witam sie i ja
moze jeszcze przed 22 zdaze

no ja to dzis poslaam do 10 az

dziewczyny wlaczyly sobie bajke a ja spalam

jakos sie podniesc nie mogal,ale sobota wiec co mi tam

posciel wywietrzylam,2pranai zrobilam,zupke tez.
pochowalam sloiki zawekowane,zrobilam trcohe porzadkiu z roznym *******ami.
pomalowalam płozy od sanek

tak tak,dobrze czytacie
moje sanki maja juz 25lat!!!!!!!!!!!!!!!
no i w tamtym roku miałam je odmlaowac bo juz farba z nich niezle odlazila ale jakso sie nie moglam zebrac wiec teraz za cel obralam sobie ze to zrobie

mialam problem z odkrecenime opracia ale jakos poszlo

pewnie w poniedzilek szczebelki umaluje

no i w koncu mam folie na wiatrolapie-

to teraz czekam az przyjdzia rynny i blacha i bnedzie mozna klasc
ale juz jest o tyle dobrze ze mi na glowe nie cikenie:-):-):-):-):-)
chlopy sie kolo 19 zwineli jakso
p pojechal do roboty.
wiec wzielam posprztalam bo kupe trociny i wsztrskiego,podlogi wymylam,dzieci wykalam i mam spokoj:-)
prawie....ciagle mi psy za onem szczekaja,pewnie dziki znow laza gdzies
jutro moj bedzie spal po robocie wiec ide z dziewczynami na sumę do kosciola a pozniej wprosiłam sie do tesciowej na obiad

ona chetnie nas ugosci bo rzdako chodzimy a ja bede odpoczywa bo ostatnio coraz bardziej boli mnie kregoslup
Kamcia-mój na tyle zawziety jest ze potrafi po nocy 200 km do domu wracac zeby sie poprzytulac

i rano dalej te 200 znuwu do roboty

tak bylo w tym tyg...we wtorek wrócił z sieradza jakies 230 km a w srode z Łodzi

ale ja juz soe przyzwyczailam...jakos leci
a ja moj jedzie do pracy o 16 wraca 8-9 rano,spi do 14 i o 16 znow jedzie?
a jak ma dniowke to jezdzi o 5 rano,wraca miedzy 17 a 20 zalezy w jakis dzien i ile roboty i tak caly czas......
prawei go w domu nie ma.
ale sie juz przyzwyczaialam
jak ma za duzo wolnego to sie klocuimy

w takich sytuacjacg to i ja sie uciekam do przekupstwa

h
NO i faktycznie z ta afera z kropelkami bo sama od 1 wrzesnia podawalam i wczoraj babka z apteki zadzwoniła zebym odniosla je i odda mi kase i nie kazala podawac dziecku a ja podawalam mam nadzieje ze ja akurat nie mialam tam zadnych bakteri bo jeszcze tego by mi brakowalo zeby zaczeło sie co z nia dziać

no i apteka zwraca kase choc to tanie leki bo kosztuja niecale 4 zl , ale zawsze cos i dobrze ze wracaja:-):-)
Iwcik fanie ze zajrzalas, ze Makiso juz zdrowy i mam nadzieje ze Lenka nie dostala skazonej serii
no kochana ja tak urodzilam Pauline bo mysiu okien,tyle ze bylam 11dni po terminie

witam was wieczornie
od rana zasuwam
chalupa wysprzatana mialam okna pomyc ale tylko balkonowe umylam i takie dwa male jeszcze
pranie wstawilam sie pierze
lodówke umyłam
został mi jeszcze dywan i reszta okien i firany wyprac
ale to juz nie dzisiaj
bylismy w miedzyczasie jeszcze na zakupy sobotnie bo po myciu lodowka błyszczała ale pustkami

i dupa nic mi nie jest

ino zmeczona jestem

zaraz zasiadam do kokardek
zostalo mi jeszcze 900 do poniedzialku

kurde nie chce isc do szpitala na wywolanie

sex sex sex

u ludzie to ja basen pod koniec sierpnia zwinelam,zaraz po tych ostatnich upalach