reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas tez dzis byla buuuuuza ale fajowo grzmialo i moja toska tez sie niebala stala w oknie i patrzyla na grzmoty hihih
ja tam sie boje takich ostrych burz a lalo ja ch.....ra rzeki plynely ulicami

ciekawe jutro ale chyba jeszcze nie wyniose malej lozeczka tylko na pierwsza noc zostawimy bo wiadomo???? jak myslisz shady????
czy ty wogule jeszcze jestes/??

reklama
musze jeszcze zajzec do " naszego "drugiego watku obadac co tam slychac

uciekam dobrej nocki shady jezeli jeszcze jestes papatki

no juz przejzalam ale tam jakos tez puuuuuuuuuuuuusto  dziwne a tak  mialo byc wesolo  nono troche zaniedbujemy ale coz to poprostu urok zblizajacego sie lata i ciepelko na dworku
dobra jeszcze mnie skusilo i zajzalam
JOANNA@ dobrze pisalas ze ten komputer i BBto uzaleznia fakt ja tez jak tylko wolny czas to siadam zamias cos innego

ok ja juz zmykam NAPRAWDE

DOBRANOC PCHLY NA NOC HAHA HIHI

Przepraszam coś mi się przestawiło i nie dokończyłam.Mam dwoje dzieci,córka ma 9 lat i terraz w niedzielę miała komunię ,a Mikołaj ma dopiero 10 m=cy ib

tu wymęczona ja  ;D spać mi się dzisiaj chce............. wczoraj usypiałam małego 3 godziny, koszmar. Idziemy do lekarza z nim dzisiaj;

u nas znowu pochmurnie, a umówiłam się z kumpelką na spacer z dzieciaczkami, oby nie padało, bo nie widziałyśmy się z 2 tyg!!!

WITAM NOWE KOLEŻANKI

lece zrobić śniadanie :)

WSTAWAĆ POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!  :D  :D  :D  :D

reklama
Do góry