) ::) :laugh:

nie wiem jak to dokładnie znia było moze zapłaciła wiecej niz trzy stówy.
ja lubie odbiory osobiste bo wtedy zawsze sobie ogladne i wogóle, zreszta nie neguje ludzi którzy maja mało komentarzy w koncu ja tez kiedys zaczynałam ;D a facet jak ja zdecydowałam sie kupis sprzedał juz 25 tych wózków i od 4 osób miał juz pozytywy. Podejzewam ze ktos mu zrobił koło d... i juz

shady juz pisałam nick tego faceta Mario 194

Ach ja dopiero w domku , dziś dziadkowie mieli dzionek z rozbujnikiem , wymęczyli mi go bo śpi jak zabity :D
A ja troszke popracowałam ... fajnie tak czasami do pracy śmignąć na chwilunie.
Oj kobitki... wracałam do domku Nowym Światem i Chmielną... ogrodki potwierane, ludzi pełno ,gadają śmieją sie przy piweczku..ach jak zatęskniłam do tego.
Aż mi się nie chciało do domku wracać ::) :p
Choć zaraz sobie o Noesiu przypomniałam i biegusiem do domku :)

Shedy ja tam w amok wpadłam i sprzedaje wszystko co mi w ręce w padnie, mam teraz faze na minimalizm ;) postanowiłam się nie przywiązywać do rzeczy i przedmiotów zostane ascetą ...najpierw wszystko zchandluje na alegro ;D :D Narazie wstawiłam 3 rzeczy ale już czekają fury ciuszków i pierdułek do wstawienia .
Idziemy jutro do Bielańskiego ? ;D

Lady-bird a co ty dziś tak opierniczasz ..co.... to Ciebie powinno sie opierniczyć bo zadko opstatnio jak na siebie bywasz :p
a tu masz link http://www.allegro.pl/item103357668_letnia_kolorowa_bluzka.html

reklama
Do góry