reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Ja dopiero teraz bo po sniadanku troszke posprzatalam i poszlismy na dwor:tak:Trzeba wykorzystac ostatni dzien pogody hehe;-)
Mlody juz odstawiony na urodziny do kolegi:tak::tak::tak:Dziewczynki poki co jakos sie bawia to moze wezme sie za prasowanie:tak::tak::tak:

WIKI
Swietnie wygladasz:tak::tak::tak:

LUNKA
No to Cie tesciowa zaskoczyla:tak::tak::tak:No ale bardzo dobrze:tak::tak::tak:
Zrobilam tak jak mi pisalas,czyli dzieciaki wymyslili sobie sami nagrody (oczywiscie nie cos kupionego),zapisalam je na kartkach i powrzucalam do takiej duzej szklany:tak::tak::tak:Teraz stoja w kuchni i czekaja do soboty bo w sobote beda losowali gdyby caly tydzien byli grzeczni:tak::tak::tak:Na lodowce juz wisi kartka z poszczegolnymi dniami i tam bede Im zaznaczala usmiechniete lub smutne minki w zaleznosci od zachowania w ciagu calego dnia:tak::tak:
Dzieki Kochana za pomysla:-);-)

BEATA
A ta moja tortilla to nie jest taka prawdziwa tylko wymyslona przeze mnie;-):-)Ale my ja uwielbiamy:tak::tak::tak:
A wiec ja biore trzy piersi z kurczaka,kroje je drobniutko i smaze na patelni przyprawiajac pieprzem i sola:tak:W tym czasie co cycki sie smaza to robie taka "salatke" z pomidora pokrojonego w kostke,puszki kukurydzy i kapusty pekinskiej:tak:Mozna tam wrzucac wedle uznania:tak::tak:
Jka usmaza sie cycki to dorzucam do nich ta salateczke i dodaje troszke sosu czosnkowego i dressingu jogurtowego:tak::tak::tak:Mieszam to wszystko na tej glebokiej patelni:tak::tak:Placki tortilli podgrezwam w mikrofali 20-30 sekund,nakladam do nich to zarelko z patelni i zawijam,ale ja zawijam tak jak wrapsy zeby dzieciom sie lepiej jadlo:tak::tak::tak:Bo jak bym zawinela w typowa tortille to by mi wszystko pogubili hehe:tak::tak::tak:

reklama
hej kobietki!!!
ale u nas dzis piekna niedziela,sloneczko super swieci i jest cieplutko.:-)
mój m z krystianem na dworze graja w pilke, dzieci spia a ja tak na chwilke zasiadlam przed kąpem.ale zaraz zmykam na polko bo szkoda w domu siedziec.
dzis bylam na 10 w kosciele,pozniej spacerek długi z cala rodzinka,nastepnie obiadek i teraz relaksik.:tak:;-)
uwielbiam nic nie robic.:-D

milej niedzieli!!!

dowikla-smakowity ten twój przepis na ta tortille.:tak:
koniecznie musze go wypróbowac.

natalineczka-kochana a ty co?????
moze na porodówce jestes????:confused::confused::confused:

wiktoria-swietnie wygladasz.

luna-matko:szok::szok: jaką ty masz tesciowa:szok::szok::szok:
tylko pozazdroscic.:tak:

Hej dziewczyny:-)
Ale wy piszecie.....
Zagladam codziennie ale nigdy nadrobic nie moge, takze z góry przepraszam ze nie odpisuje wam itd.
U nas wszystko oki, dzieciaki rosną. dzis pogoda super, a za tydzien chrzciny Mikołaja...mam nadzieje ze pogoda dopisze, bo poczatek tygodnia ma byc deszczowy i zimny...:dry:

No i ja wlasnie wyjełam z piekarnika dwie blaszki szarlotki:-D ale pachnie mniam..... :-D

ja sobie poprasowalam i zjadlam z dziewczynkami obiadek:tak::tak::tak:
Teraz chyba wezme sie za jakies okna:tak::tak::tak:Wypadaloby wkoncu;-):-)
Pogoda sie pierniczy i pewnie jeszcze dzisiaj zacznie padac:no::no::no:

LIDUS
Fajnie ze macie tak cudna pogode:tak::tak::tak:Korzystajcie Kochana na maksa:tak::tak:

ELIZKA
Witaj:-)Bo my sie chyba nie znamy
A szarlatka to bym nie pogardzila

BEATA
Tak mnie kusilas wczoraj ta zauka chinska ze poszlam sobie zrobic jakos po 22 i sie zajadalam:szok::szok::szok:

Witam i ja juz prawie pod wieczór dzieci bajke oglądają znaczy Kamilek oglądał ale przyszedł i mówi ze sie zesikał do majtusiów i ze majtusie bedą płakały :-) A tak to gosci mielismy ale to rodzenstwo tesciowej.No zaraz pójde sprzątnąc zabawki razem z dziecmi i pójdziemy mleko gotowac i budyn zrobie zaraz smietankowy i czekoladowy..

Witam nowa mamusie i mam pytanie do Ciebie ty masz jedno dziecko czy trójke :-)

witam was,
ja tylko na chwile przynajmniej teraz
mam pytanko do Was - sprzedalam mikrofalowke i mam wyslac to kurierem
ale nigdy nie wysylalam
nie wiem w co to zapakowac, czy mam isc po cos na poczte czy moze zapakuje mi to kurier? kurcze powiedzcie mi wszystklo co wiecie na ten temat... bylabym wdzieczna :-)

aha a tak wogole to za niedlugo tzn jak mi tu zadziala usb a jak nie dzis to jutro u mamy, wstawie nagranie na moj profil - wiecie gdzie :-D wiec bedziecie mogly sobie posluchac :-D

potem wejde....

PILNE NATALI URODZIŁA

Napisze jakiego mi sms napisała;Hej witam mam wiadomość o godzinie 15:15 na świat przyszła mała Lenka nawet szybko poszło bo skurcze miałam od 5 z jedną półgodzinną przerwą a od 12 już reguralnie do szpitala przyjechaliśmy o 13:45 z 5 cm rozwarciem i skurczami co 2 minuty m był do samego konca nawet pempowine przecią a tak sie zarzekał zaraz ide pod prysznic i do spania buziaki........

A Lenka ważyła 3550 i ma 56 cm a i ma bardzo dużo włosów

Ostatnia edycja:
NATALI
Ogromne gratulacje:tak::tak::tak::tak:
Super ze Lenka jest juz na swiecie:tak::tak::tak:

PATI
Ja nie pomoge:no::no:

My niedawno wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Dominik po powrocie z urodzin mial jeszcze sile biegac wiec siedzilam z dzieciakami na podworku:tak::tak::tak:Teraz cosik sobie musimy zjesc:tak::tak::tak:

reklama
chciałam się przywitać :)

Mam na imię Marta i samotnie wychowuję mojego synka Maciusia. Siedzimy w domku. Ze względu na jego dosyć mocną alergię nie może iść do żłobka a opiekunka za droga. Raz lepiej raz gorzej jest. Czasem mam dość siedzenia w domku ale wiem, że to najlepsze dla Niego.

Do góry