reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

pycha ja mam!!!!!!!! polecam DELTIM MALY PODROZNIK! ja mam rewelacja!!!!!!!!!!!! ze stelarzem wygodny troszke sie rozklada! jak hubert spi to super mu sie lezy pasy 5 punktowe atest! super na prawde. trzeba troszke wydac ale juz masz do konca a naprawde jak dla dziecka jest bardzo wygodny! jak chcesz wiecej to daj znac wkleje jakies fotki
albo wiesz co dam ci linka na allegro
http://www.allegro.pl/item103697547_fotelik_maly_podroznik_wysylka_3_gratisy.html
ja mam wlasnie bordo!

reklama
ale u nas pogoda sie popsula; cale szczescie maly przespal sie na spacerku :) bo teraz bysmy nie poszli :)
ciekawe gdzie wszystkie uciekly?

My juz z powrotem zakupy zrobione, Macio wycwiczony choc najczynniejszy udział w cwiczeniach brały jego płuca. Zreszta dzis odbywały sie zawody które głosniej zapłacze ;D Macio na drugim a moze na trzecim miejscu z pieciu mozliwych :D
Kupiłam sobie rabarbar jutro bede piec placek z rabarbarem :D
Teraz podgrzewam deserek i bede budzic Macia, a co niech zje...

Joanna MK u nas jeszcze przed zabkowaniem wiec nie wiem

Dziwczyny chyba bedzie wyz demograficzny dzis widziałam chba z 50 dziewczyn w ciazy :D

aj z ta pogoda u mnie terz zaczeło wiac i musiaqłam wrucic z małym do domku:(
a z reszta jest dzis w złym chumorku,strasznie płacze i marudzi......podałam mu VIBURCOL moze sie troszke uspokoi ;)

brenda pisze:
ale pustki czy wy wszystkie u shady na balkonie jestescie

hahahahahahaha nie warto.....nie bylo na co poaptrzec, przejechal jak blyskawica wiec nawet podrapac po tylku sie nie zdazylam

reklama
ale jestem głodna :( a nie moge isc zjesc bo gnidka płacze jak tylko go połoze wiec siedzi u mnie na kolankach i pluje na klawiature ze złosci

Do góry